FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2018, 15:39

A K A D E M I J A

Golmana i onog s brojem 11 komotno u prvi tom. Gori od pavlovica i bekica ne mogu bit!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 jun 2018, 15:40

Bravo Dzeno, bravo momci :opaopa:

High

Post Postao/la High » 10 jun 2018, 15:42

skoroalen je napisao/la:Dženan "je li" Uščuplić. :mrgreen:
Hoćemo "je li" umjesto "šta je tu je"!
Bicikl umjesto Ramena!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 10 jun 2018, 15:44

Održati ekipu na okupu(normalno sa ugovorima), i spremati ih za Evropu. Menađere puškom tjerati od Akademije, i ne dozvoliti vodanje igrača na pokaz(kao što se radilo zadnjih godina).

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 jun 2018, 15:45

Svaka cast momcima, jak turnir su osvojili, veliki uspjeh.
Dizdarevic lici na golmana, sve ima za golmana.

Dervisagic, Besic i Salcin mogu odmah na pripreme sa prvim timom.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 jun 2018, 15:47

Cestitke momcima, jel ovo izlazna generacija juniora ili su ovo mladi juniori.

Treba nastavit sa mnogo vise ulaganja i rada u OP ovo je ok za pocetak al mora se MNOGO bolje radit da bi se napravila nedostizna razlika izmedu nas i svih ostali u BIH Fudbalu.

To ocekujem za par gidina, posle toga prolazak grupne faze lp, e to kad se desi onda cemo imat igrace koji ce karat sirotinju u seniorskom nogometu a klubovi kao porto dinamo ajax ce morat da dobro rasire kesu da bi kupili nekog naseg dragulja.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 jun 2018, 15:49

skoroalen je napisao/la:Dženan "je li" Uščuplić. :mrgreen:
Hoćemo "je li" umjesto "šta je tu je"!

I ona "iskreno" :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 10 jun 2018, 15:50

Ma svaka cast djeco ponosan na vas. Golman Dizdarevic macka prava, a nasima su drazi polovnjaci. Moraju dati sansu ovoj djeci prsti kvalitet, par igraca gurnuti u prvi tim. J.ebali ih polovnjaci a toliko kvaliteta imamo ovdje. Svaka cast sampioni! Djeco imate mentalitet pobjednika, pravi karakter !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jun 2018, 15:51

samo treba pustiti moke da rade i podrzati ih . bez menagera,roditelja ,novinara ,suflera i ostalih nepotrebni pritisaaka . momci samo radite bit ce nesto veliko od vas . tiha voda brijege valja ne poletiti visoko samo sabur . hadzic i sadiku se ne smiju ponoviti gdje su ih kovali u zvijezde Suarez ovo ono na kraju druga portugalska u juniorima rezerva

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 jun 2018, 15:52

Akademija je pokazivala rezultate vec prvu godinu. Tek sada radi u punoj snazi. Imamo jednu od tri najjace skole u jugoistocnoj Evropi. Nakon dugo godina smo bolji pd komsija, a mislim da nismo daleko od Dinamove, ili Ludogoreca.. Najkvalitetniji smjestaj, ishrana i uslovi za trening. Bravo momci, cestitam. Njih 5 zasluzuje sansu u prvom timu, ostali ce vec napraviti karijeru, nakon reuzltata u ligi prvaka. Mozemo u top 8 garantujem..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2018, 15:59

BordoSarajevo je napisao/la:Eto sad smo pljuvali i ovu djecu hahahaha
Jestel vi normalni? Na sva usta hvalimo djecu jer su i zasluzili, ne mješajte kamp i obećano sa djecom.
Nismo ovdje od juce vazilo se ovdje da je to propalo sve,da nasi mladji nista ne osvajaju i da po tome vidimo da je akademija ubleha

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 jun 2018, 16:00

svaka cast, kakvu djecu imamo :bow:
eh jos da imamo upravu koja ima viziju...
da je imalo pameti , pa vezati ih odmah ugovorom 3+2 god, naravno ako nece da prihvate, povecati platu i ponuditi mjesto u prvom timu.
otjerati srpske i bosanske polovnjake , i polako uvoditi ovu djecu je jedini nacin da se izvucemo iz dubioze i napravimo snazan tim , za velike domete...

samo se nadam da ce se situacija promjeniti, tj. da nece samo gledati da ih prodaju sto prije uz postotke, jer kao sto vidimo nista mi nemamo od tih para sto zaradimo na transfere
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jun 2018, 16:00

Amca007 je napisao/la:Akademija je pokazivala rezultate vec prvu godinu. Tek sada radi u punoj snazi. Imamo jednu od tri najjace skole u jugoistocnoj Evropi. Nakon dugo godina smo bolji pd komsija, a mislim da nismo daleko od Dinamove, ili Ludogoreca.. Najkvalitetniji smjestaj, ishrana i uslovi za trening. Bravo momci, cestitam. Njih 5 zasluzuje sansu u prvom timu, ostali ce vec napraviti karijeru, nakon reuzltata u ligi prvaka. Mozemo u top 8 garantujem..
malo te pnijelo polako :D :D . dobri jesmo al sad bas top 8 ne treba se zavaravati ,momci su odlicni i sve al ne treba im kaciti veliko breme . partizan je 3-4 ekipa u Srbiji pa igrao ravnopravno s nama danas i bolji za nijansu bio . a slazem se da treba pametno ovo momke iskoristiti ,nezgodan je prelaz iz juniorskog u seniorski fudbal .

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 10 jun 2018, 16:16

hilmo je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Za plate i pojacanja se nema, al zato runda i rundici uredno uzivaju na Rivi sve o trosku kluba...
Odakle ti to znaš, jel to ti pratiš transakcije kluba.

Ovo shvatite kao upozorenje za sve one koji iznose ovakve nebuloze, pogotovo ovi tek registrovani.
FK Sarajevo stoji iza veterana, placa im sve, ne mozes doci do njih bez da komuniciras sa ihtijarevicem..itd tako da izigravanje serifa ljudima koji su malo vise upuceni ti ne pije vode.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2018, 16:30

umjetniksabrojem9 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Za plate i pojacanja se nema, al zato runda i rundici uredno uzivaju na Rivi sve o trosku kluba...
Odakle ti to znaš, jel to ti pratiš transakcije kluba.

Ovo shvatite kao upozorenje za sve one koji iznose ovakve nebuloze, pogotovo ovi tek registrovani.
Upravu je Bistrik. Ekipa veterana je na turniru u Istri. Opremu, prevoz, hranu platio je klub, odobrila direktorica. Ko je Runda da mu klub nesto placa, pogotovo jer je menadzer koji idirektne konkurente pojacava, a da ne pricam o tome sto se na papiru nadje 10 nekih veterana, a na slikama su i oba Buljugica. Ja bi takvim zabranio dolazak na Koševo. Stid i sram da ih bude.
Nemam komentara :puke: :puke:

Sabrina yebo li te runda u pakas!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2018, 16:37

Sve mi je jasno al da neko nesto napise i odma svi da povjeruju to je nevjerovatno hahah. Mozda je istina mozda nije al ovdje se uvazi nesto sto odgovara nekom bilo laz ili istina smijurija prava

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jun 2018, 16:40

Najbitnije je obezbjedit Rundu i one oko njega. Meni srce puno kad sam vidio onaj osmijeh juče iz trening kampa koji se slikao sa Asmirom Begovićem. Taj osmijeh ne bi mijenjao za Benku, Delača, Ibričića, Duljevića.. Dzaba nama i pojačanja ako osmijeh nije na licu jedne nam jedine, Buljubašuć Sabrine!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 10 jun 2018, 16:50

Sve troskove veterana placa klub. To cu ponoviti milion puta jer je istina. Hebo vas krmak runda sto ga branite. Cestitke uscuplicu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2018, 16:54

slika :bow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 10 jun 2018, 17:01

miky_hz je napisao/la:slika :bow:
Zapaliti ih žive ako ga puste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.