On i Stojan Vranjes isti broj golova i asistencija ovog proljeca. I Stojana u federalnu poslati?Ddado je napisao/la:Ma sta ce im on, igrac za federalne. Da je vodio racuna o sebi mogao je vise.samoposmatram je napisao/la:Ko da gledam. Beganovic u Zrinjski.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Smijesno je kako neke stvari postavljate na svoje mjesto, Beganovic prvo nije kalibar igraca za Zrinjski, kako za njih tako i za nas, pa kod nas je dobio slobodne papire jer se nije vise racunalo na njega, uostalom sta i ako ode kod njih? postali smo paranoicni sto se tice nekih stvari, ispade da svaki igrac koji treba kod nas, treba i kod njih, pa kao vodimo bitku sa njima oko toga svaki put, Bekricu smo se takodjer zahvalili i dali mu slobodne papire, malo je drugacije vec oko Stanica, sve u svemu gledajmo sebe, libo nas taki gdje ce ko od bivsih igraca, siroko im polje ...
Grijači spremni (sa fb. slika) ...

1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
-
- Kontakt:
Hajd reci mi na kojoj poziciji je igrao ?LjoZee je napisao/la:Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
Ja koliko znam on je napadac s tim sto je kod nas igrao i ofanzivnog veznog. U CG sta je igrao ne znam.samoposmatram je napisao/la:Hajd reci mi na kojoj poziciji je igrao ?LjoZee je napisao/la:Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
-
- Kontakt:
Pratis Zelju i nijednom nisi vidio Beganovica da igra i na zadnjem veznom????LjoZee je napisao/la:Ja koliko znam on je napadac s tim sto je kod nas igrao i ofanzivnog veznog. U CG sta je igrao ne znam.samoposmatram je napisao/la:Hajd reci mi na kojoj poziciji je igrao ?LjoZee je napisao/la:Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
Znam ja da kod nas igraci mijenjaju pozicije ko carape, ali kazem da je njegova pozicija u napadu. To sto nasi treneri mijenjaju pa Osmankovic zavrsi na zadnjem veznom, Zeric na beku i sl. je druga stvar.
-
- Kontakt:
Po cemu si ti kalibar, da mozes ovako nesto napisati?Hrasno87 je napisao/la:Smijesno je kako neke stvari postavljate na svoje mjesto, Beganovic prvo nije kalibar igraca za Zrinjski, kako za njih tako i za nas, pa kod nas je dobio slobodne papire jer se nije vise racunalo na njega, uostalom sta i ako ode kod njih? postali smo paranoicni sto se tice nekih stvari, ispade da svaki igrac koji treba kod nas, treba i kod njih, pa kao vodimo bitku sa njima oko toga svaki put, Bekricu smo se takodjer zahvalili i dali mu slobodne papire, malo je drugacije vec oko Stanica, sve u svemu gledajmo sebe, libo nas taki gdje ce ko od bivsih igraca, siroko im polje ...
Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Husić je Osimu predočio višegodišnju strategiju razvoja kluba, a koja je daleko najtrofejnijeg trenera u Bosni i Hercegovini oduševila.
https://sportsport.ba/fudbal/transfer-b ... vor/279229
Aparati
Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Husić je Osimu predočio višegodišnju strategiju razvoja kluba, a koja je daleko najtrofejnijeg trenera u Bosni i Hercegovini oduševila.
Aparati

Zadnja izmjena: braco, dana/u 07 jun 2018, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
@samoposmatram ti Beganovica branis ko da ti je rodjeno dijete, igrac neozbiljan, ne zivi sportski zivot a o njegovim kvalitetama bi se dalo pricati mada steta.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
clickbaitbraco je napisao/la:Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Aparati

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma nema nista od toga, ali ta kombinacija Husic i Amar bi znacila titulu za Slogu odmah, nama bi borba za evropu postala realnost
Denial - A psychological process by which painful truths are not admitted into an individual's consciousness.irfo je napisao/la:clickbaitbraco je napisao/la:Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Aparati

Nama je borba za Evropu postala realnost kad su onog postavili za trenera.irfo je napisao/la:Ma nema nista od toga, ali ta kombinacija Husic i Amar bi znacila titulu za Slogu odmah, nama bi borba za evropu postala realnost
braco je napisao/la:Denial - A psychological process by which painful truths are not admitted into an individual's consciousness.irfo je napisao/la:clickbaitbraco je napisao/la:Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Aparati

Jos kad mlatne Husic Arezinu i Besirevica i kraj price
Covjek je realno za nasu upravu u fudbalskom smislu Florentino Perez i Daniel Levy u jednom
Covjek je realno za nasu upravu u fudbalskom smislu Florentino Perez i Daniel Levy u jednom
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 07 jun 2018, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Beganovica ja nabijem na nesto zbog neozbiljnosti, kao sto bi nabio Dzelu, Nikica i Osima, ali sve i jedan imaju Bogom dani talenat sa loptom, zbog kojeg su uspjeli pored neurednog privatnog zivota.Zeljo92 je napisao/la:@samoposmatram ti Beganovica branis ko da ti je rodjeno dijete, igrac neozbiljan, ne zivi sportski zivot a o njegovim kvalitetama bi se dalo pricati mada steta.
Ono vrijeme i ovo sad se ne moze poredit jbg, tako da sto se Beganovica tice pisi propalo. Vjerovao sam da ce uspjeti ali nista od njeg nema.samoposmatram je napisao/la:Beganovica ja nabijem na nesto zbog neozbiljnosti, kao sto bi nabio Dzelu, Nikica i Osima, ali sve i jedan imaju Bogom dani talenat sa loptom, zbog kojeg su uspjeli pored neurednog privatnog zivota.Zeljo92 je napisao/la:@samoposmatram ti Beganovica branis ko da ti je rodjeno dijete, igrac neozbiljan, ne zivi sportski zivot a o njegovim kvalitetama bi se dalo pricati mada steta.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- plavousrcu
- Kontakt:
Idi Najdrazi kad nasi maloumnici nece da vodis svoju najvecu ljubav. Drazi im je kvaziszrucnjak iz Srbije od trenera koji nas je ucinio najtrofejnijim klubom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.