FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Manje vise stekao sam dojam citajuci i pricajuci sa rajom,da je postalo bitnije hoce li i koliko biti ljudi na stadionu,kakvo ce eventualno gostovanje biti i tako dalje.Rezultat? Ma je.bo kae rezultat bitno ja da nas bude haos i da bude spica. Bit ce da je do mene nesto pa se nemogu pronaci u svoj prici ovoj.Meni samo u glavi sta ako peticu primimo,o cemu cemo onda pricati dali o tome koliko nas je bilo ili o tome kako su nas ponizili nedo bog.Neznam bolje da malo preskocim ove teme do nekih koje se budu terena doticale.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A vidi ovako,mene su neki dan ubjedjivali da bi nas Slaven Belupo razbio za poluvrijeme i da mozemo biti zadovoljni sa igraci a poput Tatara koji nemaju mjesta tamo.E sad ti budi pametan i reci STA osim petice moze da se desi.Ja kad napisem da je bolje davati sanse Resicu nego potpisivati sa Tatarima jakim kazu mi da veze nemam i da je to bio najbolji strijelac druge lige hrvatske.I sve dok budemo zadovoljni sa takvima mozemo biti zadovoljni i sa samo 5 komada.miky_hz je napisao/la:Manje vise stekao sam dojam citajuci i pricajuci sa rajom,da je postalo bitnije hoce li i koliko biti ljudi na stadionu,kakvo ce eventualno gostovanje biti i tako dalje.Rezultat? Ma je.bo kae rezultat bitno ja da nas bude haos i da bude spica. Bit ce da je do mene nesto pa se nemogu pronaci u svoj prici ovoj.Meni samo u glavi sta ako peticu primimo,o cemu cemo onda pricati dali o tome koliko nas je bilo ili o tome kako su nas ponizili nedo bog.Neznam bolje da malo preskocim ove teme do nekih koje se budu terena doticale.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nije Totti kloc, nego ga euforija nije složila. Da smo i na jednoj utakmici ove sezone imali preko 7 milja ja bih rekao nešta, al ovako...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Elvir Koljic trenira sa Krupom nema kluba.
Samo.kazem.
Samo.kazem.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma brate kad dodju ove europske utakmice ljudi kao da zaborave na stvarnost u kojoj se nalazimo. Ok veselim se i ja eventualnim gostovanjima u europi i sve to, al sta drugo imamo da se veselimo i da se nadamo tome? Da cemo osvojit ligu-cisto sumnjam. Jer pored kvaliteta-kojeg nemamo, potreban je i mentalitet pobjednika. A nasi igraci kada prvi prime gol padnu totalno i zaborave kako se prima lopta... Da se nadamo promjeni jer smo dobili pojacanja-ne mozemo, jer nismo dobili pojacanja vec macke u vreci od koji ne znamo sta da ocekujemo.skoroalen je napisao/la:Nije Totti kloc, nego ga euforija nije složila. Da smo i na jednoj utakmici ove sezone imali preko 7 milja ja bih rekao nešta, al ovako...
Kakvu euforiju onda da stvaramo? Oko cega? oko 2, eventualno 4 utakmice i prije nego sezona pocne? I za koje znamo da cemo ispast
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dogovoreno. Preko dvadeset ako bude, Evandet ide u istoriju. Ispod, zaboravi na ovaj forum.bordobijeli je napisao/la:Evander ja ti dajem 20 000 ako bude ispod ne pisem vise na ovoj temi ako bude vise ti ne pises .
Ne prođemo li Armence, obojica idete u historijuEvander je napisao/la:Dogovoreno. Preko dvadeset ako bude, Evandet ide u istoriju. Ispod, zaboravi na ovaj forum.bordobijeli je napisao/la:Evander ja ti dajem 20 000 ako bude ispod ne pisem vise na ovoj temi ako bude vise ti ne pises .
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se tiče posjete u ovim evropskim tekmama, bit će na zavidnom nivou i baš velika. Zaželila se raja utakmica i Sarajeva, a evropske tekme su jedine tekme gdje malo zaboraviš realnost i stanje u i oko kluba, a kada dođe Premijer liga, patnja, kiksevi, jedni te isti izgovori i isti problemi kao i do sad, ubit će svu želju i volju kod navijača i posjeta će tada biti i kao i kvalitet vođenja kluba od administracije - katastrofalna.
Ajmo poderat ove Armemce pa onda nije ni sramota primit petardu, al daleko od toga.
Ajmo poderat ove Armemce pa onda nije ni sramota primit petardu, al daleko od toga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa protiv Poljaka ti nije bilo ni blizu, titula, liga prvaka, euforija, Stepanovi....Rule_hz je napisao/la:minimum 24k dusa ce biti. Ne dolazi Atalanta svaki dan u Bosnu.
Jeste normalni vi?
mma_hz je napisao/la:A vidi ovako,mene su neki dan ubjedjivali da bi nas Slaven Belupo razbio za poluvrijeme i da mozemo biti zadovoljni sa igraci a poput Tatara koji nemaju mjesta tamo.E sad ti budi pametan i reci STA osim petice moze da se desi.Ja kad napisem da je bolje davati sanse Resicu nego potpisivati sa Tatarima jakim kazu mi da veze nemam i da je to bio najbolji strijelac druge lige hrvatske.I sve dok budemo zadovoljni sa takvima mozemo biti zadovoljni i sa samo 5 komada.miky_hz je napisao/la:Manje vise stekao sam dojam citajuci i pricajuci sa rajom,da je postalo bitnije hoce li i koliko biti ljudi na stadionu,kakvo ce eventualno gostovanje biti i tako dalje.Rezultat? Ma je.bo kae rezultat bitno ja da nas bude haos i da bude spica. Bit ce da je do mene nesto pa se nemogu pronaci u svoj prici ovoj.Meni samo u glavi sta ako peticu primimo,o cemu cemo onda pricati dali o tome koliko nas je bilo ili o tome kako su nas ponizili nedo bog.Neznam bolje da malo preskocim ove teme do nekih koje se budu terena doticale.
Nije bit to ,tebi petica u zraku visi svakako ako pricamo o Atalanti taman da skupis komplet PL da igra.
Bit je da se mi radujemo toj istoj Atalanti iako u najavi sluti na bruku.Zar nije bolje da smo dobili nekog pa eto nek ispadnemo sta fali al necemo primiti npr 5 nego 3,neces imati 2% sanse nego 15%. Al jok daj da mi napunimo stadion je.bo to sto ce nas satrat igrat cemo protiv Italijana .
Dabogda da mi njih namucimo i sve to ,ali ja se nemogu radovati ovakvom protivniku u ovoj fazi takmicenja,samo zbog toga sto su oni neki veliki klub.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jun 2018, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I pored toga, dolazi yebena Atalanta, ne Juventus. Budimo realni, ovdje bi samo neki engleski tim napunio Koševo, k'o konama Njukastl onda. Eventualno da smo Sevilju izvukli. Ovako, Evander je u pravu, 80% ljudi na forumu ne zna pet igrača Atalante.FrancescoTotti je napisao/la:Ma brate kad dodju ove europske utakmice ljudi kao da zaborave na stvarnost u kojoj se nalazimo. Ok veselim se i ja eventualnim gostovanjima u europi i sve to, al sta drugo imamo da se veselimo i da se nadamo tome? Da cemo osvojit ligu-cisto sumnjam. Jer pored kvaliteta-kojeg nemamo, potreban je i mentalitet pobjednika. A nasi igraci kada prvi prime gol padnu totalno i zaborave kako se prima lopta... Da se nadamo promjeni jer smo dobili pojacanja-ne mozemo, jer nismo dobili pojacanja vec macke u vreci od koji ne znamo sta da ocekujemo.skoroalen je napisao/la:Nije Totti kloc, nego ga euforija nije složila. Da smo i na jednoj utakmici ove sezone imali preko 7 milja ja bih rekao nešta, al ovako...
Kakvu euforiju onda da stvaramo? Oko cega? oko 2, eventualno 4 utakmice i prije nego sezona pocne? I za koje znamo da cemo ispast
Miky_hz brate tu nam se razlikuju misljenje.
FK SARAJEVO.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa Atalanta je u rangu M'gladbacha. Posjeta ce zavisiti od utakmica sa Armencima - ako budemo suvereni u dvomecu onda ide nasih min. 15k, a njih koliko dodje. 
A ko moze na gostovanje..i ja bih rado. ABda.
A ko moze na gostovanje..i ja bih rado. ABda.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja znam za Cristanta al i on dodje u romu evoskoroalen je napisao/la:Eventualno da smo Sevilju izvukli. Ovako, Evander je u pravu, 80% ljudi na forumu ne zna pet igrača Atalante.
Al so ona dvojica ranije pisase da ce Atalanta doc kao iz zayebancije u ova pretkola kao da nikad nisu gledali talijane.. Pa prije pola godine igraju Everton i Atalanta u EL, utakmica nebitna i jednim i drugim. Na evertonovom stadionu poluprazne tribine gdje su englezi a talijani dosli kao da se igra finale LP
Taman da ne dovedu dostojne zamjene za ove igrace sto su im otisli opet su miljama daleko od nas. I sto @mikyhz napisa samo se mi mozemo radovat protivniku za kojeg znamo da ce nas ubit na terenu. Zbog yebene posjete na kosevu, u jednoj utakmici, i prije nego sto sezona pocne... Nevjerovatan mentalitet stvarno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je, mislio sam da sam jedini
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti prebaciti onih 6 juniora koji su potpisali profesionalne ugovore u prvi timZukanovic je napisao/la:Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znam im golmana Berišu.FrancescoTotti je napisao/la:Ja znam za Cristanta al i on dodje u romu evoskoroalen je napisao/la:Eventualno da smo Sevilju izvukli. Ovako, Evander je u pravu, 80% ljudi na forumu ne zna pet igrača Atalante.Otislo im je par bitnih igraca i morat ce to nadomjestit omladincima.
Al so ona dvojica ranije pisase da ce Atalanta doc kao iz zayebancije u ova pretkola kao da nikad nisu gledali talijane.. Pa prije pola godine igraju Everton i Atalanta u EL, utakmica nebitna i jednim i drugim. Na evertonovom stadionu poluprazne tribine gdje su englezi a talijani dosli kao da se igra finale LPOnda everton usao u pomijesanom sastavu a atalanta izvela najjacu ekipu i nabila ih 5:1.
Taman da ne dovedu dostojne zamjene za ove igrace sto su im otisli opet su miljama daleko od nas. I sto @mikyhz napisa samo se mi mozemo radovat protivniku za kojeg znamo da ce nas ubit na terenu. Zbog yebene posjete na kosevu, u jednoj utakmici, i prije nego sto sezona pocne... Nevjerovatan mentalitet stvarno.
Atalanta nije u rangu Gladbaha, bar ne bosancima. Osrednji bundesligas je u nasim ocima veca ekipa od osrednje ekipe iz Serie A. Druga, jako bitna stvar, u kojoj fazi si igrao sa Gladbahom?
Treca najboljitnija stvar, raja se totalno ohladila od FK Sarajevo. Javasluk i lopovluk koji se desava, "ogadio" je raji sve.
Nije ovo situacija kao tog ljeta, niti izblizu.
Ja sam malo prije pustio poruku na viber grupu, gdje nas 8 pise. Samo dvojica navijaju za Zelju. Pitam evo vjerovatno Atalanta, hocemo na tekmu? Niti jedan od pet koji navijaju za Sarajevo nije se pozitivno izjasnio.
Treca najboljitnija stvar, raja se totalno ohladila od FK Sarajevo. Javasluk i lopovluk koji se desava, "ogadio" je raji sve.
Nije ovo situacija kao tog ljeta, niti izblizu.
Ja sam malo prije pustio poruku na viber grupu, gdje nas 8 pise. Samo dvojica navijaju za Zelju. Pitam evo vjerovatno Atalanta, hocemo na tekmu? Niti jedan od pet koji navijaju za Sarajevo nije se pozitivno izjasnio.
Jesu zvanicno za prvi tim? ili samo dobili ugovore?MortemHz je napisao/la:Nemoj zaboraviti prebaciti onih 6 juniora koji su potpisali profesionalne ugovore u prvi timZukanovic je napisao/la:Ne znam meni 2-3 hrvate kazu da Tatar nije toliko los igrac.
Samo da potvrdim misljenje ovog mma_hz, da smo puno jaci igracki nego je to bilo protiv Zarije. Osim, nazalost, trenera, koliko to god nevjerovatno zvucalo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia i 14 gostiju.