FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 12 jun 2018, 12:04

Probisvjet je napisao/la:Spremamo ekipu da mozemo biti konkurentni u cvajtari. Predcednik radi dugorocan plan, a ne samo za ovu sezonu. :mrgreen: :mrgreen:

aaaa to je taj plan. zato se znači dovode ovi sa iskustvom igranja u cvajti, prekaljeni talenti....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2018, 12:06

bez zajebancije, malo je trziste , treba pozuriti. Da je ovo situacija od prije godinu-dvije-tri , nista alarmantno. Bilo igraca za izvoza. Sad bogami puno vise ozbiljnih klubova puno manje igraca.

i sve manje ce bit, jer sad ko uhvati dobrog odmah visegodisnji ugovor daje. Sljedece ljeto ce jos siromasnije bit, zato sam ja govorio koliko je vazno ovo.

nego dje zapelo sa prodajom djece, to je bitnije od svega.

ako prodas njih bice i pojacanja, bice i para za dugove. Ako ne prodas nema nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2018, 12:10

slika
Kakav znalac od sportskog direktora. Skuplja djecu iz Tuzle koja veze nemaju, a sve sto je kvalitetno u kantonu znalacki zaobidje.
Vjerovatno mu ne zna oca ili mater ili mu jaran iz kladionice nije rekao dovedi tog malog znam ja njegovog oca.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 jun 2018, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 12 jun 2018, 12:12

Skver je napisao/la:Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta :urnebes:....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....
Smajic je tu jer on ima kako rece "vizije" :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2018, 12:15

Dovedes Prsesa uzme ti pare, odbija se po terenu od svakog igraca. Ali nemas na radaru Devedzica za kojeg bi mogao za 2 godine uzeti 300 hiljada KM minimalno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jun 2018, 12:16

HElo je napisao/la:
Skver je napisao/la:Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta :urnebes:....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....
Uhvacen je u vizijama.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 12 jun 2018, 12:44

Probisvjet je napisao/la:
HElo je napisao/la:
Uhvacen je u vizijama.
slika
e vrh :D
tz tz tz tz tz tz

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 jun 2018, 12:47

tuzlak1987 je napisao/la:
slika
Kakav znalac od sportskog direktora. Skuplja djecu iz Tuzle koja veze nemaju, a sve sto je kvalitetno u kantonu znalacki zaobidje.
Vjerovatno mu ne zna oca ili mater ili mu jaran iz kladionice nije rekao dovedi tog malog znam ja njegovog oca.
Jel ovo stoper iz Zvijezde u Olimpik otisao?????
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2018, 12:56

Devedzic je sam sebi zatvorio vrata Slobode, svojim postupcima

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jun 2018, 13:00

HElo je napisao/la:
Ako ce im ovaj dokazani sportski direktor i ucesnik u "aferi Viber" dovoditi igrace mislim da Smajicu i Milenkovicu ovo ne treba u zivotu......ako jedan predsjednik kluba moze ovo tolerisati bez obzira kakvo misljeneje imali o njemu mislim da smo u teskoj gabuli....
🔴⚫️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 jun 2018, 13:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:Devedzic je sam sebi zatvorio vrata Slobode, svojim postupcima
Dobio na bingu nije čičkovo ulje počastio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jun 2018, 13:00

zasto nema pojacanja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2018, 13:01

Penaltiky je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Devedzic je sam sebi zatvorio vrata Slobode, svojim postupcima
nema youtube video koji se moze lako naci

kako misli da ga Sloboda ikad pogleda i primjeti

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jun 2018, 13:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
nema youtube video koji se moze lako naci

kako misli da ga Sloboda ikad pogleda i primjeti
:thumbup: Dobra, ovom ne bi ni pomogao igrani film da nekog primjeti, jel zna neko koliki mu je IQ....
🔴⚫️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 jun 2018, 13:08

Skver je napisao/la: :thumbup: Dobra, ovom ne bi ni pomogao igrani film da nekog primjeti, jel zna neko koliki mu je IQ....
Između naše i Vitezove pozicije u PL
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 12 jun 2018, 13:16

Upravo vidjoh Veselinovica kod Omege
tz tz tz tz tz tz

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jun 2018, 13:21

Jel to ode sa Kosticem na kafu ?

Kad se sjetim Vlado i Karic ga premjestise na klupu da bi mogao igrati Ziljkic ,jednog od najboljih u ekipi prebacis na klupu,jer mora igrati nepoznati Ziljkic.. vidjeli smo dokle smo sa takvom filozofijom dogurali :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2018, 13:26

harry_90 je napisao/la:Jel to ode sa Kosticem na kafu ?

Kad se sjetim Vlado i Karic ga premjestise na klupu da bi mogao igrati Ziljkic ,jednog od najboljih u ekipi prebacis na klupu,jer mora igrati nepoznati Ziljkic.. vidjeli smo dokle smo sa takvom filozofijom dogurali :kafa:
Vlado i Veseli su navodno imali historiju mnogo prije Slobode.

upuceniji su pricali cim je vlado dosao da je Veseli vrlo brzo bivsi.

nesto kao Husref i Pero u Sarajevu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jun 2018, 13:33

ultrasstyle_tz je napisao/la: Vlado i Veseli su navodno imali historiju mnogo prije Slobode.

upuceniji su pricali cim je vlado dosao da je Veseli vrlo brzo bivsi.

nesto kao Husref i Pero u Sarajevu
Sjecam se prije nego sto ce se Veselom navaliti na kosti,kako su sklanjali i Miljana Govedaricu,nema sta nisu radili da ubace necije igrace da igraju u pocetnom sastavu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 12 jun 2018, 13:33

samo ljudi , jedna mi je stvar u glavi zadnjih dana. Mnogo me ba raduje postojanje , ovakve kakva je, Sloge.
Imam neki osjecaj da od rata na ovamo se nije desila ovako krupna stvar koja ce podici i Slobodu i Fukare ,kao ovo. Zapamtite me.
Ne cini se sada tako, malo vremena dajte...

Uci ce novih ljudi ,uci ce novih para, a sa prvim derbijem , to raslojavanje koje je postojalo u zraku a sada uokvireno iza dva kluba ce biti pojava od koje cemo mnogo profitirati. Vjerujte! :kafa:
tz tz tz tz tz tz

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.