A stvarno sto je Sehic ''kapetan'',mogao je makar biti mladzi vodnik.vjeran1987 je napisao/la:daj ba ne s.e.r.i kako mrzim ovo,momak je kapiten od kad je osim dosao i ti sad tek pitas sto je kapiten,nemas nista pametnije jel ??Dove87 je napisao/la:A mozel ko reci zasto je Sehic KAPITEN???
Vala po meni ne zasluzuje to jer je najgori od svih van terena i ne treba biti uzor
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
vjeran1987
- Kontakt:
mladzi nije mogao sigurno,ovi pitari me zabrinjavaju u posljednje vrijeme da vam se ne dize na mirzuharishp je napisao/la:A stvarno sto je Sehic ''kapetan'',mogao je makar biti mladzi vodnik.vjeran1987 je napisao/la:daj ba ne s.e.r.i kako mrzim ovo,momak je kapiten od kad je osim dosao i ti sad tek pitas sto je kapiten,nemas nista pametnije jel ??Dove87 je napisao/la:A mozel ko reci zasto je Sehic KAPITEN???
Vala po meni ne zasluzuje to jer je najgori od svih van terena i ne treba biti uzor
Ako su Sarajlije pitari sta su onda Zeljovci cogan dolmasi ili hot-dogovci.
Bas me zanima kuharsko navijacki dija-''lakat''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobra neka roba...samo takoharishp je napisao/la:Ako su Sarajlije pitari sta su onda Zeljovci cogan dolmasi ili hot-dogovci.
1921-2011
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Drago mi je da je Colic odigrao dobru utakmicu...iskreno malo sam bio zabrinut njegovim igrama u prve dvije utakmice u kojima je nastupao,vidio sam kod njega sve osim dobrog pojacanja...ovom utakmicom je dao vrijednost svom transferu i nadam se da ce biti samo bolji iz utakmice u utakmicu i da ce dokazati da je vrijedno pojacanje za koje smo se borili dugo vremena,pa eto,uz dosta srece i uspjeli ga dovesti u nase redove...Neka Colic samo nastavi igrati kako je igrao protiv Veleza i ja cu biti prezadovoljan.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma ne kontaš ti fol. Ako Amar ostane duže u Želji i nastavi se ovaj trend u gradu opet će se pita na Koševu dijelit' pa ćeš skontat'.harishp je napisao/la:Ako su Sarajlije pitari sta su onda Zeljovci cogan dolmasi ili hot-dogovci.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
dino lj je napisao/la:
EVO JEDNO LIJEPO PODSJECANJE ZA SUTRASNJI DAN.EMOTIVNO SAM VEZAN ZA OVU UTAKMICU JER SAM JE GLEDAO NA SVOJ DESETI RODJENDAN.IPAK SMO MI JEDINI BH-a KLUB KOJI JE U NAJACEM EVROPSKOM TAKMICENJU IGRAO SA DVA ENGLESKA PREDSTAVNIKA.AKO BOGDA KADA BUDEMO SLAVILI 90 GODINA IGRACEMO I SA TRECIM.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Dino, broj gledalaca na utakmici Zeljeznicar - Derby ?dino lj je napisao/la:
EVO JEDNO LIJEPO PODSJECANJE ZA SUTRASNJI DAN.EMOTIVNO SAM VEZAN ZA OVU UTAKMICU JER SAM JE GLEDAO NA SVOJ DESETI RODJENDAN.IPAK SMO MI JEDINI BH-a KLUB KOJI JE U NAJACEM EVROPSKOM TAKMICENJU IGRAO SA DVA ENGLESKA PREDSTAVNIKA.AKO BOGDA KADA BUDEMO SLAVILI 90 GODINA IGRACEMO I SA TRECIM.
- Jesam ša'e
- Kontakt:
Haris Bešlija i Srđan Savić SRETAN ROĐENDAN
Pridružujem se !Jesam ša'e je napisao/la:Haris Bešlija i Srđan Savić SRETAN ROĐENDAN
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
negdje sam slušao amara da kaže da će bešlija kad se vrati preuzeti kapitensku traku, jer šeha nije u formi, a bešlija je tu traku svakako i zaslužio
- themaniaks
- Kontakt:
nema to veze sa formom,nesto drugo je u pitanjusladoled je napisao/la:negdje sam slušao amara da kaže da će bešlija kad se vrati preuzeti kapitensku traku, jer šeha nije u formi, a bešlija je tu traku svakako i zaslužio
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
A i onaj go sto je primio, snimak jeste ocajan pa se ne vidi jel' se lopta odbija na putu do gola, ali nije bio ni blizu lopte.
Ne serem i ne trazim mane samo realno kazem.
Ne serem i ne trazim mane samo realno kazem.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Je li vam barem malo neprijatno zbog ovakvog penala?
I gdje vam je onaj mod sa Bistrika,sto se u petak raskukao jer mu sudi Srbin? Zasto se sad usutio? Ja bih se bar malo zacrvenio,ali izgleda da su njegovi obrazi ipak malo deblji.
I gdje vam je onaj mod sa Bistrika,sto se u petak raskukao jer mu sudi Srbin? Zasto se sad usutio? Ja bih se bar malo zacrvenio,ali izgleda da su njegovi obrazi ipak malo deblji.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ti si u dusi nasNeprilagodjen je napisao/la:Je li vam barem malo neprijatno zbog ovakvog penala?
svoj ti pos'o !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Volim ja Zelju,ali ne volim licemerje.Ti si u dusi nas
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ima i te,sto kazes onaj penal jest bilo kontakta al za penal,al kad je onaj lazu povuko za dres ono je mnogo vise penalNeprilagodjen je napisao/la:Volim ja Zelju,ali ne volim licemerje.Ti si u dusi nas
svoj ti pos'o !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ono u drugom pol je cist penal kao suza,i jos karton zbog povlacenja! Ali nije ga svirao jer nije bilo potrebe,i to je samo pojacalo utisak o odvratnom sudjenju banjalucanina.