Cuj Musemic ce odluciti.....da mi je i to jos docekat.MCMXLVI je napisao/la:Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
ma ništa od stoperamuhamedhulk je napisao/la:Dupovac i Kunic/Dilaver. I u boj, u boj, u boj.
Zeznuti potencijalni protivnici..daj ove iz Andore.
al pazi izjave pokušat će zamjenit Sarića sa nekoliko igrača
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iduca sezona:
1. FK Sarajevo
2. HSK Zrinjski
3. Cmeljkan
Ulozite pare odmah kao @fks1974! Ovo je sigurica..
1. FK Sarajevo
2. HSK Zrinjski
3. Cmeljkan
Ulozite pare odmah kao @fks1974! Ovo je sigurica..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ovdje je najbitnije da može krilo igratmiky_hz je napisao/la:
Po ovome imamo novog Adukora koji igra sve moguce pozicije u ekipi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast momku ali kada bolje skontamo to je bilo extremno tesko..MCMXLVI je napisao/la:Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa možda i nije loš. Imam neki osjećaj da je dobar. I za Adukora sam isto pretpostavio! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa možda i nije loš. Imam neki osjećaj da je dobar. I za Adukora sam isto pretpostavio! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
posebno jer uopšte nemamo kondicionogMortemHz je napisao/la:Svaka cast momku ali kada bolje skontamo to je bilo extremno tesko..MCMXLVI je napisao/la:Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.
a bez zajebancije ista je agencija što predstavlja Redžu...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 jun 2018, 20:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da bi nekome ili necemu presudioOsttribine je napisao/la:Kao da gledam da cemo za protivnika dobiti ovaj Ferencvaros
Znaci ovaj Welbeck ako koji slucajem potpise po prici ljudi iz kluba 2 do 3 puta je bolji od recimo ovog Sisica ili recimo Dine Besirevica...jer su rekli da ako ce nekog stranca dovesti to mora biti neko ko je najmanje duplo bolji od nekog domaceg igraca. Znaci ovaj treba da jede loptu. E jedva cekam da ga vidim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da bi nam mogao pomoci.. ovakvi igraci su inace bolji od domacih, nesto slicno su ovi jaci balkanski klubovi raditi, dovedes 5-6 dobrih crnaca iz Brazila i ovako npr Gane i pomijesas nase domace i dobijes masinu od ekipe
- Osttribine
- Kontakt:
Ma garant ti je to, cim sam ih vidio u ovim potencijalnim rekao sam oni su nasiMortemHz je napisao/la:Ja mislim da bi nekome ili necemu presudioOsttribine je napisao/la:Kao da gledam da cemo za protivnika dobiti ovaj Ferencvaros
Ne znam sto ste se prepali Madjara
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Traze jos jednog veznog i napadaca.. od odbrane nista nema
nismo pichke da se branimoMortemHz je napisao/la:Traze jos jednog veznog i napadaca.. od odbrane nista nema
u biti ta pozicija stoper je nebitna svako krilo to može igrat
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako ne spominju stopera..jel to Mujakic i Sofranac jedini ostaju??? Adukora rekao koristiti u sredini. Kurdic realno nije bas za treceg stopera odmah.
Ja ocekujem da ode Adukor ako ovaj Welbeck dodje; nema smisla toliko ih redati u vezi. Jos najavi zamjenu za Sarica.
Imas napadaca koji je razlicit od Ahmeta - Krstu. Nama treba neko kao i Ahmet, kad polen krene da ga zamijeni.
Ja ocekujem da ode Adukor ako ovaj Welbeck dodje; nema smisla toliko ih redati u vezi. Jos najavi zamjenu za Sarica.
Imas napadaca koji je razlicit od Ahmeta - Krstu. Nama treba neko kao i Ahmet, kad polen krene da ga zamijeni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
"Meni je želja da Adukor uvijek bude zdrav, a on će sigurno igrati ako tako bude. Da li na štoperu ili u veznom redu, to će ovisiti od potreba tima. Sve ono što je pokazao u Sarajevu je bilo, barem prema mom mišljenju, na jako visokom nivou. Sigurno je da ćemo pokušati da ga koristimo više u veznom redu, što nismo mogli u toku proljeća zbog povreda".muhamedhulk je napisao/la:Ako ne spominju stopera..jel to Mujakic i Sofranac jedini ostaju??? Adukora rekao koristiti u sredini. Kurdic realno nije bas za treceg stopera odmah.
reče strateg, pa eto...
Adukor ce igrat pozadi
- Osttribine
- Kontakt:
Ma malo sale, ali kad vec imamo potencijalne lakse protivnike radije bih onda te neke nego ove madjare koji djeluju najozbiljniji protivnik od ovih nasih potencijalnih.zlo87 je napisao/la:Ne znam sto ste se prepali Madjara
Ima Radovac, može igrat kriloDenchiNL je napisao/la:nismo pichke da se branimoMortemHz je napisao/la:Traze jos jednog veznog i napadaca.. od odbrane nista nema![]()
podaćemo se svakom
![]()
![]()
![]()
u biti ta pozicija stoper je nebitna svako krilo to može igrat![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Laganini1986, laznokrilo, perodeformero, Proximic i 45 gostiju.

[/url]