FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A K A D E M I J A
Golmana i onog s brojem 11 komotno u prvi tom. Gori od pavlovica i bekica ne mogu bit!!!
Golmana i onog s brojem 11 komotno u prvi tom. Gori od pavlovica i bekica ne mogu bit!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bravo Dzeno, bravo momci 
Bicikl umjesto Ramena!skoroalen je napisao/la:Dženan "je li" Uščuplić.![]()
Hoćemo "je li" umjesto "šta je tu je"!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Održati ekipu na okupu(normalno sa ugovorima), i spremati ih za Evropu. Menađere puškom tjerati od Akademije, i ne dozvoliti vodanje igrača na pokaz(kao što se radilo zadnjih godina).
- Burberry46
- Kontakt:
Svaka cast momcima, jak turnir su osvojili, veliki uspjeh.
Dizdarevic lici na golmana, sve ima za golmana.
Dervisagic, Besic i Salcin mogu odmah na pripreme sa prvim timom.
Dizdarevic lici na golmana, sve ima za golmana.
Dervisagic, Besic i Salcin mogu odmah na pripreme sa prvim timom.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cestitke momcima, jel ovo izlazna generacija juniora ili su ovo mladi juniori.
Treba nastavit sa mnogo vise ulaganja i rada u OP ovo je ok za pocetak al mora se MNOGO bolje radit da bi se napravila nedostizna razlika izmedu nas i svih ostali u BIH Fudbalu.
To ocekujem za par gidina, posle toga prolazak grupne faze lp, e to kad se desi onda cemo imat igrace koji ce karat sirotinju u seniorskom nogometu a klubovi kao porto dinamo ajax ce morat da dobro rasire kesu da bi kupili nekog naseg dragulja.
Treba nastavit sa mnogo vise ulaganja i rada u OP ovo je ok za pocetak al mora se MNOGO bolje radit da bi se napravila nedostizna razlika izmedu nas i svih ostali u BIH Fudbalu.
To ocekujem za par gidina, posle toga prolazak grupne faze lp, e to kad se desi onda cemo imat igrace koji ce karat sirotinju u seniorskom nogometu a klubovi kao porto dinamo ajax ce morat da dobro rasire kesu da bi kupili nekog naseg dragulja.
skoroalen je napisao/la:Dženan "je li" Uščuplić.![]()
Hoćemo "je li" umjesto "šta je tu je"!
I ona "iskreno"
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
suarez000000
- Kontakt:
Ma svaka cast djeco ponosan na vas. Golman Dizdarevic macka prava, a nasima su drazi polovnjaci. Moraju dati sansu ovoj djeci prsti kvalitet, par igraca gurnuti u prvi tim. J.ebali ih polovnjaci a toliko kvaliteta imamo ovdje. Svaka cast sampioni! Djeco imate mentalitet pobjednika, pravi karakter !
-
bordobijeli
- Kontakt:
samo treba pustiti moke da rade i podrzati ih . bez menagera,roditelja ,novinara ,suflera i ostalih nepotrebni pritisaaka . momci samo radite bit ce nesto veliko od vas . tiha voda brijege valja ne poletiti visoko samo sabur . hadzic i sadiku se ne smiju ponoviti gdje su ih kovali u zvijezde Suarez ovo ono na kraju druga portugalska u juniorima rezerva
Akademija je pokazivala rezultate vec prvu godinu. Tek sada radi u punoj snazi. Imamo jednu od tri najjace skole u jugoistocnoj Evropi. Nakon dugo godina smo bolji pd komsija, a mislim da nismo daleko od Dinamove, ili Ludogoreca.. Najkvalitetniji smjestaj, ishrana i uslovi za trening. Bravo momci, cestitam. Njih 5 zasluzuje sansu u prvom timu, ostali ce vec napraviti karijeru, nakon reuzltata u ligi prvaka. Mozemo u top 8 garantujem..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nismo ovdje od juce vazilo se ovdje da je to propalo sve,da nasi mladji nista ne osvajaju i da po tome vidimo da je akademija ublehaBordoSarajevo je napisao/la:Eto sad smo pljuvali i ovu djecu hahahaha
Jestel vi normalni? Na sva usta hvalimo djecu jer su i zasluzili, ne mješajte kamp i obećano sa djecom.
svaka cast, kakvu djecu imamo
eh jos da imamo upravu koja ima viziju...
da je imalo pameti , pa vezati ih odmah ugovorom 3+2 god, naravno ako nece da prihvate, povecati platu i ponuditi mjesto u prvom timu.
otjerati srpske i bosanske polovnjake , i polako uvoditi ovu djecu je jedini nacin da se izvucemo iz dubioze i napravimo snazan tim , za velike domete...
samo se nadam da ce se situacija promjeniti, tj. da nece samo gledati da ih prodaju sto prije uz postotke, jer kao sto vidimo nista mi nemamo od tih para sto zaradimo na transfere
eh jos da imamo upravu koja ima viziju...
da je imalo pameti , pa vezati ih odmah ugovorom 3+2 god, naravno ako nece da prihvate, povecati platu i ponuditi mjesto u prvom timu.
otjerati srpske i bosanske polovnjake , i polako uvoditi ovu djecu je jedini nacin da se izvucemo iz dubioze i napravimo snazan tim , za velike domete...
samo se nadam da ce se situacija promjeniti, tj. da nece samo gledati da ih prodaju sto prije uz postotke, jer kao sto vidimo nista mi nemamo od tih para sto zaradimo na transfere
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
bordobijeli
- Kontakt:
malo te pnijelo polakoAmca007 je napisao/la:Akademija je pokazivala rezultate vec prvu godinu. Tek sada radi u punoj snazi. Imamo jednu od tri najjace skole u jugoistocnoj Evropi. Nakon dugo godina smo bolji pd komsija, a mislim da nismo daleko od Dinamove, ili Ludogoreca.. Najkvalitetniji smjestaj, ishrana i uslovi za trening. Bravo momci, cestitam. Njih 5 zasluzuje sansu u prvom timu, ostali ce vec napraviti karijeru, nakon reuzltata u ligi prvaka. Mozemo u top 8 garantujem..
- HordashBistrik
- Kontakt:
FK Sarajevo stoji iza veterana, placa im sve, ne mozes doci do njih bez da komuniciras sa ihtijarevicem..itd tako da izigravanje serifa ljudima koji su malo vise upuceni ti ne pije vode.hilmo je napisao/la:Odakle ti to znaš, jel to ti pratiš transakcije kluba.HordashBistrik je napisao/la:Za plate i pojacanja se nema, al zato runda i rundici uredno uzivaju na Rivi sve o trosku kluba...
Ovo shvatite kao upozorenje za sve one koji iznose ovakve nebuloze, pogotovo ovi tek registrovani.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nemam komentaraumjetniksabrojem9 je napisao/la:Upravu je Bistrik. Ekipa veterana je na turniru u Istri. Opremu, prevoz, hranu platio je klub, odobrila direktorica. Ko je Runda da mu klub nesto placa, pogotovo jer je menadzer koji idirektne konkurente pojacava, a da ne pricam o tome sto se na papiru nadje 10 nekih veterana, a na slikama su i oba Buljugica. Ja bi takvim zabranio dolazak na Koševo. Stid i sram da ih bude.hilmo je napisao/la:Odakle ti to znaš, jel to ti pratiš transakcije kluba.HordashBistrik je napisao/la:Za plate i pojacanja se nema, al zato runda i rundici uredno uzivaju na Rivi sve o trosku kluba...
Ovo shvatite kao upozorenje za sve one koji iznose ovakve nebuloze, pogotovo ovi tek registrovani.
Sabrina yebo li te runda u pakas!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sve mi je jasno al da neko nesto napise i odma svi da povjeruju to je nevjerovatno hahah. Mozda je istina mozda nije al ovdje se uvazi nesto sto odgovara nekom bilo laz ili istina smijurija prava
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Najbitnije je obezbjedit Rundu i one oko njega. Meni srce puno kad sam vidio onaj osmijeh juče iz trening kampa koji se slikao sa Asmirom Begovićem. Taj osmijeh ne bi mijenjao za Benku, Delača, Ibričića, Duljevića.. Dzaba nama i pojačanja ako osmijeh nije na licu jedne nam jedine, Buljubašuć Sabrine!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- HordashBistrik
- Kontakt:
Sve troskove veterana placa klub. To cu ponoviti milion puta jer je istina. Hebo vas krmak runda sto ga branite. Cestitke uscuplicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.