FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 19:29

Manje vise stekao sam dojam citajuci i pricajuci sa rajom,da je postalo bitnije hoce li i koliko biti ljudi na stadionu,kakvo ce eventualno gostovanje biti i tako dalje.Rezultat? Ma je.bo kae rezultat bitno ja da nas bude haos i da bude spica. Bit ce da je do mene nesto pa se nemogu pronaci u svoj prici ovoj.Meni samo u glavi sta ako peticu primimo,o cemu cemo onda pricati dali o tome koliko nas je bilo ili o tome kako su nas ponizili nedo bog.Neznam bolje da malo preskocim ove teme do nekih koje se budu terena doticale.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 19:32

miky_hz je napisao/la:Manje vise stekao sam dojam citajuci i pricajuci sa rajom,da je postalo bitnije hoce li i koliko biti ljudi na stadionu,kakvo ce eventualno gostovanje biti i tako dalje.Rezultat? Ma je.bo kae rezultat bitno ja da nas bude haos i da bude spica. Bit ce da je do mene nesto pa se nemogu pronaci u svoj prici ovoj.Meni samo u glavi sta ako peticu primimo,o cemu cemo onda pricati dali o tome koliko nas je bilo ili o tome kako su nas ponizili nedo bog.Neznam bolje da malo preskocim ove teme do nekih koje se budu terena doticale.
A vidi ovako,mene su neki dan ubjedjivali da bi nas Slaven Belupo razbio za poluvrijeme i da mozemo biti zadovoljni sa igraci a poput Tatara koji nemaju mjesta tamo.E sad ti budi pametan i reci STA osim petice moze da se desi.Ja kad napisem da je bolje davati sanse Resicu nego potpisivati sa Tatarima jakim kazu mi da veze nemam i da je to bio najbolji strijelac druge lige hrvatske.I sve dok budemo zadovoljni sa takvima mozemo biti zadovoljni i sa samo 5 komada.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jun 2018, 19:36

Nije Totti kloc, nego ga euforija nije složila. Da smo i na jednoj utakmici ove sezone imali preko 7 milja ja bih rekao nešta, al ovako...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2018, 19:38

Elvir Koljic trenira sa Krupom nema kluba.
Samo.kazem.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 jun 2018, 19:42

skoroalen je napisao/la:Nije Totti kloc, nego ga euforija nije složila. Da smo i na jednoj utakmici ove sezone imali preko 7 milja ja bih rekao nešta, al ovako...
Ma brate kad dodju ove europske utakmice ljudi kao da zaborave na stvarnost u kojoj se nalazimo. Ok veselim se i ja eventualnim gostovanjima u europi i sve to, al sta drugo imamo da se veselimo i da se nadamo tome? Da cemo osvojit ligu-cisto sumnjam. Jer pored kvaliteta-kojeg nemamo, potreban je i mentalitet pobjednika. A nasi igraci kada prvi prime gol padnu totalno i zaborave kako se prima lopta... Da se nadamo promjeni jer smo dobili pojacanja-ne mozemo, jer nismo dobili pojacanja vec macke u vreci od koji ne znamo sta da ocekujemo.
Kakvu euforiju onda da stvaramo? Oko cega? oko 2, eventualno 4 utakmice i prije nego sezona pocne? I za koje znamo da cemo ispast :crazy:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jun 2018, 19:44

bordobijeli je napisao/la:Evander ja ti dajem 20 000 ako bude ispod ne pisem vise na ovoj temi ako bude vise ti ne pises .
Dogovoreno. Preko dvadeset ako bude, Evandet ide u istoriju. Ispod, zaboravi na ovaj forum.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 jun 2018, 19:50

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Evander ja ti dajem 20 000 ako bude ispod ne pisem vise na ovoj temi ako bude vise ti ne pises .
Dogovoreno. Preko dvadeset ako bude, Evandet ide u istoriju. Ispod, zaboravi na ovaj forum.
Ne prođemo li Armence, obojica idete u historiju :kafa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2018, 19:51

Što se tiče posjete u ovim evropskim tekmama, bit će na zavidnom nivou i baš velika. Zaželila se raja utakmica i Sarajeva, a evropske tekme su jedine tekme gdje malo zaboraviš realnost i stanje u i oko kluba, a kada dođe Premijer liga, patnja, kiksevi, jedni te isti izgovori i isti problemi kao i do sad, ubit će svu želju i volju kod navijača i posjeta će tada biti i kao i kvalitet vođenja kluba od administracije - katastrofalna.

Ajmo poderat ove Armemce pa onda nije ni sramota primit petardu, al daleko od toga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jun 2018, 19:54

Rule_hz je napisao/la:minimum 24k dusa ce biti. Ne dolazi Atalanta svaki dan u Bosnu.
Pa protiv Poljaka ti nije bilo ni blizu, titula, liga prvaka, euforija, Stepanovi....
Jeste normalni vi?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2018, 19:54

mma_hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Manje vise stekao sam dojam citajuci i pricajuci sa rajom,da je postalo bitnije hoce li i koliko biti ljudi na stadionu,kakvo ce eventualno gostovanje biti i tako dalje.Rezultat? Ma je.bo kae rezultat bitno ja da nas bude haos i da bude spica. Bit ce da je do mene nesto pa se nemogu pronaci u svoj prici ovoj.Meni samo u glavi sta ako peticu primimo,o cemu cemo onda pricati dali o tome koliko nas je bilo ili o tome kako su nas ponizili nedo bog.Neznam bolje da malo preskocim ove teme do nekih koje se budu terena doticale.
A vidi ovako,mene su neki dan ubjedjivali da bi nas Slaven Belupo razbio za poluvrijeme i da mozemo biti zadovoljni sa igraci a poput Tatara koji nemaju mjesta tamo.E sad ti budi pametan i reci STA osim petice moze da se desi.Ja kad napisem da je bolje davati sanse Resicu nego potpisivati sa Tatarima jakim kazu mi da veze nemam i da je to bio najbolji strijelac druge lige hrvatske.I sve dok budemo zadovoljni sa takvima mozemo biti zadovoljni i sa samo 5 komada.

Nije bit to ,tebi petica u zraku visi svakako ako pricamo o Atalanti taman da skupis komplet PL da igra.

Bit je da se mi radujemo toj istoj Atalanti iako u najavi sluti na bruku.Zar nije bolje da smo dobili nekog pa eto nek ispadnemo sta fali al necemo primiti npr 5 nego 3,neces imati 2% sanse nego 15%. Al jok daj da mi napunimo stadion je.bo to sto ce nas satrat igrat cemo protiv Italijana .

Dabogda da mi njih namucimo i sve to ,ali ja se nemogu radovati ovakvom protivniku u ovoj fazi takmicenja,samo zbog toga sto su oni neki veliki klub.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jun 2018, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jun 2018, 19:55

FrancescoTotti je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nije Totti kloc, nego ga euforija nije složila. Da smo i na jednoj utakmici ove sezone imali preko 7 milja ja bih rekao nešta, al ovako...
Ma brate kad dodju ove europske utakmice ljudi kao da zaborave na stvarnost u kojoj se nalazimo. Ok veselim se i ja eventualnim gostovanjima u europi i sve to, al sta drugo imamo da se veselimo i da se nadamo tome? Da cemo osvojit ligu-cisto sumnjam. Jer pored kvaliteta-kojeg nemamo, potreban je i mentalitet pobjednika. A nasi igraci kada prvi prime gol padnu totalno i zaborave kako se prima lopta... Da se nadamo promjeni jer smo dobili pojacanja-ne mozemo, jer nismo dobili pojacanja vec macke u vreci od koji ne znamo sta da ocekujemo.
Kakvu euforiju onda da stvaramo? Oko cega? oko 2, eventualno 4 utakmice i prije nego sezona pocne? I za koje znamo da cemo ispast :crazy:
I pored toga, dolazi yebena Atalanta, ne Juventus. Budimo realni, ovdje bi samo neki engleski tim napunio Koševo, k'o konama Njukastl onda. Eventualno da smo Sevilju izvukli. Ovako, Evander je u pravu, 80% ljudi na forumu ne zna pet igrača Atalante.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2018, 19:57

Miky_hz brate tu nam se razlikuju misljenje.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 jun 2018, 19:59

Pa Atalanta je u rangu M'gladbacha. Posjeta ce zavisiti od utakmica sa Armencima - ako budemo suvereni u dvomecu onda ide nasih min. 15k, a njih koliko dodje. :D
A ko moze na gostovanje..i ja bih rado. ABda.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 jun 2018, 20:03

skoroalen je napisao/la:Eventualno da smo Sevilju izvukli. Ovako, Evander je u pravu, 80% ljudi na forumu ne zna pet igrača Atalante.
Ja znam za Cristanta al i on dodje u romu evo :D Otislo im je par bitnih igraca i morat ce to nadomjestit omladincima.
Al so ona dvojica ranije pisase da ce Atalanta doc kao iz zayebancije u ova pretkola kao da nikad nisu gledali talijane.. Pa prije pola godine igraju Everton i Atalanta u EL, utakmica nebitna i jednim i drugim. Na evertonovom stadionu poluprazne tribine gdje su englezi a talijani dosli kao da se igra finale LP :mrgreen: Onda everton usao u pomijesanom sastavu a atalanta izvela najjacu ekipu i nabila ih 5:1.
Taman da ne dovedu dostojne zamjene za ove igrace sto su im otisli opet su miljama daleko od nas. I sto @mikyhz napisa samo se mi mozemo radovat protivniku za kojeg znamo da ce nas ubit na terenu. Zbog yebene posjete na kosevu, u jednoj utakmici, i prije nego sto sezona pocne... Nevjerovatan mentalitet stvarno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2018, 20:04

Dobro je, mislio sam da sam jedini
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2018, 20:06

Zukanovic je napisao/la:Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
Nemoj zaboraviti prebaciti onih 6 juniora koji su potpisali profesionalne ugovore u prvi tim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jun 2018, 20:08

FrancescoTotti je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Eventualno da smo Sevilju izvukli. Ovako, Evander je u pravu, 80% ljudi na forumu ne zna pet igrača Atalante.
Ja znam za Cristanta al i on dodje u romu evo :D Otislo im je par bitnih igraca i morat ce to nadomjestit omladincima.
Al so ona dvojica ranije pisase da ce Atalanta doc kao iz zayebancije u ova pretkola kao da nikad nisu gledali talijane.. Pa prije pola godine igraju Everton i Atalanta u EL, utakmica nebitna i jednim i drugim. Na evertonovom stadionu poluprazne tribine gdje su englezi a talijani dosli kao da se igra finale LP :mrgreen: Onda everton usao u pomijesanom sastavu a atalanta izvela najjacu ekipu i nabila ih 5:1.
Taman da ne dovedu dostojne zamjene za ove igrace sto su im otisli opet su miljama daleko od nas. I sto @mikyhz napisa samo se mi mozemo radovat protivniku za kojeg znamo da ce nas ubit na terenu. Zbog yebene posjete na kosevu, u jednoj utakmici, i prije nego sto sezona pocne... Nevjerovatan mentalitet stvarno.
Znam im golmana Berišu. :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jun 2018, 20:08

Atalanta nije u rangu Gladbaha, bar ne bosancima. Osrednji bundesligas je u nasim ocima veca ekipa od osrednje ekipe iz Serie A. Druga, jako bitna stvar, u kojoj fazi si igrao sa Gladbahom?
Treca najboljitnija stvar, raja se totalno ohladila od FK Sarajevo. Javasluk i lopovluk koji se desava, "ogadio" je raji sve.
Nije ovo situacija kao tog ljeta, niti izblizu.
Ja sam malo prije pustio poruku na viber grupu, gdje nas 8 pise. Samo dvojica navijaju za Zelju. Pitam evo vjerovatno Atalanta, hocemo na tekmu? Niti jedan od pet koji navijaju za Sarajevo nije se pozitivno izjasnio.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2018, 20:17

MortemHz je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
Nemoj zaboraviti prebaciti onih 6 juniora koji su potpisali profesionalne ugovore u prvi tim
Jesu zvanicno za prvi tim? ili samo dobili ugovore?

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 20 jun 2018, 20:23

Samo da potvrdim misljenje ovog mma_hz, da smo puno jaci igracki nego je to bilo protiv Zarije. Osim, nazalost, trenera, koliko to god nevjerovatno zvucalo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], riki46 i 13 gostiju.