KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

komax
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la komax » 29 mar 2009, 18:26

Mislim da je Bosna dovoljno snazna da osvoji prvenstvo. Ne mislim da je ova utakmica sa Leotarom pokazala neke slabosti, ljudi moji pa normalno je da se igraci malo opuste kada igraju sa slabim protivnikom. Ne mislim da je Igokea ili Siroki jaci od Bosne, naprotiv mislim da je Bosna daleko ispred njih po kvaliteti. Jedino me malo zabrinjava povreda Ovcine i za mene uvijek losi Suljagic i Pasalic koji ne mogu odgovoriti zahtjevima kako NLB, tako vjerojatno ni ove lige. Uz dobru motivaciju i postivanje onog sto Vukoicic zada igracima bez problema cemo osvojiti prvenstvo. Vidjecete... bez brige.

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 29 mar 2009, 20:01

Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?
Ne kontam razlog. :?

Jesu li se Trebinjci slikali za vrijeme utakmice, jer ljudi im nece vjerovati da su igrali u velikoj dvorani. :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2009, 20:13

Malena je napisao/la:Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?

Jesu li se Trebinjci slikali za vrijeme utakmice, jer ljudi im nece vjerovati da su igrali u velikoj dvorani. :lol:
valjda pokusavas biti smijesna? igrala se utakmica u velikoj dvorani kao sto ce se igrati i sve ostale domace utakmice bosne u ligi 8.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 mar 2009, 21:34

Bio sam na utakmici u petak,u skoro praznoj dvorani,ustvari bilo je nekih 300-400 navijaca!
Nisam se mislio javljati,jer svaki komentar na tu utakmicu je suvisan,igrati protiv vrlo slabog Leotara i pobjediti na jedvite jade je za svaku kritiku! Trebinjici su sat prije nego su trebali krenuti za Sarajevo skupljali pare po gradu za prevoz i dodju u Skenderiju i umalo iznenade totalno nemotivisanu Bosnu( cast Hajricu,Djordjevicu i donekle Ikonicu! Cinjenica je da je Bosna kvalitetnija od Leotara jedno 100 puta,i da su igrali bez ikakvog motiva,zelje i jedva pobjedili je zabrinjavajuce! Neko kaze da je 1.4. krajnji rok za registraciju novih igraca(navodno su to izganjali Siroki,Igokea i Zrinjski) treba iskoristiti za neko osvjezenje i dovesti prije svega centra,jer vidjelo se protiv bezveze ekipe kakav je Leotar da nam itekako fali jedan kvalitetan centar,inace ovu ligu ne treba ni igrati!
Usput sudije su bile smjesne,stvarno svako sudi u ovoj ligi!..

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 29 mar 2009, 22:20

Idemo u Široki sa startnim centrom Ovčinom.
Očekujem da isti pokaže kvalitet i "rasturi" onog Grgata, kao i da Ivanović i hajrić zaustave Thomasa.
U takvoj situaciji mi SIGURNO dobijamo.
Ako se kojim slučajem onaj Grgat razgoropadi i pretvori Ovčinu u JANJE onda mrka kapa.
Zimić je povrijeđen i sigurno neće igrati u Širokom tako da smo sa te strane mirni, sve je sada u rukama našeg vrsnog trenera VV i također naših vrsnih igrača na centarskim pozicijama, očekujem da opravdaju moje povjerenje.
Ovo je vrlo važna tekma tako da pobjeda je imperativ, jer sa pobjedom smo favoriti za 1. ili 2. mjesto u ligi 8., poraz nudi neizvjesnost i veliku zebnju u borbi za ta dva prva mjesta koji znače ŽIVOT za SA košarku, jer bez NLB bi jako teško mogli što učiniti slijedeće sezone.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 mar 2009, 00:29

fera je napisao/la:
ipsa je napisao/la:Pa Kevine reci ima li sta od pojacanja Bosne???
ima dolazi nam Will Baynum iz Detroit Pistonsa...
kakav smisao za humor....
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 mar 2009, 00:33

bosnas_ je napisao/la:Bio sam na utakmici u petak,u skoro praznoj dvorani,ustvari bilo je nekih 300-400 navijaca!
Nisam se mislio javljati,jer svaki komentar na tu utakmicu je suvisan,igrati protiv vrlo slabog Leotara i pobjediti na jedvite jade je za svaku kritiku! Trebinjici su sat prije nego su trebali krenuti za Sarajevo skupljali pare po gradu za prevoz i dodju u Skenderiju i umalo iznenade totalno nemotivisanu Bosnu( cast Hajricu,Djordjevicu i donekle Ikonicu! Cinjenica je da je Bosna kvalitetnija od Leotara jedno 100 puta,i da su igrali bez ikakvog motiva,zelje i jedva pobjedili je zabrinjavajuce! Neko kaze da je 1.4. krajnji rok za registraciju novih igraca(navodno su to izganjali Siroki,Igokea i Zrinjski) treba iskoristiti za neko osvjezenje i dovesti prije svega centra,jer vidjelo se protiv bezveze ekipe kakav je Leotar da nam itekako fali jedan kvalitetan centar,inace ovu ligu ne treba ni igrati!
Široki sigurno nije...jer je vec ispunio kvotu od 20 igraca koji se mogu registrirat za klub...koliko ja znam Bosna je to izganjala..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 mar 2009, 01:27

bosnas_ je napisao/la:Bio sam na utakmici u petak,u skoro praznoj dvorani,ustvari bilo je nekih 300-400 navijaca!
naravno da se vidjelo da nam fali centar protiv leotara kad nismo ni imali centra na toj utakmici naime oba centra su nam trenutno povrijeđena. iako je ovcina mogao igrati protiv leotara... ali protiv sirokog ce biti tu ali nece biti zimica.
@ipsa: ako ti se ne sviđa moj smisao za humor stavi me na ignore listu i rijesen problem. pozz

Ismire odlazi!!!

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 30 mar 2009, 10:00

bosni se vraća ovčina a thomas neće nastupiti za široki(viroza).....bit će borbe ali očekujem pobijedu bosne!!!!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 mar 2009, 15:52

košarkaš je napisao/la:bosni se vraća ovčina a thomas neće nastupiti za široki(viroza).....bit će borbe ali očekujem pobijedu bosne!!!!!!!
Bosna je sutra favorit,Thomas igrao ili ne!.. A odakle ti to da on ne igra?

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 30 mar 2009, 15:59

bosnas_ je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:bosni se vraća ovčina a thomas neće nastupiti za široki(viroza).....bit će borbe ali očekujem pobijedu bosne!!!!!!!
Bosna je sutra favorit,Thomas igrao ili ne!.. A odakle ti to da on ne igra?
tako sam pročitao, valjda još nije skroz zalječio tu gripu virozu ili šta li već....bit će zanimljivo viditi okršaj ovčina-grgat

a to da je bosna favorit, normalno da je favorit, bosna je favorit ove sezone gdje god došla i s kim god igrala pa i u aleksandrovcu....

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 30 mar 2009, 16:40

fera je napisao/la:
Malena je napisao/la:Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?

valjda pokusavas biti smijesna? igrala se utakmica u velikoj dvorani kao sto ce se igrati i sve ostale domace utakmice bosne u ligi 8.
Ne vjerujem da ce posjeta protiv Hercegovca pokriti racun za struju za ta tri sata koliko ce svjetla biti upaljena, a tek grijanje...
Mogli bi i trenirati u velikoj; kad je dernek, nek i hala gori. :lol:
A nekad je i Drazen sa Cibonom gostovao u maloj dvorani...

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 30 mar 2009, 18:17

Kada je utakmica ŠIROKI-BOSNA,31.03 ili 01.04?

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 mar 2009, 18:38

@fera
da te stavim na ignore pa da mi promakne tvoj smisao za humor, niposto!! :)
I feel devotion!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2009, 18:49

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 mar 2009, 19:39

deniso je napisao/la:Kada je utakmica ŠIROKI-BOSNA,31.03 ili 01.04?
sutra 31.1. 20h
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 mar 2009, 19:41

elvire imali snimka na vogosci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 30 mar 2009, 19:54

Kevin je napisao/la:Široki - Bosna 1.4. 20h ..
Kada je došlo do promjene termina?

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 30 mar 2009, 20:00

Kakva je situacija u k.k.Bosni jeli se smirilo ista, ono oko finansija?
mB!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 mar 2009, 20:18

Malena je napisao/la:
fera je napisao/la:

Ne vjerujem da ce posjeta protiv Hercegovca pokriti racun za struju za ta tri sata koliko ce svjetla biti upaljena, a tek grijanje...
Mogli bi i trenirati u velikoj; kad je dernek, nek i hala gori. :lol:
A nekad je i Drazen sa Cibonom gostovao u maloj dvorani...
ne znam vidjecemo kako ce biti protiv hercegovca ja znam kako je bilo protiv leotara :D ocigledno da nisi upocen/a pa ne znas da nije bilo grijanja a i da se struja ne placa :D

Ismire odlazi!!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, GIBRA, RoadRunner85 i 5 gostiju.