FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A gdje je najbolji igrac tima?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To samo izgleda dobro na papiru,bas je Halil sa svojom stomacinom u stanju drzati citavu stranu
To kad igras sa 3 pozadi moras imati "krila" koja su vise defanzivna u prevodu to bi ti bekovi trebali igrati koji iole imaju solidnu ofanzivu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma znam, gdje će on šta pored 4-2-3-1FrancescoTotti je napisao/la: ovo dobro izgleda.
al husref ovo ni na fm-u ne bi izveo.
Bez zayebancije, ovo su formacije koje su danas najmodernije u svijetu fudbala, ovako igra Arsenal, Čelsi, Juventus, ponekad Mančester Siti, Napoli, reprezentacija Engleske...
Mislim da je Šabanović, kao vrlo mlad igrač, itekako fleksibilan i da bi se mogao naučit da bude taj bek-stoper, ionako ne bi pretjerano pomagao defanzivi pored Adukora koji je osigurač veznom redu.
Zamisli kako bi se protivnici gubili protiv ovog. Imaš uvijek igrača više u veznom redu, a i napadaš preko krila. A i izvođenjem jednog centralnog veznog a uvođenjem AMFa dobiješ dodatnu širinu naprijed ako ne ide. Samo treba stisnut mu.da i probat. Ne možemo ništa izgubit.
@miky_hz a brate imamo zato Hebibovića i ovog Tatara, pa i kad bi ovaj Wellbeck zaigrao lijevo... nema kod nas u ligi tolikog taktiziranja da bi te neko syeb'o, 90% ekipa igra trpanjem lopti na najboljeg igrača, a nije da sad imamo aman defanzivne bekove. Bekić je uvijek na protivničkoj polovini, po njegovoj strani svakako puše, bolje da ga nikako nema na terenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
samo zaboravljas najbitniju stvar u ovom sistemu, a to je fizicka sprema. ovdje svi moraju biti maksimalno spremni da trce svih 90' i to doslovno svi u odbranu i svi u napad. A mi,skoroalen je napisao/la:Ma znam, gdje će on šta pored 4-2-3-1FrancescoTotti je napisao/la: ovo dobro izgleda.
al husref ovo ni na fm-u ne bi izveo.![]()
Bez zayebancije, ovo su formacije koje su danas najmodernije u svijetu fudbala, ovako igra Arsenal, Čelsi, Juventus, ponekad Mančester Siti, Napoli, reprezentacija Engleske...
Mislim da je Šabanović, kao vrlo mlad igrač, itekako fleksibilan i da bi se mogao naučit da bude taj bek-stoper, ionako ne bi pretjerano pomagao defanzivi pored Adukora koji je osigurač veznom redu.
Zamisli kako bi se protivnici gubili protiv ovog. Imaš uvijek igrača više u veznom redu, a i napadaš preko krila. A i izvođenjem jednog centralnog veznog a uvođenjem AMFa dobiješ dodatnu širinu naprijed ako ne ide. Samo treba stisnut mu.da i probat. Ne možemo ništa izgubit.
@miky_hz a brate imamo zato Hebibovića i ovog Tatara, pa i kad bi ovaj Wellbeck zaigrao lijevo... nema kod nas u ligi tolikog taktiziranja da bi te neko syeb'o, 90% ekipa igra trpanjem lopti na najboljeg igrača, a nije da sad imamo aman defanzivne bekove. Bekić je uvijek na protivničkoj polovini, po njegovoj strani svakako puše, bolje da ga nikako nema na terenu.
mi nemamo ni kondicionog trenera.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ne izgleda toliko loseskoroalen je napisao/la:
Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
sta je s DUPOVCEM ??
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ceka papire.bordobijeli je napisao/la:sta je s DUPOVCEM ??
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
jel welbeck stranac?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Iz sisinog hana rodombihuzur je napisao/la:jel welbeck stranac?
racuna li se to ko stranac ili su donijeli zakon da se igraci iz regije racunaju ko domaci?FrancescoTotti je napisao/la:Iz sisinog hana rodombihuzur je napisao/la:jel welbeck stranac?
Ma u pravu je @Totti, traži jaku fizičku spremu ova formacija. Al da ih načepimo malo, nek krv propišaju na pripremama, i sve bi bilo realno. A šanse da Husref iskoči iz svog šablona (il bilo koji old skul trener u BiH) ravne su šansama da dovedemo Šarbinija u špic.MortemHz je napisao/la:Ovo ne izgleda toliko loseskoroalen je napisao/la:
Povedi nas 'usrefe, hoćemo da igramo k'o Čelsi!![]()
Daj ove šiptare u Evropi, Albanija je blizu, bilo bi dobro gostovanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I oni bi nas otresli ali nije danas izvlacenje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Realno, pašu nam samo Andorci i ovi iz San Marina, donekle Armenci. Sa ovim ostalim imamo loša iskustva.MortemHz je napisao/la:I oni bi nas otresli ali nije danas izvlacenje
Al ako pucamo na Sevilju, ne smijemo se plašit nekog Ferencvaroša il Albanaca.
Ko mene neki dan ubjedi da je broj stranaca vec odluci.Pa i budali je jasno da Ce to biti produzio na bar 6 stranaca.Onaj welbek Ce potpisati cim ovi odobre jos stranaca.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma ova formacija nidje veze. Cuj saban stoper
Pavlovic
Sabanovic Sofranac Mujakic Bekic
Adukor Welbeck Crepulja
Hebibovic Ahmetovic Krste
Strasna trkacko tehnicka ekipa
Dupovac
Pidro
Hodzic
Stanojevic
Mustafic
Sisic
Tatar
Halilovic
Rahmanobic
Napadac
Ili izglednija varijanta u prvoj tekmi u ELu
Pavlovic
Sabanovic sofranac mujakic bekic
Adukor Welbeck/Stanojevic
Hebibovic Krste halilovic
Ahmetovic
Realno na papiru dobra ekipa.
Pavlovic
Adukor Welbeck Crepulja
Hebibovic Ahmetovic Krste
Strasna trkacko tehnicka ekipa
Dupovac
Pidro
Hodzic
Stanojevic
Mustafic
Sisic
Tatar
Halilovic
Rahmanobic
Napadac
Ili izglednija varijanta u prvoj tekmi u ELu
Pavlovic
Sabanovic sofranac mujakic bekic
Adukor Welbeck/Stanojevic
Hebibovic Krste halilovic
Ahmetovic
Realno na papiru dobra ekipa.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 19 jun 2018, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Aman ljudi mozete vi praviti STA hocete i kako hocete a ovo vam je Husrefova formacija:
Pavlović
Stanojevic Adukor
Hebibovic Krste. Sisic
Ahmetovic.
To nam je to,bolje od ovih nemamo trenutno svakako,a i poznavajući Husrefa
Btw neki dan u Mahali guzva cekamo WC kad Mujakic,e vala morao sam mu reci imas potencijal dobar si al ako zavrsis na crijevu zavrsices ko Radovac i Lelic.Kaze ne dolazim nikad drugu rodjendan, ne pusimm jaa,ajd nisam ga vidjeo da pusi al et nadati se.
Pavlović
Stanojevic Adukor
Hebibovic Krste. Sisic
Ahmetovic.
To nam je to,bolje od ovih nemamo trenutno svakako,a i poznavajući Husrefa
Btw neki dan u Mahali guzva cekamo WC kad Mujakic,e vala morao sam mu reci imas potencijal dobar si al ako zavrsis na crijevu zavrsices ko Radovac i Lelic.Kaze ne dolazim nikad drugu rodjendan, ne pusimm jaa,ajd nisam ga vidjeo da pusi al et nadati se.
FK SARAJEVO.
Kakav god da je meni ovaj Welback ne bi prije Mustafića u startnu postavu. Totalno nepoznat, ne kažem da ne valja, ali dok se ne uvjerimo u njegove kvalitete bolje je Mustafića gurati.
Da i mi konačno igramo protiv pravih mađara, ko što gledam to će da se desi 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.