FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2018, 00:35

ledesma je napisao/la:Po meni je Dupovac sasvim oke igrač, ima on mnogo utakmica ''jakih'' u nogama, vjerujem da je sad malo i iskusniji i da ima samopuzdanja. Mislim da će on i Mujakić(ako ostane) biti prvi izbori, jer onaj Đetić kad neko kihne u Doboju on se prehladi.
Dobro, onaj ga je u Bijeljini vratio na fabricke postavke, mislim da je Bekic u pitanju. :rol: Dobro se ikako oporavio. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 08 jun 2018, 00:37

Kad momčići igraju polufinale?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 jun 2018, 00:39

Dosta više sa Komazecom. Pa brate da on valja toliko koliko ga dižete u nebesa ne bi raskidao ugovore po smiješnim ligama.
Naša je loša, ali opet kvalitet više iznad Libana, Indonezije i sl.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 jun 2018, 00:40

skoroalen je napisao/la: a je l' me sjećanje dobro služi, da je uzeo i Ismirov trofej u sezoni 13/14, il' sam ja pomiješ'o nešta?
Blizu si bio, jeste iz odbrane, ali nije Dupovac nego Tatomirović. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2018, 00:42

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dosta više sa Komazecom. Pa brate da on valja toliko koliko ga dižete u nebesa ne bi raskidao ugovore po smiješnim ligama.
Ma Komazec je ocigledno pametan lik, ide po Aziji i klepa pare. Raskid ugovora mu tamo moze samo dobro donijeti, tako da ce po zavrsetku karijere imati osiguranu lovu da fino zivi do kraja zivota. Ja da sam fudbaler, samo bih to ganjao.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 jun 2018, 00:42

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Dosta više sa Komazecom. Pa brate da on valja toliko koliko ga dižete u nebesa ne bi raskidao ugovore po smiješnim ligama.
Komazec je bio strašan napadač u onoj epizodi kad je igrao na Koševu i šteta što je tada napustio klub. Od tog trenutka se okrenuo čovjek egzotičnim zemljama i s 30 godina igra reakreativan fudbal vjerovatno uz dobru platu. Sve zavisi u kakvoj bi formi mogao biti, ako bi bio kao u prvoj epizodi valjao bi, inače nije nešto potreban. Treba nam dobar, efikasan napadač.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2018, 00:47

sarajevo46 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: a je l' me sjećanje dobro služi, da je uzeo i Ismirov trofej u sezoni 13/14, il' sam ja pomiješ'o nešta?
Blizu si bio, jeste iz odbrane, ali nije Dupovac nego Tatomirović. :D
Dobro si, znam da je neki štoper. :D A otiš'o sam na Amera jer je kod nas postala tradicija da osvajač tog trofeja u roku pola sezone napusti klub. Benko, Mihojević, pa i Radovac u neku ruku, nakon 2015. se izgubio skroz. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2018, 00:49

Eh šta bi dao da vidim Komazeca ili Benku ponovo u bordo dresu, ali to je nerealno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 jun 2018, 00:58

Sabinho je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Po meni je Dupovac sasvim oke igrač, ima on mnogo utakmica ''jakih'' u nogama, vjerujem da je sad malo i iskusniji i da ima samopuzdanja. Mislim da će on i Mujakić(ako ostane) biti prvi izbori, jer onaj Đetić kad neko kihne u Doboju on se prehladi.
Dobro, onaj ga je u Bijeljini vratio na fabricke postavke, mislim da je Bekic u pitanju. :rol: Dobro se ikako oporavio. :rol:
Sjetio se ko mu je pupak svezo :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 jun 2018, 01:03

Suki46 je napisao/la:Iskreno drago mi je da je Dupovac došao , čisto zato da se Adukor pomjeri u vezni red i da imamo ko ljudi 3 izvorna štopera i jednog po potrebi za nedo Bog kartona, povreda itd :bih: Dujakovića nisam nešta upratio ali eto znam otprilike da se uvijek spominjao kao top 3 igrača Krupe , nadam da je igrač vezni ala Sarić da nije klasični CDM
Eto kukamo za Besirovicem a meni je Dujakovic bolji,kako je lomio one zeljine letve to nije normalno

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jun 2018, 01:06

MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ok nezadovoljni smo upravom al cemu odma pljuvanje po Dupovcu ja mislim sasvim ok sto su ga doveli . tri stopera duga je sezona ( Mujakic ,Dupovac,Šofranac)
Stoperi ok idemo bek, krilo,napadac.
A sto ti spominjes negativnije komentare iako pozitivniji preovladavaju? Uostalom, ljudi imaju pravo na svoje misljenje. Lik je ok igrac, uvijek bio standardan po klubovima u regiji, ima dosta utakmica u nogama, nije star.. kvalitetom se ubio za nase lige
pa citam komentare isto da imamo 7 stopera i Mujakic nece vise nikako igrati sto je Dupovac dosao. prebacuje Adukora u vezu imamo tri stopera puno je utakmica,kartona ,povreda i trebao nam je stoper .

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 08 jun 2018, 01:06

A vidim ja Dupovca roštilja kod kuće, zalio potpis izgleda :rol:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2018, 01:11

ledesma je napisao/la: Sjetio se ko mu je pupak svezo :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 jun 2018, 01:25

Dupovac je ok igrac i s obzirom kakva se imena iznose ( dilaveri, sehici i slicni) nasprem njih pojacanja, bili bi solidno popunjeno sa Mujakicem i Sofrancem i Dupovcem i za nedaj Boze Adukor

Nama pozicija stopera i nije primarni problem, nego dva beka , hodzic ucenik generacije u vladimir nadzor i bekic tetovaza predsjednik razreda u mljedenici , nadam se da ce se tu dovedt igrac koji ce ovu dvojicu za klupu zakovat a po mogucnosti i tribine aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2018, 01:28

skoroalen je napisao/la:
ledesma je napisao/la: Sjetio se ko mu je pupak svezo :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 jun 2018, 01:30

neko je to ovdje spominjao, a i ja se sjecam, trci Dupovac, a svi znamo njegovo trcanje i stav kos trcanja hahah kaze izvadi tu stanglu iz ledja i nesto mu je opsovao, ne sjecam se tacno, budale sa istoka
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jun 2018, 01:36

zlo87 je napisao/la:neko je to ovdje spominjao, a i ja se sjecam, trci Dupovac, a svi znamo njegovo trcanje i stav kos trcanja hahah kaze izvadi tu stanglu iz ledja i nesto mu je opsovao, ne sjecam se tacno, budale sa istoka
Izvadi taj kolac iz ledja, Limeeeeeni! Ne sjećam se koja je tekma bila, a moguće je i da je na više njih ponovljeno. Uglavnom, plač je bio! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 jun 2018, 01:46

joker90 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:neko je to ovdje spominjao, a i ja se sjecam, trci Dupovac, a svi znamo njegovo trcanje i stav kos trcanja hahah kaze izvadi tu stanglu iz ledja i nesto mu je opsovao, ne sjecam se tacno, budale sa istoka
Izvadi taj kolac iz ledja, Limeeeeeni! Ne sjećam se koja je tekma bila, a moguće je i da je na više njih ponovljeno. Uglavnom, plač je bio! :urnebes:
Najbolesniji. Dupovac po meni odličan za alternativu, za Dujakovića ne znam, ne pratim Krupu..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jun 2018, 01:48

a odakle vama Dujakovic izleti na temi? to hairlije nase poslale ponudu il forumska zelja?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 jun 2018, 01:50

ne znam,meni je preloše kada krenemo vraćati naše ohrndane igrače kakvi su god,dupe je u najboljoj formi bio srednja žalost a mislim da je grohn'o najstrašnije čim se vraća u fildzan ligu,igrači se ovamo vraćaju samo ako nemaju bukvalno ama baš nikakvu opciju

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], hazarder, Morpheus, ubipara, Venom i 63 gosta.