FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 08 jun 2018, 12:56

Kadena je izvlacenje porova za europskonu
lihgu.Daj nam nekina iz San marone da se igramo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 jun 2018, 12:58

Izvunjavam se mislio Sam da gonjamo hloptu tj
fuzbal.Hoce li nas Omar preuzet.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jun 2018, 13:09

Yebo stranke na vlasti kakvu mi propagandu imamo. Spasio nas Misimović gašenja, pravimo klub, napredujemo, svi koji nisu za su neprijatelji, navijači su krivi za lošu posjetu, mi pošteni svi ostali lopovi, zbog malverzacija ne uzimamo trofeje, svaki novi potez je onaj pravi, restart u prosjeku svake polusezone. Demagogije pun qurac, sve neka pozivanja na istoriju i slogu a pljuje se sve i svako od prije, osporavaju ljudi koji su godinama bili uz klub, decenijama, legende blate, uspjesi minimiziraju i sere se po njima, drsko i bezobrazno. Od sportskih prijatelja nam ostao Ćenan i gomila nekakvih menagera savjetodavaca koji nam svako malo utrpaju nekog kapitalca da uzme lovu ili trenera da se šteli na prvom timu i onako iz malog prsta baci čaroliju na omladinski pogon. Pun klub nekakvih likova, "volontera" koji se pitaju jedino koliko je sati, marginalaca koji veze sa sportom imaju koliko ja sa nuklearnom fizikom a ispred svih njih obavezno jedna "marioneta" u liku trenera ili sd_a, scouta, sa štitom, spremna da pokupi na sebe sve greške i promašaje pa nakon mjesec, dva, šest, deset napusti klub nerijetko punih džepova obavezno u izjavama hvaleci "najbolju upravu na svijetu". Princip je isti sve su ostalo nijanse.

Kormilo u rukama ega, jurišamo na santu leda. Hoće li puknuti brod zvani Željo ili santa leda vidjećemo vrlo brzo.

Željeznicar za život cijeli! U inat spin majstorima!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2018, 13:26

Zenzo je napisao/la:Pocnite navijati za Haminog Sina, obzirom da vam Amar ide tamo. :lol:
Ne ide više, mi što smo bolji ti sve gori. Hvala na druženju.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 08 jun 2018, 13:38

admin je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Pocnite navijati za Haminog Sina, obzirom da vam Amar ide tamo. :lol:
Ne ide više, mi što smo bolji ti sve gori. Hvala na druženju.
Vala je lik smor, opra nas sve na ruke, na drugom forumu je @Elegant dosadni, bilo je i vrijeme da malo da se on smiri, Vojo je bivsi, zakaric ce sigurno otic, onda Veca im dobru ponudu mogo bi otic,sto se Amara tice njemu neka je sasrecom ako poptise ugovor sa Slogom prvo covjek je veliki zeljovac pa tek profesionalac ja to gledam tako... Nego valja nam gledati ovu prevaru od tenera
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 jun 2018, 13:53

Neandertalac je napisao/la:Yebo stranke na vlasti kakvu mi propagandu imamo. Spasio nas Misimović gašenja, pravimo klub, napredujemo, svi koji nisu za su neprijatelji, navijači su krivi za lošu posjetu, mi pošteni svi ostali lopovi, zbog malverzacija ne uzimamo trofeje, svaki novi potez je onaj pravi, restart u prosjeku svake polusezone. Demagogije pun qurac, sve neka pozivanja na istoriju i slogu a pljuje se sve i svako od prije, osporavaju ljudi koji su godinama bili uz klub, decenijama, legende blate, uspjesi minimiziraju i sere se po njima, drsko i bezobrazno. Od sportskih prijatelja nam ostao Ćenan i gomila nekakvih menagera savjetodavaca koji nam svako malo utrpaju nekog kapitalca da uzme lovu ili trenera da se šteli na prvom timu i onako iz malog prsta baci čaroliju na omladinski pogon. Pun klub nekakvih likova, "volontera" koji se pitaju jedino koliko je sati, marginalaca koji veze sa sportom imaju koliko ja sa nuklearnom fizikom a ispred svih njih obavezno jedna "marioneta" u liku trenera ili sd_a, scouta, sa štitom, spremna da pokupi na sebe sve greške i promašaje pa nakon mjesec, dva, šest, deset napusti klub nerijetko punih džepova obavezno u izjavama hvaleci "najbolju upravu na svijetu". Princip je isti sve su ostalo nijanse.

Kormilo u rukama ega, jurišamo na santu leda. Hoće li puknuti brod zvani Željo ili santa leda vidjećemo vrlo brzo.

Željeznicar za život cijeli! U inat spin majstorima!
:clap:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2018, 13:55

Žao mi je što će Vojo otići, rijedak tip napadača, pogotovo za naše uslove. Imati njega i Krpića u kadru bi bio vrhunski napad za naše uslove, al' opet vjerovatno je tu i problem što bi neko od njih dvojice morao biti na klupi, a nijedan objektivno to ne želi niti zaslužuje.

Kako god, sretno Vojo u nastavku karijere!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2018, 14:00

Raonffa je napisao/la:Žao mi je što će Vojo otići, rijedak tip napadača, pogotovo za naše uslove. Imati njega i Krpića u kadru bi bio vrhunski napad za naše uslove, al' opet vjerovatno je tu i problem što bi neko od njih dvojice morao biti na klupi, a nijedan objektivno to ne želi niti zaslužuje.

Bas tako rijetka pojava jer rijetko daje golove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2018, 14:03

bhsport je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Žao mi je što će Vojo otići, rijedak tip napadača, pogotovo za naše uslove. Imati njega i Krpića u kadru bi bio vrhunski napad za naše uslove, al' opet vjerovatno je tu i problem što bi neko od njih dvojice morao biti na klupi, a nijedan objektivno to ne želi niti zaslužuje.

Bas tako rijetka pojava jer rijetko daje golove.
Sedam golova i pet asistencija + nemjerljiv doprinos samoj igri u polju, ne znam šta bi trebao više.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2018, 14:08

Trebao je davati kad nam je gorilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jun 2018, 14:14

Nije loš, daleko od odličnog. Prosjek.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 jun 2018, 14:15

Nek je elegant banovan, puse se da smo najtrofejniji klub a pljuje po Amaru, jadnik.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jun 2018, 14:47

bhsport je napisao/la:Trebao je davati kad nam je gorilo.
Čovjek je radio i davao koliko je mogao, onaj koji na individualni kvalitet daje kada gori sigurno ne igra i neće igrati u Premijer ligi BiH.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 jun 2018, 15:12

Stavit 2 najvece zvjezda Zelje nakon rata Dzeku za direktora Osima za SD eto odma i dobrog trenera,dobrih igraca a i publike nazad.Bojim se da ce sad ovi sto sjede i uzivaju u nasem klubu Zeljo ako ikad odu sjebat ili prodat klub i reci ce sta hocete ovo je nase mi smo ovaj stadion napravili i odrzali klub da ne propadne.Ja nasem
klubu nevidim nikakav napredak i bojim se za
njegovu buducnost.Sto losiji Zeljo trener igraci
mizerna posjeta sve to nekom odgovara ko
ima lose namjere sa nasom svetinjom.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jun 2018, 15:22

Miske odlazi!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 jun 2018, 15:36

Kod Voje je interesantno to što od 7 golova koliko je dao u ligi, 6 je bilo poslije ubačaja i 1 ona golčina u Vitezu. Odlična igra glavom ako uzmemo u obzir da je visok 1,80, 4 gola je dao glavom.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jun 2018, 15:55

braco je napisao/la:Kod Voje je interesantno to što od 7 golova koliko je dao u ligi, 6 je bilo poslije ubačaja i 1 ona golčina u Vitezu. Odlična igra glavom ako uzmemo u obzir da je visok 1,80, 4 gola je dao glavom.
zato je "s poda" fulio sve sto se moglo fulit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 jun 2018, 16:09

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Kod Voje je interesantno to što od 7 golova koliko je dao u ligi, 6 je bilo poslije ubačaja i 1 ona golčina u Vitezu. Odlična igra glavom ako uzmemo u obzir da je visok 1,80, 4 gola je dao glavom.
zato je "s poda" fulio sve sto se moglo fulit
Da je i to imao igro bi u Partizanu, a ne u Želji :mrgreen:

Mada interesantna situacija sada s napadačima, znači Vojo i Kajkut napuštaju klub. Ostajemo na Krpiću plus na mladim snagama kao Mujagić i Hasanović za koje još ne znamo kakva će im biti uloga za narednu sezonu. Od igrača koji mogu pokriti poziciju napadaču tu su još Zajmović i Zec. Jučer Slobo u intervjuu najavi da ima namjeru dovesti 3-4 igrača gdje je naglasio da je primarno lijevi bek, lijevi štoper i playmaker. Da li će taj četvrti novi igrači biti napadač vidjet ćemo. Vezni red stvarno ima dosta igrača u vidu Vranješa, Hajdarevića, Šabanadžovića, Modića + mogući ostanak Blagojevića, te povrijeđeni Ramović. Tu ćemo još da vidimo da li postoji namjera Slobodana da Žerića koristi na ofanzivnom veznom ili krilinim pozicijama. Tu je prema natpisima medija i novi pridošlica mladi Kosanić, te još uz to taj dodatni playmaker kojeg ganja novi trener. Eh sad pitanje je kakva je situacija s odlascima u veznom redu. Da li je sigurno da će ostati Blagojević, da li će nas možda napustiti neko od dvojca Šabanadžović ili Hajdarević. Ne znam da li postoje ponude za njih, ali je fudbalsko tržište dinamično te nikad ne znaš hoćeš li sutra ostati bez igrača u slučaju neke zadovoljavajuće ponude. Prema nekoj logici bi se trebalo sada ozbiljnije računati i na Modića koji je valjda prošao taj period adaptacije. Biće interesantno vidjeti i status Vranješa, kako će se pokazati i uklopiti u ideje novog trenera.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 jun 2018, 16:26

Ne razumijem, cemu omalozavanje trenera kluba, za koji tvrdite da navijate i volite? Covjek nije ni krocio na stadion, a vec je popljuvan. Da li sam zadovoljan njegovim izborom? Nisam. Da li bih volio neko vece i provjerenije ime na nasoj klupi? Apsolutno. Trebate biti svjesni gdje zivite. Ova liga nije interesantna ni ljudima koji zive ovdje, a da bude nekom talentovanom strancu koji vidi sansu za svojom promocijom i napredovanjem, nekim vidom odskocne daske. Ovdje dobar igrac ili trener moze samo zalutati, pa da ga nekako na prepad i prevaru potpises. Kada budemo u mogucnosti ponuditi 250k i vise godisnje. Tada se mozemo nadati necemu vecem. Nije ni da u drugim klubovima sjede trenerski magovi. Eno Sliskovic nakon zavrsetka sezone govorio da hoce vanka da se zasitio PL BiH. Pa se nesto usuti. Garant nema nijedne ponude.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jun 2018, 17:02

Hvala Vojo i sretno.
Onaj gol Vitezu za 1-1 je bio dobar.
Kao sto bi rekao Krle, nekideeeeeeee.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Paromlinac, perodeformero i 19 gostiju.