KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Mislim da je Bosna dovoljno snazna da osvoji prvenstvo. Ne mislim da je ova utakmica sa Leotarom pokazala neke slabosti, ljudi moji pa normalno je da se igraci malo opuste kada igraju sa slabim protivnikom. Ne mislim da je Igokea ili Siroki jaci od Bosne, naprotiv mislim da je Bosna daleko ispred njih po kvaliteti. Jedino me malo zabrinjava povreda Ovcine i za mene uvijek losi Suljagic i Pasalic koji ne mogu odgovoriti zahtjevima kako NLB, tako vjerojatno ni ove lige. Uz dobru motivaciju i postivanje onog sto Vukoicic zada igracima bez problema cemo osvojiti prvenstvo. Vidjecete... bez brige.
Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?
Ne kontam razlog.
Jesu li se Trebinjci slikali za vrijeme utakmice, jer ljudi im nece vjerovati da su igrali u velikoj dvorani.
Ne kontam razlog.
Jesu li se Trebinjci slikali za vrijeme utakmice, jer ljudi im nece vjerovati da su igrali u velikoj dvorani.
valjda pokusavas biti smijesna? igrala se utakmica u velikoj dvorani kao sto ce se igrati i sve ostale domace utakmice bosne u ligi 8.Malena je napisao/la:Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?
Ne kontam razlog.![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Bio sam na utakmici u petak,u skoro praznoj dvorani,ustvari bilo je nekih 300-400 navijaca!
Nisam se mislio javljati,jer svaki komentar na tu utakmicu je suvisan,igrati protiv vrlo slabog Leotara i pobjediti na jedvite jade je za svaku kritiku! Trebinjici su sat prije nego su trebali krenuti za Sarajevo skupljali pare po gradu za prevoz i dodju u Skenderiju i umalo iznenade totalno nemotivisanu Bosnu( cast Hajricu,Djordjevicu i donekle Ikonicu! Cinjenica je da je Bosna kvalitetnija od Leotara jedno 100 puta,i da su igrali bez ikakvog motiva,zelje i jedva pobjedili je zabrinjavajuce! Neko kaze da je 1.4. krajnji rok za registraciju novih igraca(navodno su to izganjali Siroki,Igokea i Zrinjski) treba iskoristiti za neko osvjezenje i dovesti prije svega centra,jer vidjelo se protiv bezveze ekipe kakav je Leotar da nam itekako fali jedan kvalitetan centar,inace ovu ligu ne treba ni igrati!
Usput sudije su bile smjesne,stvarno svako sudi u ovoj ligi!..
Nisam se mislio javljati,jer svaki komentar na tu utakmicu je suvisan,igrati protiv vrlo slabog Leotara i pobjediti na jedvite jade je za svaku kritiku! Trebinjici su sat prije nego su trebali krenuti za Sarajevo skupljali pare po gradu za prevoz i dodju u Skenderiju i umalo iznenade totalno nemotivisanu Bosnu( cast Hajricu,Djordjevicu i donekle Ikonicu! Cinjenica je da je Bosna kvalitetnija od Leotara jedno 100 puta,i da su igrali bez ikakvog motiva,zelje i jedva pobjedili je zabrinjavajuce! Neko kaze da je 1.4. krajnji rok za registraciju novih igraca(navodno su to izganjali Siroki,Igokea i Zrinjski) treba iskoristiti za neko osvjezenje i dovesti prije svega centra,jer vidjelo se protiv bezveze ekipe kakav je Leotar da nam itekako fali jedan kvalitetan centar,inace ovu ligu ne treba ni igrati!
Idemo u Široki sa startnim centrom Ovčinom.
Očekujem da isti pokaže kvalitet i "rasturi" onog Grgata, kao i da Ivanović i hajrić zaustave Thomasa.
U takvoj situaciji mi SIGURNO dobijamo.
Ako se kojim slučajem onaj Grgat razgoropadi i pretvori Ovčinu u JANJE onda mrka kapa.
Zimić je povrijeđen i sigurno neće igrati u Širokom tako da smo sa te strane mirni, sve je sada u rukama našeg vrsnog trenera VV i također naših vrsnih igrača na centarskim pozicijama, očekujem da opravdaju moje povjerenje.
Ovo je vrlo važna tekma tako da pobjeda je imperativ, jer sa pobjedom smo favoriti za 1. ili 2. mjesto u ligi 8., poraz nudi neizvjesnost i veliku zebnju u borbi za ta dva prva mjesta koji znače ŽIVOT za SA košarku, jer bez NLB bi jako teško mogli što učiniti slijedeće sezone.
Očekujem da isti pokaže kvalitet i "rasturi" onog Grgata, kao i da Ivanović i hajrić zaustave Thomasa.
U takvoj situaciji mi SIGURNO dobijamo.
Ako se kojim slučajem onaj Grgat razgoropadi i pretvori Ovčinu u JANJE onda mrka kapa.
Zimić je povrijeđen i sigurno neće igrati u Širokom tako da smo sa te strane mirni, sve je sada u rukama našeg vrsnog trenera VV i također naših vrsnih igrača na centarskim pozicijama, očekujem da opravdaju moje povjerenje.
Ovo je vrlo važna tekma tako da pobjeda je imperativ, jer sa pobjedom smo favoriti za 1. ili 2. mjesto u ligi 8., poraz nudi neizvjesnost i veliku zebnju u borbi za ta dva prva mjesta koji znače ŽIVOT za SA košarku, jer bez NLB bi jako teško mogli što učiniti slijedeće sezone.
kakav smisao za humor....fera je napisao/la:ima dolazi nam Will Baynum iz Detroit Pistonsa...ipsa je napisao/la:Pa Kevine reci ima li sta od pojacanja Bosne???
I feel devotion!!
Široki sigurno nije...jer je vec ispunio kvotu od 20 igraca koji se mogu registrirat za klub...koliko ja znam Bosna je to izganjala..bosnas_ je napisao/la:Bio sam na utakmici u petak,u skoro praznoj dvorani,ustvari bilo je nekih 300-400 navijaca!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
naravno da se vidjelo da nam fali centar protiv leotara kad nismo ni imali centra na toj utakmici naime oba centra su nam trenutno povrijeđena. iako je ovcina mogao igrati protiv leotara... ali protiv sirokog ce biti tu ali nece biti zimica.bosnas_ je napisao/la:Bio sam na utakmici u petak,u skoro praznoj dvorani,ustvari bilo je nekih 300-400 navijaca!
@ipsa: ako ti se ne sviđa moj smisao za humor stavi me na ignore listu i rijesen problem. pozz
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
bosni se vraća ovčina a thomas neće nastupiti za široki(viroza).....bit će borbe ali očekujem pobijedu bosne!!!!!!!
Bosna je sutra favorit,Thomas igrao ili ne!.. A odakle ti to da on ne igra?košarkaš je napisao/la:bosni se vraća ovčina a thomas neće nastupiti za široki(viroza).....bit će borbe ali očekujem pobijedu bosne!!!!!!!
tako sam pročitao, valjda još nije skroz zalječio tu gripu virozu ili šta li već....bit će zanimljivo viditi okršaj ovčina-grgatbosnas_ je napisao/la:Bosna je sutra favorit,Thomas igrao ili ne!.. A odakle ti to da on ne igra?košarkaš je napisao/la:bosni se vraća ovčina a thomas neće nastupiti za široki(viroza).....bit će borbe ali očekujem pobijedu bosne!!!!!!!
a to da je bosna favorit, normalno da je favorit, bosna je favorit ove sezone gdje god došla i s kim god igrala pa i u aleksandrovcu....
Ne vjerujem da ce posjeta protiv Hercegovca pokriti racun za struju za ta tri sata koliko ce svjetla biti upaljena, a tek grijanje...fera je napisao/la:valjda pokusavas biti smijesna? igrala se utakmica u velikoj dvorani kao sto ce se igrati i sve ostale domace utakmice bosne u ligi 8.Malena je napisao/la:Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?
Ne kontam razlog.![]()
Mogli bi i trenirati u velikoj; kad je dernek, nek i hala gori.
A nekad je i Drazen sa Cibonom gostovao u maloj dvorani...
Kada je utakmica ŠIROKI-BOSNA,31.03 ili 01.04?
@fera
da te stavim na ignore pa da mi promakne tvoj smisao za humor, niposto!!
da te stavim na ignore pa da mi promakne tvoj smisao za humor, niposto!!
I feel devotion!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
sutra 31.1. 20hdeniso je napisao/la:Kada je utakmica ŠIROKI-BOSNA,31.03 ili 01.04?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
elvire imali snimka na vogosci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kada je došlo do promjene termina?Kevin je napisao/la:Široki - Bosna 1.4. 20h ..
ne znam vidjecemo kako ce biti protiv hercegovca ja znam kako je bilo protiv leotaraMalena je napisao/la:Ne vjerujem da ce posjeta protiv Hercegovca pokriti racun za struju za ta tri sata koliko ce svjetla biti upaljena, a tek grijanje...fera je napisao/la:valjda pokusavas biti smijesna? igrala se utakmica u velikoj dvorani kao sto ce se igrati i sve ostale domace utakmice bosne u ligi 8.Malena je napisao/la:Jel' utakmica protiv Leotara stvarno bila u velikoj dvorani?
Ne kontam razlog.![]()
Mogli bi i trenirati u velikoj; kad je dernek, nek i hala gori.![]()
A nekad je i Drazen sa Cibonom gostovao u maloj dvorani...
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.