FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 26 sep 2010, 22:41

Strauss je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:e hajde sad objektivni navijači komentarišite ovaj penal iz mostara,lakrdija :oops: :oops:
Nakon što ti prokomentarišeš ovaj penal sa Koševa :lol: i nedosudjeni penal iz Mostara :lol:
I vaš i naš penal nigdje veze,i opet se ima obraza žaliti na sudzenje

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 26 sep 2010, 22:47

1921 ! je napisao/la:Zna li neko otprilike u koliko je sutra trening na Grbavici , jer bih sad stvarno želio da odem dole ...
u 17h.

ima li gdje video sa golovima?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 sep 2010, 23:24

Bio pregled, trebao si pratiti. :P

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 26 sep 2010, 23:38

Čestitke svima za pobjedu. Baš je bilo dogorilo više. Seyo, Pile i ostali koji ste gledali tekmu napišite ponešto o igri. Je li Velež baš tanak ili smo mi odigrali dobro. Da li dovoljno dobro da se imamo ćemu nadati u BL? Vidio sam samo golove i šanse što je premalo da bi se moglo nešto zaključiti. Penal za nas niđe veze.
Bit će gutavo protiv Čelika, vjerovatno i najteža domaća tekma do sada. Slavija se mora dobiti. Mitolozi su fakat truba (tek sam ih večeras malo bolje pogled'o). Ako im sad tricu ne uvalimo ne znam kad ćemo. Samo im treba dati jedan na vrijeme da se otvore i trpaj. Nadam se da je i Amar pogled'o trubadure. Ako uvežemo ove tri moglo bi na proljeće biti svašta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 sep 2010, 23:47

.
Zadnja izmjena: Dove87, dana/u 27 sep 2010, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 26 sep 2010, 23:55

Svaka cast Zelji na veoma vaznoj pobjedi u Mostaru! Po meni Evropska liga bi za Zelju bila bolje rjesenje nego Liga prvaka,jer je tu veoma tesko naci lakog protivnika... naravno titula prvaka drzave nama treba i dalje biti glavni cilj,jer smao tako dolaze sponzori,dobri igraci u klub ,pune tribine... nadam se da cemo u januaru dovesti jendog dobrog napadaca i to je to..

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 26 sep 2010, 23:56

Sto se tice naseg penala jasno se vidi cist start igraca veleza i kako lopta odlazi, medjutim obratite paznju poslije starta velezovog igraca kako je Stanica sapleo tj. nije se mogao zaustaviti na klizavom terenu da naseg igraca ne obori prilikom prvog starta, a sve se to desavalo u 16 metara.

Jucer smo lose igrali prvih pola sata, kasnije a posebno u drugom poluvremenu odigrali onako kako najbolje znamo i ocita je bila razlika u kvaliteti, i jos tu da dodam odlicno vodjenje i taktiku naseg sefa.

Jucer najbolji, Kerla, Stanic i Colic.

Posebno ova pobjeda ima vrijednost kad se zna da je teren bio izuzetno tezak i da su igraci izginuli za pobjedu koja je i njima kao i nama bila veoma vazna, imamo sansu da iz naredne tri utakmice u Sarajevu uzmemo 9 bodova uz veci dio publike i euforiju koja se vec osjeti na svakom koraku.

Napunimo Grbavicu i pomozimo nasim momcima protiv celika jer su svojim zalaganjem jucer to itekako zasluzili.

AMAR AMAR OSIM OSIM!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 26 sep 2010, 23:57

Dove87 je napisao/la:A mozel ko reci zasto je Sehic KAPITEN???
Vala po meni ne zasluzuje to jer je najgori od svih van terena i ne treba biti uzor
realno zar je bilo ko od njih uzor van terena? po meni mozda jedino Beslija, bar mi izgleda kao covjek koji vodi sportski zivoot, al to je mozda zato sto ga neznam... pola njih pusi i opija se, pa je seha koji je dugo u klubu logican izbor, a nije ni on rijedak u nocnim izlascima... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 sep 2010, 00:02

Dove87 je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:
Vala po meni ne zasluzuje to jer je najgori od svih van terena i ne treba biti uzor
realno zar je bilo ko od njih uzor van terena? po meni mozda jedino Beslija, bar mi izgleda kao covjek koji vodi sportski zivoot, al to je mozda zato sto ga neznam... pola njih pusi i opija se, pa je seha koji je dugo u klubu logican izbor, a nije ni on rijedak u nocnim izlascima... :roll:
po meni najgori izbor.
mislim da bi trebao amar uvest nekad i onaj test da se vidi drogiraju li se i ostre kazne uvest

ako ne smeta amaru,sto ih placa onda se necu ni ja bunit,da smo normalna zemlja i da je liga normalna niko od njih nebi poslije 10 bio napolju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 27 sep 2010, 00:02

Mozda zato sto je najduze u ekipi, sto je najstandardi prvotimac, sto je dijete Zelje, eto MOZDA zbog toga samo.
Mes Que Un Club

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 sep 2010, 00:35

daj ba ne s.e.r.i kako mrzim ovo,momak je kapiten od kad je osim dosao i ti sad tek pitas sto je kapiten,nemas nista pametnije jel ??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 00:45

vjeran1987 je napisao/la:
daj ba ne s.e.r.i kako mrzim ovo,momak je kapiten od kad je osim dosao i ti sad tek pitas sto je kapiten,nemas nista pametnije jel ??
A stvarno sto je Sehic ''kapetan'',mogao je makar biti mladzi vodnik. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 sep 2010, 00:47

harishp je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:
A stvarno sto je Sehic ''kapetan'',mogao je makar biti mladzi vodnik. :mrgreen:
mladzi nije mogao sigurno,ovi pitari me zabrinjavaju u posljednje vrijeme da vam se ne dize na mirzu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 00:57

Ako su Sarajlije pitari sta su onda Zeljovci cogan dolmasi ili hot-dogovci.
Bas me zanima kuharsko navijacki dija-''lakat''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 sep 2010, 01:02

harishp je napisao/la:Ako su Sarajlije pitari sta su onda Zeljovci cogan dolmasi ili hot-dogovci.
Dobra neka roba...samo tako :mrgreen: 8-)
1921-2011

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 sep 2010, 07:44

[youtube][/youtube]

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 sep 2010, 08:20

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 sep 2010, 09:36

Drago mi je da je Colic odigrao dobru utakmicu...iskreno malo sam bio zabrinut njegovim igrama u prve dvije utakmice u kojima je nastupao,vidio sam kod njega sve osim dobrog pojacanja...ovom utakmicom je dao vrijednost svom transferu i nadam se da ce biti samo bolji iz utakmice u utakmicu i da ce dokazati da je vrijedno pojacanje za koje smo se borili dugo vremena,pa eto,uz dosta srece i uspjeli ga dovesti u nase redove...Neka Colic samo nastavi igrati kako je igrao protiv Veleza i ja cu biti prezadovoljan.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 sep 2010, 09:52

harishp je napisao/la:Ako su Sarajlije pitari sta su onda Zeljovci cogan dolmasi ili hot-dogovci.
Ma ne kontaš ti fol. Ako Amar ostane duže u Želji i nastavi se ovaj trend u gradu opet će se pita na Koševu dijelit' pa ćeš skontat'.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 sep 2010, 11:08

dino lj je napisao/la:slika

EVO JEDNO LIJEPO PODSJECANJE ZA SUTRASNJI DAN.EMOTIVNO SAM VEZAN ZA OVU UTAKMICU JER SAM JE GLEDAO NA SVOJ DESETI RODJENDAN.IPAK SMO MI JEDINI BH-a KLUB KOJI JE U NAJACEM EVROPSKOM TAKMICENJU IGRAO SA DVA ENGLESKA PREDSTAVNIKA.AKO BOGDA KADA BUDEMO SLAVILI 90 GODINA IGRACEMO I SA TRECIM.
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Redfire16 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []