Probisvjet je napisao/la:Spremamo ekipu da mozemo biti konkurentni u cvajtari. Predcednik radi dugorocan plan, a ne samo za ovu sezonu.![]()
aaaa to je taj plan. zato se znači dovode ovi sa iskustvom igranja u cvajti, prekaljeni talenti....
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la:Spremamo ekipu da mozemo biti konkurentni u cvajtari. Predcednik radi dugorocan plan, a ne samo za ovu sezonu.![]()
Smajic je tu jer on ima kako rece "vizije"Skver je napisao/la:Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....
Uhvacen je u vizijama.HElo je napisao/la:Smajic je tu jer on ima kako rece "vizije"Skver je napisao/la:Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....
e vrhProbisvjet je napisao/la:Uhvacen je u vizijama.HElo je napisao/la:Smajic je tu jer on ima kako rece "vizije"Skver je napisao/la:Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....
Jel ovo stoper iz Zvijezde u Olimpik otisao?????tuzlak1987 je napisao/la:Kakav znalac od sportskog direktora. Skuplja djecu iz Tuzle koja veze nemaju, a sve sto je kvalitetno u kantonu znalacki zaobidje.
Vjerovatno mu ne zna oca ili mater ili mu jaran iz kladionice nije rekao dovedi tog malog znam ja njegovog oca.
Ako ce im ovaj dokazani sportski direktor i ucesnik u "aferi Viber" dovoditi igrace mislim da Smajicu i Milenkovicu ovo ne treba u zivotu......ako jedan predsjednik kluba moze ovo tolerisati bez obzira kakvo misljeneje imali o njemu mislim da smo u teskoj gabuli....HElo je napisao/la:Smajic je tu jer on ima kako rece "vizije"Skver je napisao/la:Onom Karicu pod hitno zabraniti da daje bilo kakve izjave u vezi kluba, ako imaju iole pameti skloniti ga da dude koordinator izmedju predpionaira i pionira ili ga trajno udaljiti od kluba.....veze on sa fudbalom nema, sta kaze najbolja ponuda stigla iz bugarskog turistickog mjesta....koji on ima ugled u klubu kad mu "podredzeni" javno kaze da ne idu na pripreme da se provode.....Smajicu treba javno postaviti pitanje koja je onda njegova uloga u klubu......ocito da je neko visak....
Dobio na bingu nije čičkovo ulje počastioultrasstyle_tz je napisao/la:Devedzic je sam sebi zatvorio vrata Slobode, svojim postupcima
nema youtube video koji se moze lako naciPenaltiky je napisao/la:Dobio na bingu nije čičkovo ulje počastioultrasstyle_tz je napisao/la:Devedzic je sam sebi zatvorio vrata Slobode, svojim postupcima
ultrasstyle_tz je napisao/la:nema youtube video koji se moze lako naciPenaltiky je napisao/la:Dobio na bingu nije čičkovo ulje počastioultrasstyle_tz je napisao/la:Devedzic je sam sebi zatvorio vrata Slobode, svojim postupcima
kako misli da ga Sloboda ikad pogleda i primjeti
Između naše i Vitezove pozicije u PLSkver je napisao/la:Dobra, ovom ne bi ni pomogao igrani film da nekog primjeti, jel zna neko koliki mu je IQ....
Vlado i Veseli su navodno imali historiju mnogo prije Slobode.harry_90 je napisao/la:Jel to ode sa Kosticem na kafu ?
Kad se sjetim Vlado i Karic ga premjestise na klupu da bi mogao igrati Ziljkic ,jednog od najboljih u ekipi prebacis na klupu,jer mora igrati nepoznati Ziljkic.. vidjeli smo dokle smo sa takvom filozofijom dogurali
Sjecam se prije nego sto ce se Veselom navaliti na kosti,kako su sklanjali i Miljana Govedaricu,nema sta nisu radili da ubace necije igrace da igraju u pocetnom sastavu..ultrasstyle_tz je napisao/la: Vlado i Veseli su navodno imali historiju mnogo prije Slobode.
upuceniji su pricali cim je vlado dosao da je Veseli vrlo brzo bivsi.
nesto kao Husref i Pero u Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.