Ma.za 15.000 platu nek ide. Nije klasa Lendrica. Ne kazem da je loš, ali nije ni neka prevaga. Ja u ovoj ligi ne znam koga bi doveli... ZAIM U ŠPIC!MocMahale444 je napisao/la:Hvala Vojo i sretno.
Onaj gol Vitezu za 1-1 je bio dobar.
Kao sto bi rekao Krle, nekideeeeeeee.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR 1921
- MocMahale444
Poslije tekme s Slobodom sam odma napisao Zaimaga kao napadac. Sve ekipe igraju 4-5-1 (4-2-3-1).biceDUPLA je napisao/la:Ma.za 15.000 platu nek ide. Nije klasa Lendrica. Ne kazem da je loš, ali nije ni neka prevaga. Ja u ovoj ligi ne znam koga bi doveli... ZAIM U ŠPIC!MocMahale444 je napisao/la:Hvala Vojo i sretno.
Lendra za Voju je Džeko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta cemo za krila ako ce Zaim u napadMocMahale444 je napisao/la:Poslije tekme s Slobodom sam odma napisao Zaimaga kao napadac. Sve ekipe igraju 4-5-1 (4-2-3-1).biceDUPLA je napisao/la:Ma.za 15.000 platu nek ide. Nije klasa Lendrica. Ne kazem da je loš, ali nije ni neka prevaga. Ja u ovoj ligi ne znam koga bi doveli... ZAIM U ŠPIC!MocMahale444 je napisao/la:Hvala Vojo i sretno.
Lendra za Voju je Džeko.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne mogu pljuvati upravu zbog Voje, jer nije do njih, šteta, mada ih opet nabijem na tuki onako reda radi ...
Uslovi su mu bili u rangu onih Stevanovica i menadzera mu, totalno nerealni, da je zabio +20 golova u sezoni pa da je sve opravdano koliko toliko pa i hajde, ovako šteta prvo za njega, pa onda za nas, samo je sigurno da nece biti nista od one price o dva tri pojačanja, bit ce ih mnogo više, treba nam sad i klasični robusni napadač priblizno kvaliteta kao Lendric i Vojo, otisao Kajkut, otisao Vojo, sada sve svaliti na Krpica bilo bi suludo, da je Vojo ostao, imali bi top napad, turbinu ...
Napadač, stoper koji igra lijevom nogom, lijevi bek, klasični plejmejker, desni bek, ako nas opet ko napusti a moguce je onda opet valja krpiti pozicije i prosirivati spisak, a svakao treba ocekivati i kojeg igraca da ga menadzer ili agencija nabace, cisto da ih uhljebe
Dušan Ljubičič i zvanično prvi pomocnik ...
Uslovi su mu bili u rangu onih Stevanovica i menadzera mu, totalno nerealni, da je zabio +20 golova u sezoni pa da je sve opravdano koliko toliko pa i hajde, ovako šteta prvo za njega, pa onda za nas, samo je sigurno da nece biti nista od one price o dva tri pojačanja, bit ce ih mnogo više, treba nam sad i klasični robusni napadač priblizno kvaliteta kao Lendric i Vojo, otisao Kajkut, otisao Vojo, sada sve svaliti na Krpica bilo bi suludo, da je Vojo ostao, imali bi top napad, turbinu ...
Napadač, stoper koji igra lijevom nogom, lijevi bek, klasični plejmejker, desni bek, ako nas opet ko napusti a moguce je onda opet valja krpiti pozicije i prosirivati spisak, a svakao treba ocekivati i kojeg igraca da ga menadzer ili agencija nabace, cisto da ih uhljebe
Dušan Ljubičič i zvanično prvi pomocnik ...
1921'
R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."
[
Nece valjda biti ovaj kompleksas ko Adzem. Zec je dobro krilo...Doveati jos jednog i to je to. Kad ulazi Krpic moze i Zaim na krilo.
Nece valjda biti ovaj kompleksas ko Adzem. Zec je dobro krilo...Doveati jos jednog i to je to. Kad ulazi Krpic moze i Zaim na krilo.
ŽELJEZNIČAR 1921
- MocMahale444
Meni Krpic nije nesto. U Slobodi jedino nesto malo pokazao.
Zaim u napad a krila Zec i Žera.
Sta kazes Irfo?
Jel sarno Graovac i Blagoje
Sta kazes Irfo?
Zec je bezobrazni neprofesionalac kojeg treba otjerati sto prije tako da se ne bih oslanjo na njegaMocMahale444 je napisao/la:Meni Krpic nije nesto. U Slobodi jedino nesto malo pokazao.
Sta kazes Irfo?
- MocMahale444
Kad bi se vodili tom politikom zadnjih par godina smo trebali oČerati vecinu igraca. Ljakse je vidi se ali sta imas drugo. Pojacanja slicna novom treneru mozda?irfo je napisao/la:Zec je bezobrazni neprofesionalac kojeg treba otjerati sto prije tako da se ne bih oslanjo na njegaMocMahale444 je napisao/la:Meni Krpic nije nesto. U Slobodi jedino nesto malo pokazao.
Sta kazes Irfo?
Zec ismijava javno Adžema koji je preko 30 godina dio kluba. Ovaj ni u mudima nije bio dok je Adžem šuto loptu na Grbavici. Neka misli Zec šta hoće o Adžemu ne može mu niko zabranit, ali javno ismijavat čuj "adio amore" je za šamara degenu. Očigledno svašta prolazi. Prošle godine Lendrić javno popljuje Petrovića, priča kako mu je Slavko cmizdrio da ostane. Narušeno i ono malo autoriteta Petrovića maximalno ali očigledno i to je normala.
Lendra je ubica, ali i sirovina. Taj interview je samo primjer. Zato napisah neki dan da ga ne bih volio nazad. Za Zeca slicno vazi. Da se pitam nogu bi dobio, papak mrtvi. Nemas pravo ismijavati uposlenika kluba koji ti daje hljeb u ruke i tacka. I Krpic je dalabu, zasto takve dovodimo ja ne znam...
1921
Misljenja sam da trebamo da sto vise forsiramo igrace iz OP kad vec nemamo novce za neke jace igrace. Ja bi volio da vidim ovako nesto.
4-2-2-2 formacija
Krpic Mujagic
Vranjes Saban
Blagojevic Hajdarevic
Besirevic Graovac Osmankovic Stevanovic
Kjosevski
Kod igraca iz OP bar ih mozes razviti i prodati sto je bolje nego dovesti nekog polovnjaka iz Srbije i Hrvatske,koji kada mu bude istekao ugovor će htjeti astronomsku platu za osrednje predstave (Ubiparip i drugi) koje ovi mladi bi mogli odigrati isto kao polovnjaci.Imamo jednu od najboljih pogona u regionu cak i sire a mi saljemo igrace na posudbe u Travnike,Istre dok Dinamo,Zvezda koliko toliko pruzaju priliku pa ih prodaju za milione.Nije tesko ugledati se na uspjesne timove iz regiona i prepisati taj model.Gdje bi oni bili da dovode istrosene igrace u 30-tim godinama iz BiH,Crne Gore,Makedonije?
4-2-2-2 formacija
Krpic Mujagic
Vranjes Saban
Blagojevic Hajdarevic
Besirevic Graovac Osmankovic Stevanovic
Kjosevski
Kod igraca iz OP bar ih mozes razviti i prodati sto je bolje nego dovesti nekog polovnjaka iz Srbije i Hrvatske,koji kada mu bude istekao ugovor će htjeti astronomsku platu za osrednje predstave (Ubiparip i drugi) koje ovi mladi bi mogli odigrati isto kao polovnjaci.Imamo jednu od najboljih pogona u regionu cak i sire a mi saljemo igrace na posudbe u Travnike,Istre dok Dinamo,Zvezda koliko toliko pruzaju priliku pa ih prodaju za milione.Nije tesko ugledati se na uspjesne timove iz regiona i prepisati taj model.Gdje bi oni bili da dovode istrosene igrace u 30-tim godinama iz BiH,Crne Gore,Makedonije?
Smajic trener slobode

- MocMahale444
Sto mi se jedan junak nagovori, novom treneru treba dati sansu, vi napadate ni krivog ni duznog insana.
Sram vas bilo
taman da mu odgovorim a on jos dobaci, isto kao Mehremica sto napadate jednog od boljih nasih igraca.
Odma skontam koliko je saHata i velim mu izvini nece se vise to ponoviti.
Sram vas bilo

Uvali se Smajic pa makar i Slobodi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ponuda za Zakarića i zvanično stigla, vjerovatno Partizan
1921'
-
- Kontakt:
Pravilno si reagovao. Nema smisla objasnjavati kako to treba da izgleda kad je Zeljo onaj pravi, kad je familija i kad se igraci trude i znaju svoje mjesto a protivnik postuje.MocMahale444 je napisao/la:Sto mi se jedan junak nagovori, novom treneru treba dati sansu, vi napadate ni krivog ni duznog insana.
Sram vas bilotaman da mu odgovorim a on jos dobaci, isto kao Mehremica sto napadate jednog od boljih nasih igraca.
![]()
Zna li se cifra kojom se barata kad je upitanju Zakaric. Ja da se pitam nebi GA pustio nikome ispod 700 000€, pa makar na kraju i džabe otišao. Svejedno sve što valja u zadnje vrijeme otišlo je džaba. Ima li šta za Hajdara i Veću i zna li se ako ima ko su zainteresirani za ovaj dvojac. Što se tiče njih mogu ići ako dobijemo po milju eura uz dobru klauzulu za sljedeći prelazni rok.Hrasno87 je napisao/la:Ponuda za Zakarića i zvanično stigla, vjerovatno Partizan
- Mahalac1987
- Kontakt:
Krčmarević: "Moram biti iskren i reći da nisam baš previše upoznat sa ligom. Pratio sam preko portala, kroz novine onoliko koliko mi je bilo dostupno."
Sličnu izjavu dade i Kostić prilikom dolaska, pa smo vidjeli dokle je "doguro". E moj Željo, šta ti rade...
Sličnu izjavu dade i Kostić prilikom dolaska, pa smo vidjeli dokle je "doguro". E moj Željo, šta ti rade...

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
pa zadrzat ce se kolko i KosticMahalac1987 je napisao/la:Krčmarević: "Moram biti iskren i reći da nisam baš previše upoznat sa ligom. Pratio sam preko portala, kroz novine onoliko koliko mi je bilo dostupno."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.