Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

To bi bilo idealno.zagor1987 je napisao/la:Ja ni Tatara ni Sisica nebi dovodio gurnuo bi Resica il nekog naseg, ganjo bi bas dva kvalitetna igraca i to je to,odstranio Bekica i Hodzica da ne zauzimaju mjesto,poslo Halilovica da ganja bolje terene
ovo dobro izgleda.skoroalen je napisao/la:
Ma znam, gdje će on šta pored 4-2-3-1FrancescoTotti je napisao/la: ovo dobro izgleda.
al husref ovo ni na fm-u ne bi izveo.
samo zaboravljas najbitniju stvar u ovom sistemu, a to je fizicka sprema. ovdje svi moraju biti maksimalno spremni da trce svih 90' i to doslovno svi u odbranu i svi u napad. A mi,skoroalen je napisao/la:Ma znam, gdje će on šta pored 4-2-3-1FrancescoTotti je napisao/la: ovo dobro izgleda.
al husref ovo ni na fm-u ne bi izveo.![]()
Bez zayebancije, ovo su formacije koje su danas najmodernije u svijetu fudbala, ovako igra Arsenal, Čelsi, Juventus, ponekad Mančester Siti, Napoli, reprezentacija Engleske...
Mislim da je Šabanović, kao vrlo mlad igrač, itekako fleksibilan i da bi se mogao naučit da bude taj bek-stoper, ionako ne bi pretjerano pomagao defanzivi pored Adukora koji je osigurač veznom redu.
Zamisli kako bi se protivnici gubili protiv ovog. Imaš uvijek igrača više u veznom redu, a i napadaš preko krila. A i izvođenjem jednog centralnog veznog a uvođenjem AMFa dobiješ dodatnu širinu naprijed ako ne ide. Samo treba stisnut mu.da i probat. Ne možemo ništa izgubit.
@miky_hz a brate imamo zato Hebibovića i ovog Tatara, pa i kad bi ovaj Wellbeck zaigrao lijevo... nema kod nas u ligi tolikog taktiziranja da bi te neko syeb'o, 90% ekipa igra trpanjem lopti na najboljeg igrača, a nije da sad imamo aman defanzivne bekove. Bekić je uvijek na protivničkoj polovini, po njegovoj strani svakako puše, bolje da ga nikako nema na terenu.
Ovo ne izgleda toliko loseskoroalen je napisao/la:
Ceka papire.bordobijeli je napisao/la:sta je s DUPOVCEM ??
Iz sisinog hana rodombihuzur je napisao/la:jel welbeck stranac?
racuna li se to ko stranac ili su donijeli zakon da se igraci iz regije racunaju ko domaci?FrancescoTotti je napisao/la:Iz sisinog hana rodombihuzur je napisao/la:jel welbeck stranac?
Ma u pravu je @Totti, traži jaku fizičku spremu ova formacija. Al da ih načepimo malo, nek krv propišaju na pripremama, i sve bi bilo realno. A šanse da Husref iskoči iz svog šablona (il bilo koji old skul trener u BiH) ravne su šansama da dovedemo Šarbinija u špic.MortemHz je napisao/la:Ovo ne izgleda toliko loseskoroalen je napisao/la:
Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!![]()
Realno, pašu nam samo Andorci i ovi iz San Marina, donekle Armenci. Sa ovim ostalim imamo loša iskustva.MortemHz je napisao/la:I oni bi nas otresli ali nije danas izvlacenje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.