FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ima Almir nekog jakog iza leđa, nemoguće da igra kod svih yebenih trenera bez zamjene. Jedini lik koji mu je bio alternativa u zadnje 3 godine je yebeni Kramar. Doveli smo onog Balića kao beka, na kraju nam stopera igrao. Ivetić nam bio zadnji vezni, sve smo izmiksali al Almir ostaje nenadyebiv.
Naumpade mi ona parola Mađara, nešta kao "Sve prolazi, sve se mijenja, idu godine, samo Tetovaža ostaje ponos naše lijeve strane".
Naumpade mi ona parola Mađara, nešta kao "Sve prolazi, sve se mijenja, idu godine, samo Tetovaža ostaje ponos naše lijeve strane".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bez panike, klub je u pravim rukama! Ko se ne nada tituli, taj pitar nije!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordashBistrik
- Kontakt:
Evo saznalo se i koje crnac koji je vidjen u seheru. Neki nana welbek , iskreno nikad cuo za njega.
Jah, nakav iz Odensea navodno, igrao u Bresciji prije par godina.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
hajde crnjoooooo
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 18 jun 2018, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Imamo Ahmetovica sigurno medju 2 najbolja napadaca lige,Adukor najbolji zadnji vezni,Mujakic mlad tek bi sad trebao da ekspolodira,i da pokaze da je najbolji odbrambeni igrac lige,tu je Stanojevic solidan igrac,ocekujem da tek sad proradi,te Velkovski,Hebibovic bar imaju iskustvo Premijer lige,te kad prodju kompletne pripreme Crepulja,Halilovic,Šofranac sigurno da mogu dati puno vise.Nije ovo ni toliko crno za ove nase lige.Uz 2-3 pojacanja na pravim pozicijama(napadac,lijevi bek,i Dupovac),te ove mlade igrace ,nismo mi nista losiji od ove famozne velike 4-ke.DenchiNL je napisao/la:lijevog beka nemoj krila višeamypitar je napisao/la:U ovoj jad ligi ,nasa jedina nada je da ni druge ekipe igracki u sezonu ne ulaze nista jace, da ne kazem da su trenutno losije.
Posebno zeljo i listica su mnogo mijenjali,mi smo ostali bez Sarica i Kuzmanovica koji je odigrao zadnje 2-3 utakmice dobro.Tu je Zrinjski koji je uz nas najmanje mijenjao,i trenutno igracki su najjaca ekipa.Po meni uz jednog dobrog napadaca,lijevo krilo i Dupovca za ovu ligu imamo pristojnu ekipu.Tako nam je kako nam je ,al je sustina da Premijer liga svake godine unazaduje poprilicno.![]()
![]()
![]()
mada mislim da oni ne traže beka uopšte nego playa, špica i stopera...
opet radimo istu grešku ko i lani , i godinu prije, nemamo jake igrače koji odskaču nego tovarimo na svaku poziciju po nekoliko prosjek igrača...ubjeđen sam da sa 4-5 jakih možemo ostalo puniti juniorima, taman ne uzeli ništa izgledat će bolje i bit će i navijačima draže gledati...
Ponadah se da je LB, ali opet vezni. Welbeče, ti crna mašino!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FKS 2017 :
GK - Pavlović/ Adi/Vladan
Od - Kadušić/Hodžić, Kovačević/Balić/Mihojević/Novaković, Bekić/Ivetić
Vr - Rustemović, Radovac/Sarić/Herić, Rahmanović/Ćetković/Said
Kr - Hebib/Anđušić/Liivak/Dulja/Crnkić/Lelić/Mićo
Šp - Benko*/Bekić/Ahmet
FKS 2018:
GK - Pavlović/Vladan
Od - Šabanović/Hodžić, Šofranac/Mujakić, Bekić
Vr - Adukor/Stanojević, Radovac/Crepulja/Mustafić, Rahmanović
Kr - Hebib/Šišić/Tatar/Halilović/Lelić/Krste
Šp - Ahmet
ta-na-no
GK - Pavlović/ Adi/Vladan
Od - Kadušić/Hodžić, Kovačević/Balić/Mihojević/Novaković, Bekić/Ivetić
Vr - Rustemović, Radovac/Sarić/Herić, Rahmanović/Ćetković/Said
Kr - Hebib/Anđušić/Liivak/Dulja/Crnkić/Lelić/Mićo
Šp - Benko*/Bekić/Ahmet
FKS 2018:
GK - Pavlović/Vladan
Od - Šabanović/Hodžić, Šofranac/Mujakić, Bekić
Vr - Adukor/Stanojević, Radovac/Crepulja/Mustafić, Rahmanović
Kr - Hebib/Šišić/Tatar/Halilović/Lelić/Krste
Šp - Ahmet
ta-na-no
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Allahu dragi pa frajer odigro 780 minuta, yebem li ti hadzicu mamu u usta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Evo Welbecka ako nista ima dobro prezime,mozda i bude nesto od njega
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U 9 nastupa sakupio oko 700min, u Krki bio standardan gdje je igrao 2 sezone na posudbi iz Atalante...HordashBistrik je napisao/la:Evo saznalo se i koje crnac koji je vidjen u seheru. Neki nana welbek , iskreno nikad cuo za njega.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dajte kakav yt video od Welbečeta, ali da na njemu izgleda ko Ngolo Kante!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj kako bi nam bek i napadač lego............
FK Sarajevo
Sprema Husref 3-4-3 formaciju izgleda. Ono, dva štopera i bek-stoper k'o Azpilikueta, 4 veznjaka u rombu, dva krila i Ahmet. 
Naš je Hus jači od Kontea.
Naš je Hus jači od Kontea.
Nema brate nista konkretno na yt,samo sa treninga u odenseujoker90 je napisao/la:Dajte kakav yt video od Welbečeta, ali da na njemu izgleda ko Ngolo Kante!
welbek je napadac..znaci 2 u jednomBordoSarajevo je napisao/la:Joj kako bi nam bek i napadač lego............
Krste11 je napisao/la:Nema brate nista konkretno na yt,samo sa treninga u odenseujoker90 je napisao/la:Dajte kakav yt video od Welbečeta, ali da na njemu izgleda ko Ngolo Kante!
ovaj đetić je vrlo misteriozan , 1m i prašina a šatro u sredini igra??? prije igrao po krilu(ja ne mogu više), vjerovatno adukorov nakav haver...
djeluje ko crni radovac
nadam se da ovo nije naš novi play 
djeluje ko crni radovac
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 jun 2018, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nana Welbeck! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To je sve u sklopu priprema za evropske utakmice,da nam niko ne moze dokuciti taktikumma_hz je napisao/la:Ja al zato dva zadnja vezna igraju desnog beka i stopera,a desni bek ti igra lijevog,onda ti desno krilo igra desnog beka dok ofanzivni vezni igra lijevo krilo kad jedan centralni vezni prece na mjesto ofanzivnog jer taj ofanzivni mora na krilo.Dok igraci koji igraju krila nmg da igraju jer ofanzivni vezni mora na krilo,a vrlo cesto kad nema tog jednog napadaca taj isti ofanzivni ide u spic pa tada desno krilo ide na lijevo.Sabinho je napisao/la:Zdravo, ja sam Husref Musemic, trener Sarajeva. Moj tim cine:
3 golmana
2 stopera (igram formaciju sa dva stopera)
1 lijevi bek (igram formaciju sa jednim lijevim bekom)
2 desna beka
3 zadnja vezna (igram formaciju sa jednim zadnjim veznim)
3 centralna vezna (igram formaciju sa jednim centralnim veznim)
1 ofanzivni vezni (igram formaciju sa jednim of.veznim)
8 krila (igram formaciju sa dva krila) i
1 napadac (igram formaciju sa napadacem)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Preko Seville do grupne faze