Grijači spremni (sa fb. slika) ...

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hajd reci mi na kojoj poziciji je igrao ?LjoZee je napisao/la:Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
Ja koliko znam on je napadac s tim sto je kod nas igrao i ofanzivnog veznog. U CG sta je igrao ne znam.samoposmatram je napisao/la:Hajd reci mi na kojoj poziciji je igrao ?LjoZee je napisao/la:Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
Pratis Zelju i nijednom nisi vidio Beganovica da igra i na zadnjem veznom????LjoZee je napisao/la:Ja koliko znam on je napadac s tim sto je kod nas igrao i ofanzivnog veznog. U CG sta je igrao ne znam.samoposmatram je napisao/la:Hajd reci mi na kojoj poziciji je igrao ?LjoZee je napisao/la:Stojan i Beganovic ne igraju istu poziciju tako da ne mozes ih porediti. Mogao je Beganovic mnogo vise, ali ima i njegove krivice i krivice kluba u tom neuspjehu.
Po cemu si ti kalibar, da mozes ovako nesto napisati?Hrasno87 je napisao/la:Smijesno je kako neke stvari postavljate na svoje mjesto, Beganovic prvo nije kalibar igraca za Zrinjski, kako za njih tako i za nas, pa kod nas je dobio slobodne papire jer se nije vise racunalo na njega, uostalom sta i ako ode kod njih? postali smo paranoicni sto se tice nekih stvari, ispade da svaki igrac koji treba kod nas, treba i kod njih, pa kao vodimo bitku sa njima oko toga svaki put, Bekricu smo se takodjer zahvalili i dali mu slobodne papire, malo je drugacije vec oko Stanica, sve u svemu gledajmo sebe, libo nas taki gdje ce ko od bivsih igraca, siroko im polje ...
Grijači spremni (sa fb. slika) ...
clickbaitbraco je napisao/la:Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Husić je Osimu predočio višegodišnju strategiju razvoja kluba, a koja je daleko najtrofejnijeg trenera u Bosni i Hercegovini oduševila.
https://sportsport.ba/fudbal/transfer-b ... vor/279229
Aparati
Denial - A psychological process by which painful truths are not admitted into an individual's consciousness.irfo je napisao/la:clickbaitbraco je napisao/la:Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Husić je Osimu predočio višegodišnju strategiju razvoja kluba, a koja je daleko najtrofejnijeg trenera u Bosni i Hercegovini oduševila.
Aparati
Nama je borba za Evropu postala realnost kad su onog postavili za trenera.irfo je napisao/la:Ma nema nista od toga, ali ta kombinacija Husic i Amar bi znacila titulu za Slogu odmah, nama bi borba za evropu postala realnost
braco je napisao/la:Denial - A psychological process by which painful truths are not admitted into an individual's consciousness.irfo je napisao/la:clickbaitbraco je napisao/la:Transfer bomba na pomolu: Husić i Osim obavili razgovor!
Aparati
Beganovica ja nabijem na nesto zbog neozbiljnosti, kao sto bi nabio Dzelu, Nikica i Osima, ali sve i jedan imaju Bogom dani talenat sa loptom, zbog kojeg su uspjeli pored neurednog privatnog zivota.Zeljo92 je napisao/la:@samoposmatram ti Beganovica branis ko da ti je rodjeno dijete, igrac neozbiljan, ne zivi sportski zivot a o njegovim kvalitetama bi se dalo pricati mada steta.
Ono vrijeme i ovo sad se ne moze poredit jbg, tako da sto se Beganovica tice pisi propalo. Vjerovao sam da ce uspjeti ali nista od njeg nema.samoposmatram je napisao/la:Beganovica ja nabijem na nesto zbog neozbiljnosti, kao sto bi nabio Dzelu, Nikica i Osima, ali sve i jedan imaju Bogom dani talenat sa loptom, zbog kojeg su uspjeli pored neurednog privatnog zivota.Zeljo92 je napisao/la:@samoposmatram ti Beganovica branis ko da ti je rodjeno dijete, igrac neozbiljan, ne zivi sportski zivot a o njegovim kvalitetama bi se dalo pricati mada steta.
Ako ode u Zrinjski pratit cemo ga u ligi petice uvjeren sam.Zeljo92 je napisao/la: Ono vrijeme i ovo sad se ne moze poredit jbg, tako da sto se Beganovica tice pisi propalo. Vjerovao sam da ce uspjeti ali nista od njeg nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.