ja jbt još gol dao s krila, kome ono dade? nije konama?Stroj1946 je napisao/la:
Ima Radovac, može igrat krilo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mladost VO.DenchiNL je napisao/la:ja jbt još gol dao s krila, kome ono dade? nije konama?Stroj1946 je napisao/la:
Ima Radovac, može igrat krilopod Kodrom
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
angstgegner našSabinho je napisao/la:Mladost VO.DenchiNL je napisao/la:ja jbt još gol dao s krila, kome ono dade? nije konama?Stroj1946 je napisao/la:
Ima Radovac, može igrat krilopod Kodrom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mi još pojačanje nismo doveli...da si ti živ i zdrav

samo nove kolače...i u administraciji i na terenu...
samo nove kolače...i u administraciji i na terenu...
ako zadovolji gospodjicu ubuljubasic i gospodju memu, ne mora biti bolji od ostalih da bi potpisao...ado-hz je napisao/la:Znaci ovaj Welbeck ako koji slucajem potpise po prici ljudi iz kluba 2 do 3 puta je bolji od recimo ovog Sisica ili recimo Dine Besirevica...jer su rekli da ako ce nekog stranca dovesti to mora biti neko ko je najmanje duplo bolji od nekog domaceg igraca. Znaci ovaj treba da jede loptu. E jedva cekam da ga vidim.
p.s. njih dvije vec pjevuse da ga hoce zabit welbek joj nano naniceee
Nedavno je neko ovdje pisao da ce doci neki iz serie a aludirajuci vjerovatno na novog ikandea i eto nasluti covjek
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
ovaj crepulja non stop povrijedjen i bolestan..gori je od jeremije iz alana fordaFudbaleri FK Sarajevo nastavili su danas sa treninzima u okviru priprema za utakmice kvalifikacija za Evropa ligu.
Osim Ljubana Crepulje koji se oporavlja od povrede svi ostali igrači su trenirali uključujući Klarića, Blagojevića, Kurdića, Resića i Adukora koji su od stručnog štaba dobili produženi odmor.
Na treningu se pojavio i Nana Welbeck, vezni fudbaler rodom iz Gane koji će u narednim danima trenirati sa ekipom nakon čega će biti odlučeno hoće li potpisati ugovor sa klubom. Welbeck je u protekloj sezoni nosio dres Odensea a prije toga je dvije sezone igrao za Krku u Sloveniji.
Ranije u karijeri bio je član Atalante i Brescie u kojoj je i ponikao i za koju je svojevremeno debitovao u Serie A.
Momak ce nsa evropskim utakmicama da gine, to mu je sansa da napravi cijenuMortemHz je napisao/la:Ja mislim da bi nam mogao pomoci.. ovakvi igraci su inace bolji od domacih, nesto slicno su ovi jaci balkanski klubovi raditi, dovedes 5-6 dobrih crnaca iz Brazila i ovako npr Gane i pomijesas nase domace i dobijes masinu od ekipe
Ako nece da trci poslati ga u Kladusu u kamp
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako Resic izlazno godiste? Tek u decembru puni 19 godina. Rodjen 1999.
Jesul' to sad godista 2000. i mladja zadnja koja se mogu prijaviti za sljedecu sezonu u juniorskoj premijer ligi? Ovo me uvijek buni.
Ako Sevkija nema pravo vise u juniore onda je nahebo
Ovi doveli krila..na njega niko ni ne gleda...
Jesul' to sad godista 2000. i mladja zadnja koja se mogu prijaviti za sljedecu sezonu u juniorskoj premijer ligi? Ovo me uvijek buni.
Ako Sevkija nema pravo vise u juniore onda je nahebo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Taman da je 31.12.1999, igrac nema pravo nastupa za juniore u sljedecoj sezoni.
Kod Resica je slucaj da on citavo vrijeme igra skoro kao jednu godinu mladji od ostalih, jer je recimo dva mjeseca stariji od Imamovica, a ovaj drugi ima pravo jos godinu dana igrati za Juniore.
Dakle, racuna se po godistu, a ne po napunjenim godinama.
Kod Resica je slucaj da on citavo vrijeme igra skoro kao jednu godinu mladji od ostalih, jer je recimo dva mjeseca stariji od Imamovica, a ovaj drugi ima pravo jos godinu dana igrati za Juniore.
Dakle, racuna se po godistu, a ne po napunjenim godinama.
Ja ni Tatara ni Sisica nebi dovodio gurnuo bi Resica il nekog naseg, ganjo bi bas dva kvalitetna igraca i to je to,odstranio Bekica i Hodzica da ne zauzimaju mjesto,poslo Halilovica da ganja bolje terene
Ima tu neke simbolike u prezimenu....Buljubasic (u bulju)...nece valjda u cvajte rošu. Mada nam direktirica ima inostranog iskustva i zivota u USA nije to njoj sigurno ni stran predmetbihuzur je napisao/la:ako zadovolji gospodjicu ubuljubasic i gospodju memu, ne mora biti bolji od ostalih da bi potpisao...ado-hz je napisao/la:Znaci ovaj Welbeck ako koji slucajem potpise po prici ljudi iz kluba 2 do 3 puta je bolji od recimo ovog Sisica ili recimo Dine Besirevica...jer su rekli da ako ce nekog stranca dovesti to mora biti neko ko je najmanje duplo bolji od nekog domaceg igraca. Znaci ovaj treba da jede loptu. E jedva cekam da ga vidim.
p.s. njih dvije vec pjevuse da ga hoce zabit welbek joj nano naniceee![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
"Sutra ćemo razgovarati sa Sarajevom nakon čega bi mnoge stvari mogle biti jasnije. Trenutno ne mogu ništa više reći", izjavio je za SportSport.ba Anđelko Jurkić koji se brine o karijeri Ljubana Crepulje.
Ostaje da se vidi da li će dogovor biti postignut i da li će Crepulja biti član Sarajeva i u novoj sezoni.
U prevodu, neće produžiti i ode dalje.
Ostaje da se vidi da li će dogovor biti postignut i da li će Crepulja biti član Sarajeva i u novoj sezoni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Iskreno ne znam šta je Crepulja perisao, ali to znam da je u ovoj polusezoni dosta odsustvovao sa utakmica radi raznih povreda, sad je veliko pitanje da li će on se vratiti poslije operacije kako treba i da li će on zaigrati na koliko toliko zavidnom nivou. Sklon je povredama, traži sigurno veća primanja, veliki je rizik produžit mu ugovor...BordoSarajevo je napisao/la:"Sutra ćemo razgovarati sa Sarajevom nakon čega bi mnoge stvari mogle biti jasnije. Trenutno ne mogu ništa više reći", izjavio je za SportSport.ba Anđelko Jurkić koji se brine o karijeri Ljubana Crepulje.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- HordashBistrik
- Kontakt:
Prosvijetli nas propali studentu iz TKa. Tako si i za halilovica govorio.BordoSarajevo je napisao/la:"Sutra ćemo razgovarati sa Sarajevom nakon čega bi mnoge stvari mogle biti jasnije. Trenutno ne mogu ništa više reći", izjavio je za SportSport.ba Anđelko Jurkić koji se brine o karijeri Ljubana Crepulje.

Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da hoce ga zabit' Welbeck nano nanice. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
To bi bilo idealno.zagor1987 je napisao/la:Ja ni Tatara ni Sisica nebi dovodio gurnuo bi Resica il nekog naseg, ganjo bi bas dva kvalitetna igraca i to je to,odstranio Bekica i Hodzica da ne zauzimaju mjesto,poslo Halilovica da ganja bolje terene
Ovaj Halilovic je dobar igrac, a ima covjek pravo za terene, sramota u kakvim uslovima igraju na kraju jesenjeg dijela i haman komplet proljece... Znaci period bez ikakve tehnike, kontrole lopte, taktike..
Dodje Ronaldo u Zenicu, nas najbolji teren, izgubio se covjek, mjesec dana mu trebalo da se odsokira...
Sto se mene tice dobro je sto su produzili sa njim.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovo dobro izgleda.skoroalen je napisao/la:
Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!
al husref ovo ni na fm-u ne bi izveo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, mosarajvosa83, ristagrad, ubipara i 13 gostiju.