FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la marconato » 28 sep 2010, 14:11

@ jacky09

A i Tonel, Etto, Cufre, Sammir, Morales...su isto Hrvati !?? Jedino ako u medjuvremenu i njima niste dali drzavljanstvo !? :D Od 23 igraca 12-13 su vam stranci!
Objasni mi sto su to oni srecno usli u LS !? Sta sad da je Anderleht dobio na penale, dal' bi i oni po tebi srecno prosli !? Opet ponavljam, 3 gola im je poklonjeno od strane Ilica i ti pricas o nekoj sreci! Alo decko, izgleda da ipak sa tvojim umom nesto nije ok... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 14:16

Poklonjeno od strane Ilića? :lol:

Pa Ilić im je isto dio ekipe.. :roll:
Tvojom logikom Hajduk je nesretno izgubio u AEK-a jer je imao Subašića na golu umjesto Buffona. :mrgreen: Daj promisli malo..

Kakve veze ima što imamo Etta, Tonela, Cufrea, Sammira, Moralesa??
Jeli to nešto loše? nešto zabranjeno? :roll:

O Bože... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 sep 2010, 14:31

Nije nista zabranjeno, ali ti osporavas Partizan i njegov ulazak u LS i jos kazes kako je Cleo 70 % ekipe, a onda je tebe pitam sta je vama Sammir!? Ako je Cleo 70 % Partizana, onda je ovaj 90 % Dinama! Ne navodim ja ove igrace bzvz, vec u kontextu toga sto ti navodis Dinamo kao neku instituciju ovde i kao neki primjer, a igraca niste proziveli 100 god. vec vam stranci drze klub...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 14:54

marconato je napisao/la:Nije nista zabranjeno, ali ti osporavas Partizan i njegov ulazak u LS i jos kazes kako je Cleo 70 % ekipe, a onda je tebe pitam sta je vama Sammir!? Ako je Cleo 70 % Partizana, onda je ovaj 90 % Dinama! Ne navodim ja ove igrace bzvz, vec u kontextu toga sto ti navodis Dinamo kao neku instituciju ovde i kao neki primjer, a igraca niste proziveli 100 god. vec vam stranci drze klub...
:lol:

A šta su Modrić, Ćorluka, Eduardo, Vukojević, Čale, Pokrivač, Mandžukić, Schildenfeld, Lovren ???
To je samo zadnje 4 godine. :roll:

I to idu u inozemstvo za iznose koji igrači Partizana tipa Diarra koji je otišao Bogu iza nogu na posudbu, a bio vam je najbolji igrač. :D

Sammir je najbolji igrač Dinama, i sigurno da bez njega to nije ista ekipa.. ali tu su još Tomečak, Rukavina, Ademi, Badelj. A da ne govorim za obranu. Da nam igra Barbarić siguran sam da bi izgubili od Villareala.. iako nisu poštenu priliku imali cijelu utakmicu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 sep 2010, 15:29

jacky09 je napisao/la:
marconato je napisao/la:Nije nista zabranjeno, ali ti osporavas Partizan i njegov ulazak u LS i jos kazes kako je Cleo 70 % ekipe, a onda je tebe pitam sta je vama Sammir!? Ako je Cleo 70 % Partizana, onda je ovaj 90 % Dinama! Ne navodim ja ove igrace bzvz, vec u kontextu toga sto ti navodis Dinamo kao neku instituciju ovde i kao neki primjer, a igraca niste proziveli 100 god. vec vam stranci drze klub...

A šta su Modrić, Ćorluka, Eduardo, Vukojević, Čale, Pokrivač, Mandžukić, Schildenfeld, Lovren ???

I to idu u inozemstvo za iznose koji igrači Partizana tipa Diarra koji je otišao Bogu iza nogu na posudbu, a bio vam je najbolji igrač. :D

Sammir je najbolji igrač Dinama, i sigurno da bez njega to nije ista ekipa.. ali tu su još Tomečak, Rukavina, Ademi, Badelj. A da ne govorim za obranu. Da nam igra Barbarić siguran sam da bi izgubili od Villareala.. iako nisu poštenu priliku imali cijelu utakmicu.
Da razjasnimo nesto! Kao sto sam vec napisao, ja sam cigan, a ne grobar!
Ja te pitam, ko vam sada igra znacajnu ulogu u timu iz omladinskog pogona!? To sto se vama igraci prodaju za vece pare je posledica toga sto Mamic u startu ima kesha, pa ne mora odmah prodavati igrace za mizeran iznos vec se moze cjenjkat! To sto navodis igrace tipa Lovren, Schildenfeld, Pokrivac, Cale...takvih su Zvezda i Partizan prodali na vagone! Lovren vam je neka zvijezda, pa takvi se kod nas i ne pominju! Evo, mali Savic (stoper iz Zvezde) je sad na prelaznom roku presao u Bordoux, a to uopste nije propraceno nekom medijaskom 'pompom' ili sta ti ja znam, kao kod vas! Pa Pejcinovic, pa Tomovic, Jagos Vukovic, Uros Cosic, Kovacevic, Basta, Filip Djordjevic...to su ti u rangu Pokrivaca i Schildenfelda. O Vidicu, Bisevcu, Lukovicu Zigicu, Pantelicu, Bosku Jankovicu... nema potrebe ni da se prica! Sta je sa Obradovica, Tosica, Lajica, Jovetica (koji su za razliku tvojih navedenih prodati u poslednje 2 god i koji su svi prosli skolu Partizana, a ne dovodjeni iz Sibenika, Zadra...kao vec poluformirani igraci).
Da zakljucimo raspravu, Parizan u poslednjih 10 god. ima isto kao i Dinamo ucesca u Ligi Evrope (s tim da je jednom izbacen iz takmicenja) + sto ima nesto sto Dinamo nema, a to je prezimljavanje u Evropi i 2 ucesca u LS, tako da nema potrebe da se vise diskutuje ko je uspjesniji klub u psolednje vrijeme! ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 sep 2010, 15:50

Tipican problem kod hrvatskih navijaca je taj sto oni slave pobjedu sekundu prije kraja,sto oni slave pobjedu i kada je protivnik pobjedio.. :D :D :D

Covjece budi iskren,zar je tesko preko jezika prevaliti rijec da je neko bolji,bez obzira kakve ti antipatije imao prema istom,osjecanja,koliko nekog mrzio.
Pa nasao si porediti igrace koje je Dinamo prodao,slazem se velike pare su uzete,al realno sem Modrica i Corluku,donekle Eduarda gdje su ti svi ostali?
Onda najveci transfer je bio transfer Mateje Kezmana sa ovih prostora tadasnjih 28 miliona maraka,tad nije bar kod nas bilo evra.Onda pogledaj imena koja cio svijet zna koja su otisla iz Partizana :Duljaj,Krstajic,Lazovic,Sulejmani(bez obzira na sve jedne godine najveci mladi talent proglasen,16 mildzi dao Ajaks,najskuplje pojacanje u istoriji),Kezman,Ljajic,Jovetic,Obradovic i mnogi drugi.Onda spominjes cifre,pa realno velike pare je i Partizan ranije dobijao,sada je to teze jer jbg igraci se prodaju posle prve godine,dok Mamic ima kes i ne zuri mu se.
Trece izbacujes tvrdnju koja nema veze,pa svaki iole bolji poznavalac igre bi te shvatio smjesnim cuj Cleo je glavni igrac?! :o :o :o EJ.Pa to je u najmanju ruku smijesno,al eto mozda ti ne pratis uopste Partizan pa ono sto citas po netu je sve,Ilic je tatamata u klubu bez njega bi to bilo vrlo lose,da napomenem da Fejsa fali koji je isto tako bitan u vezi pozadi,onda Krstajic legenda u 37 godini je fantastican bori se trci klize,,,onda tu je sigurno doctor Mo koji i ne pruza tako sjajne partije.Cak ni za jednog Messia ne mozes reci da je u jednoj Barci 50% ne 70% tima,a kamo li u ovim prosjecnim klubovima.
Onda nazivas albancima Sulejmanija i Ljajica,eto onako koliko mi je poznato mozda grijesim,al taj Miralem je po vjeri musliman kao i Ljajic,al je on jedan od igraca koji igraju svim srcem za svoju zemlju....
Dosta je lako pisati na forumu,jer tastatura sve trpi al jbg valjda je svima u interesu konstatacija koja nije proizvod necijeg odusevljenja ili razocarenja,simpatija i antipatija....Jedva cekam veceras da pocne....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 sep 2010, 15:53

jacky09 je napisao/la:

Sta je ovo postala Dinamova tema,tek sam sada danas sve procitao i toliko smo se ja i cale valjali od smeha da je to strasno.No evo samo cu ovo da ti repliciram jer je ovde napravljena kardinalna greska.Odmah napocetku da kazem kao i sto vidis u potpisu i avataru da sam pripadnik crveno bele strane topciderskog brda.

Da vidimo ovu Dinamovu skolu:Modric i Corluka,Cale jesu,hajde recicemo i Eduardo.
Kako mozes reci da je Vukojevica proizveo Dinamo iako je ovaj samo dve sezone bio u istom,on je dete ako ne Slavena gde je igrao pre Dinama onda Bjelovara mislim jer je tamo poceo karijeru.
Mandzukic Dinamova skola. :? Ne bih ja to tako rekao Mario je karijeru poceo u Marsoniji a nastavio je u Zagrebu odakle je presao u Dinamo.Slazem se da je on svoju reputaciju stekao u Dinamu ali ga prisvajati kao dete i kao proizvod ne moze to tako.
Ajmo dalje Gordon,zapoceo karijeru u Sibeniku odakle je vec kao formiran igrac dosao u Dinamo gde je odigrao cak jednu sezonu,i on proizvod. :lol:
Lovren je iz Dinama to stoji.
Takodje stoji da Dinamo ima kvalitetnu skolu izbace i oni kvalitetnih igraca bas kao i Zvezda i Partizan,ima u danasnjoj ekipi odlicnih mladih igraca,pocev od Vrsaljka,Badelja,Kramarica pogotovo,Tomecaka ali ako gledamo dugorocno na predhodne godine Partizan je izbacio vise boljih igraca
E sada mozda nema potrebe da govorim o igracima Partizana to ako neko ulazi u raspravu mora da zna.Ali Partizanova skola je pre nekoliko godina bila u najmanje TOP5 skola na prostoru evrope,mislim da cak ima i zvanicno to priznanje,pa jedan od najjacih juniorskih turnira se odrzava na JNA a ti kandidaturu ne mozes dobiti osim ako nisi i ti sam kvalitetan.
U poslednje vreme izaslo je dosta mladih igraca za koje su svi culi.Adem Ljajic prvi prosao skoro pa kompletnu skolu Partizana jedino nije u petlicima bio,pa golman koji ce biti za nekoliko godina cuvar mreze repke Zivko Zivkovic koji i danas brani u Partizanu,Marko Jovanovic i danas u Partizanu,Marko Scepovic,Matija Nastasic koji je potpisao za Fiorentinu za 5.mil nedavno ali je do zime u Partizanu,pa Milan Lola Smiljanic,pa Stevan Jovetic koji je od kadeta tu,pa Nikola Gulan koji se izgubio u velikom klubu ali je i on izasao iz te skole,i tako dalje,i tako dalje da vise ne nabrajam.

p.s.To bi bilo to zamolio bih vas da vise ne kvarite temu Partizana na raspravu o Dinamu i Partizanu imate temu stanje u ex-yu fudbalu pa pisite do sutra bice mi zadovoljstvo tamo pricati.

p.s.@mraconato jesi ti video sve kazu mogu Grobari bez nas,a vidi mi ih prvi branimo ovde. :mrgreen: ocekujem pismenu zahvalnicu zbog toga. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 16:15

marconato je napisao/la: Da razjasnimo nesto! Kao sto sam vec napisao, ja sam cigan, a ne grobar!
Ja te pitam, ko vam sada igra znacajnu ulogu u timu iz omladinskog pogona!? To sto se vama igraci prodaju za vece pare je posledica toga sto Mamic u startu ima kesha, pa ne mora odmah prodavati igrace za mizeran iznos vec se moze cjenjkat! To sto navodis igrace tipa Lovren, Schildenfeld, Pokrivac, Cale...takvih su Zvezda i Partizan prodali na vagone! Lovren vam je neka zvijezda, pa takvi se kod nas i ne pominju! Evo, mali Savic (stoper iz Zvezde) je sad na prelaznom roku presao u Bordoux, a to uopste nije propraceno nekom medijaskom 'pompom' ili sta ti ja znam, kao kod vas! Pa Pejcinovic, pa Tomovic, Jagos Vukovic, Uros Cosic, Kovacevic, Basta, Filip Djordjevic...to su ti u rangu Pokrivaca i Schildenfelda. O Vidicu, Bisevcu, Lukovicu Zigicu, Pantelicu, Bosku Jankovicu... nema potrebe ni da se prica! Sta je sa Obradovica, Tosica, Lajica, Jovetica (koji su za razliku tvojih navedenih prodati u poslednje 2 god i koji su svi prosli skolu Partizana, a ne dovodjeni iz Sibenika, Zadra...kao vec poluformirani igraci).
Da zakljucimo raspravu, Parizan u poslednjih 10 god. ima isto kao i Dinamo ucesca u Ligi Evrope (s tim da je jednom izbacen iz takmicenja) + sto ima nesto sto Dinamo nema, a to je prezimljavanje u Evropi i 2 ucesca u LS, tako da nema potrebe da se vise diskutuje ko je uspjesniji klub u psolednje vrijeme! ;)
Zar mi raspravljamo o tome? :lol:
Ustvari o čemu mi raspravljamo? O Dinamu i Partizanu, ili i o Zvezdi, Radu itd.? Pa Mrđa vam je otišao u Sion. :D

Nemanja Pejčinović je u Zvezdi bio na posudbi, znači igrač Rada i otišao u strašnu Nicu, Jagos Vukovic također igrač Rada igra u PSVu svake prijestupne, Ćosiću Zvezda nije htjela produžiti ugovor pa ga uzeo CSKA sa 18 godina, Obradović otišao u drugoligaša Zaragozu :lol: , Basta sa 26 godina odlazi u drugoligaša Lecce, Đorđević u francuski drugoligaš Nantes, neznam na kojeg Kovačevića misliš ali ako je to Nenad koji je sa 27 28 godina prešao u Lens koji je u toj sezoni igrao fra 2. ligu onda :lol: .
Jovetiću svaka čast bit će odličan igrač. ;)

Ako ćemo tako opširno ići dovoljno je da napišem samo one koji su iz HNL-a otišli u najjače lige npr. Vida, Pamić, Kalinić, Delač, Jajalo.. bez dinamovih igrača.. i samo ove godine.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 16:26

@Devil i drinin vuk

Zar Obradović nije ponikao u Teleoptiku, Kežman u Zemunu (ne spominjite Kežmana koji je prije 10god. otišao iz Partizana onda će sve otići pre široko pa bi mogao nabrajati cijelu hr reprezentaciju iz 98.. :shock: ), još ovaj spominje Krstajića stariji od Prosinečkog skoro. :lol: , Lazović također djete Teleoptika, a i taj čuveni Krstajić je ponikao u FK Kikanda, Tošić u Budućnosti i itd. da ne nabrajam sve.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 sep 2010, 18:14

@ jacky09

Jagos Vukovic je prosao svu skolu Zvezde, pa je tadasnja uprava napravila jos jedan u nizu "odlicnih" poteza, tako sto je Vukovica dala Radu, a za uzvrat je dobila Pejcinovica na pozajmicu, s mogucnoscu produzenja ugovaora! Na kraju je izgubila obojicu posredstvom menadzera Ranka Stojica! Sto se Pejcinovica tice, on je prvo otisao u Hertu, pa tek onda iz Herte je presao u Nicu! Basta kad je otisao, Lecce je bilo prvoligas! Sada igra u Udineseu! Sta hoces da kazes za Cosica ? On je jedan od perspektivnijih odbrambenih u Evropi, a produkt je Zvezdine skole! Takodje i Obradovic kada je presao u Zaragosu, taj klub je bio ucesnik Primere, a vi takvog lijevog beka nemate ni na mapi!
Ti jednostavno ne mozes poredit Sr i Hr ligu sto se tice igraca koji su 'lansirani' u Evropu iz jedne i druge!
Evo, necu uzimati ni Zvezdu ni Partizan u obzir: Ivanovic, Rajkovic, Kolarov, Kacar, Krasic, Jovanovic...To su samo poznatiji igraci...

Sto se tice Teleoptila, pa opste je poznato da je on filijala Partizana i da je to njihov drugi tim...

@ devil

pa sta ces, ma koliko ih mrzio, drazi su mi naravno mishevi od Dinama ili Hajduka...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 18:29

marconato je napisao/la:@ jacky09

Jagos Vukovic je prosao svu skolu Zvezde, pa je tadasnja uprava napravila jos jedan u nizu "odlicnih" poteza, tako sto je Vukovica dala Radu, a za uzvrat je dobila Pejcinovica na pozajmicu, s mogucnoscu produzenja ugovaora! Na kraju je izgubila obojicu posredstvom menadzera Ranka Stojica! Sto se Pejcinovica tice, on je prvo otisao u Hertu, pa tek onda iz Herte je presao u Nicu! Basta kad je otisao, Lecce je bilo prvoligas! Sada igra u Udineseu! Sta hoces da kazes za Cosica ? On je jedan od perspektivnijih odbrambenih u Evropi, a produkt je Zvezdine skole! Takodje i Obradovic kada je presao u Zaragosu, taj klub je bio ucesnik Primere, a vi takvog lijevog beka nemate ni na mapi!
Ti jednostavno ne mozes poredit Sr i Hr ligu sto se tice igraca koji su 'lansirani' u Evropu iz jedne i druge!
Evo, necu uzimati ni Zvezdu ni Partizan u obzir: Ivanovic, Rajkovic, Kolarov, Kacar, Krasic, Jovanovic...To su samo poznatiji igraci...

Sto se tice Teleoptila, pa opste je poznato da je on filijala Partizana i da je to njihov drugi tim...

@ devil

pa sta ces, ma koliko ih mrzio, drazi su mi naravno mishevi od Dinama ili Hajduka...

Ivanović je iz srpske lige "lansiran" u rusku ligu, kao i Krasić. Jovanović u ukrajinsku. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 sep 2010, 18:31

Kakve to veze ima gdje su lanisranu? Oni su ponikli i igrali u Srpskoj ligi, a to sto su Rusi i Ukrajinci ponuduli najvise para je nesto sasvim drugo...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 18:35

marconato je napisao/la:Kakve to veze ima gdje su lanisranu? Oni su ponikli i igrali u Srpskoj ligi, a to sto su Rusi i Ukrajinci ponuduli najvise para je nesto sasvim drugo...
Zato jer je iz hrvatske lige u rusku i ukrajinsku ligu u zadnjih 10 godina otišlo 100 igrača.

No to nije bitno, neda mi se više raspravljati. Razmjenili smo mišljenja, bez vrijeđanja, na nivou što mi je drago.

Sretno večeras u svakom slučaju.. iako mi treba 2 za kladionicu. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 sep 2010, 18:57

Jos samo da ti kazem da imas za buducnost da je Teleoptik ustvari Partizan,jer "opticare" ustvari nadziru Partizanovi treneri,i igrac bez nadoknade ide iz jednog u drugi tim.To ti je identicna situacija kao Real Madrid i Real Madrid Castilla samo sto se klubovi ne zovu isto.Cak i na FM-u ti ne stoji Partizan reserves kao kod vecine timova nego Teleoptik.

Sto se tice vecerasnje tekme vec je dosta ljudi oko i na JNA,oko 15-ak hiljada je vec sada,ali se bojim atmosfere jer sam siguran da ce 60% stadiona biti likovi koji su tu zbog Arsenala,koji nedolaze na ligaske tekme nego hoce samo da vide Arshavina,Vermalena i ostale,a eto usput i malo da bodre Partizan.Mnogo pravih obozavatelja Partizana je izvisilo zbog ove online prodaje, :roll: cuj online prodaja,ja nisam ni znao da ce biti. :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 sep 2010, 19:07

Devil je napisao/la:Jos samo da ti kazem da imas za buducnost da je Teleoptik ustvari Partizan,jer "opticare" ustvari nadziru Partizanovi treneri,i igrac bez nadoknade ide iz jednog u drugi tim.To ti je identicna situacija kao Real Madrid i Real Madrid Castilla samo sto se klubovi ne zovu isto.Cak i na FM-u ti ne stoji Partizan reserves kao kod vecine timova nego Teleoptik.

Sto se tice vecerasnje tekme vec je dosta ljudi oko i na JNA,oko 15-ak hiljada je vec sada,ali se bojim atmosfere jer sam siguran da ce 60% stadiona biti likovi koji su tu zbog Arsenala,koji nedolaze na ligaske tekme nego hoce samo da vide Arshavina,Vermalena i ostale,a eto usput i malo da bodre Partizan.Mnogo pravih obozavatelja Partizana je izvisilo zbog ove online prodaje, :roll: cuj online prodaja,ja nisam ni znao da ce biti. :lol:
Zar oni sa godišnjim kartama nemaju prednost pri kupnji?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 sep 2010, 19:35

Imaju ali osim juga takvih je na ostalim tribinama veoma malo,oni starii sto dolaze vecina ih kupuje karte od tekme do tekme,jedino likovi do nekih 30.godina eventualno neki do 40.kupuju godisnju,jer nikada nisu sigurni na koju ce tekmu otici jer JNA nije pokriven bar kao Marakana tako da kada pada kisa dosta ih nece otici.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 sep 2010, 21:44

Da nije bilo penala otišli bi na poluvrijeme sa 3-4 gola u mreži. Drago mi je da je rezultat 1:1 zbog onih par šansi na početku.
100% sportski i krajnje opušten potpis

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 28 sep 2010, 21:51

dobar partizan nek ostane ovako je uspjeh samo mi komentator pići po živcima oćiju mi što ćitaju ove komentare ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 21:56

Nisam , bio na ovoj temici odavno !

Otvorio , sam je da se pise o Partizanu , a ne da se raspravlja o Hrvatsko/Srpskim igracima !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 28 sep 2010, 21:57

pozz moze li mi ko poslati link za tekmu partizana ali da nije sa atdhe.net.....hvala unaprijed :ugeek: :ugeek:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.