Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 jun 2018, 11:38

miky_hz je napisao/la:Valja u ova doba staru majku budit pa da vidi ko joj dolazi.
Hahhahhahaahahhahhhahahahahahahahaahaha

Za deset dana oni ovo u pobjedu pretvaraju.
Životni saputnik! 1921

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2018, 11:39

VolimTz je napisao/la:
Zrtva je krivac, bravo, pokazi ko si. ;)

Nece brat s tobom jugu da gradi, jesi li uvrijeđen ?
Ovo je u smislu 30 godina medijske propagande i degradacije skolstva, sve je to jedna dobro podmazana masina. Svabo ne nosa dukserice Hitlera jer je drzava tako odlucila. BIH stanovnik nece nikada imati mira dok mediji filuju.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 jun 2018, 11:41

mma_hz je napisao/la: Jel nemamo to pravo nakon svega.
Tebi nacionalizam,sovinizam predstavlja sto navijamo za Svicarsku kontra Srbije.Kad su cuo da nasi navijaci govore za bilo koga"ubi" ili "umri"a tamo kod komsija ubi zakolji pa redom siptar ,balija ,ustasa.Kad si to cuo kod nas zadnji put???
Jel bas u Tuzli aplauz dobila himna Srbije??A sad zamisli obrnuto i onda nas pokusaj staviti u isto.
[/quote]
Pravo na fasizam?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 11:43

samoposmatram je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Jel nemamo to pravo nakon svega.
Tebi nacionalizam,sovinizam predstavlja sto navijamo za Svicarsku kontra Srbije.Kad su cuo da nasi navijaci govore za bilo koga"ubi" ili "umri"a tamo kod komsija ubi zakolji pa redom siptar ,balija ,ustasa.Kad si to cuo kod nas zadnji put???
Jel bas u Tuzli aplauz dobila himna Srbije??A sad zamisli obrnuto i onda nas pokusaj staviti u isto.

Pravo na fasizam?[/quote]
Ne vec nacionalizam.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 23 jun 2018, 11:43

tuzlak1987 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.

Kod tih je standardna prica: Tito je radio samo protiv nas, a gurao druge. Svi isto pricaju.
Hoces da kazes da bi bilo Turskih zastava da smo igrali npr mi protiv Svicaraca?*?
Ne mjesajte kruske i jabuke,ja nikad nisam vidjeo nijednog navijaca Bosne na utakmicama repke sa duksevima Nasera,Atifa,Alije,Sefera itd itd,jos ovi nisu osudjeni nizasta dok je ovaj za genocid. :oops: :oops:

Ne poredi sto se porediti ne moze.
Slazem se ali je opet ekspanzija nacionalizma, sovinizma i kod Bosnjackog korpusa.

LAZARUS2000 je napisao/la: Tipično komunjarski. Samo bi ubijali i mitingovali. Isto ko fašisti samo druge boje
Samo kazem, mozda se ujedinite svi kao na Neretvi.
Bosnjacki nacionalizam je benigna pojava u usporedbi s srpskim i hrvatskim.

Razumijem zasto nekome poput tebe smeta.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jun 2018, 11:44

Sinoć u Beču, nakon poraza reprezentacije Srbije, na ulicama su se čuli nama dobro poznati poklici:"Nož, žica, Srebrenica!" Eh, kakve to veze ima s fudbalom?! Da li je Bosna igrala? Fotografiju onih likova koji su na utakmicu svoje reprezentacije otišli u duksericama sa likom Ratka Mladića nisu prokomentarisali Kardec i Dantes (kao što nisu radili ni kad sam ih ranije pitao o sličnim stvarima kojima nije mjesto nigdje, kamoli na fudbalskim terenima). Nisam iznenađen. Neće reći ništa ni o ovoj divnoj omladini koja je u Beču zbog svoje bolje budućnosti, jer je kristalno jasno da istu nemaju u Srbiji (nemamo je ni mi ovdje). Stoga, @Ferdo, ti se izvinjavaj u svoje ime. Ja u svoje nikad ne bih. Doduše, meni ISTIM INTENZITETOM puca ona stvar za Srbijom, Hrvatskom, Albanijom, Kosovom, Makedonijom, Turskom, Kinom... Zašto? Zato što mi je samo stalo do Bosne i Hercegovine.

No, dobra stvar je što ovakve utakmice po hiljaditi put pokažu prava lica ljudi. Zbog toga bih volio da na svakom prvenstvu (ma na svakim kvalifikacijama) bude sličnih stvari, kako bismo svi shvatili koliko je zapravo proklijalo i koliko se rasprostranilo sjeme mržnje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jun 2018, 11:46

Saurman je napisao/la:Izgubiš utakmicu i onda se žališ na kopačke Saqirija i način proslave golova. :facepalm: Srbija je u drugom poluvremenu izgledala smiješno, Krstajić je na prvenstvo doveo fizički nespremu ekipu a osim toga Tošić i Ivanović nemaju šta tražiti u A timu veliki propuh u odbrani.Da je Dzemaili iskoristio jednu od tri čiste šanse iz prvog pol ne bi se ušlo u neizvjesnu završnicu.Krstajić mislio čuvati 1:0 protiv ekipe koja je standadni učesnik velikih takmičenja i koja je sposobna svakom zabiti gol a na klupi imaju pravog stručnjaka u vidu Petkovića koji u svakom trenutku ima plan B.
Sve se slazem osim ovog "da je.."

Da je Tošić ćušnuo onu s metar u gol, da je ona Tadićeva bila pola m nize, da je Brih svirnuo penal....Da je...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 jun 2018, 11:46

MortemHz je napisao/la:slika
"Ljaljic Allaha"
Hahahhahahahhaahahahahhhahahahah
Životni saputnik! 1921

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 23 jun 2018, 11:48

Nakon nekoliko jutarnjih stranica, namece se zakljucak da u zivotu mozes biti ili fasisticki smrad ili jugofil (mada je za nas narod termin jugobalija veoma precizniji). Srecom mozes biti i normalan.
Al ja bih sta o sportu.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 23 jun 2018, 11:48

https://www.index.ba/noz-zica-srebrenic ... dijasporu/

Jel realno ovo, igra im reprezentacija a oni rade ovo :facepalm: :puke:

MikeToreno
Kontakt:

Post Postao/la MikeToreno » 23 jun 2018, 11:49

Pretvarate forum u losiju verziju vec loseg klixa. :kafa:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 jun 2018, 11:49

enobarca je napisao/la:https://www.index.ba/noz-zica-srebrenic ... dijasporu/

Mislim da bi tuzlak1987 skandirao zajedno s njima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2018, 11:50

Ja al i mi nosamo nekad turske zastave ,tako da je to tu negdje,
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 23 jun 2018, 11:50

Rooney88 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Švajcarska će dobiti Kostariku, u to ne sumnjam, a Srbiji sva ova naknadna priča koja se priča, ne može donijeti ništa dobro.
Mozete nauciti nesto iz ovoga, kad vec niste u Brazlu naucili od BiH. I nama je tada bio kriv sudija i ofsajd sto nismo uspjeli. I vama ce sudija i penal u Rusiji. To je problem koji imaju i Srbija i BiH, mentalitet koji nemamo. Hrvati su tu svjetlosnu godinu ispred nas oba zajedno, cak su i Albanci ispred. Svi su drugi krivi samo mi ne. Zasto repku ne vodi covjek koji ju je i doveo na SP? Krstajic je super lik, on nije kriv ni za sta. Zasto Spahica onaj Nigerijac otrese onako za prvi gol? Zasto jedan od navodno najskupljih veznjaka danasnjice odigra na nivou Jovana Blagojevica? Zasto lopta protiv Francuske nije izbijena ranije? To su samo neka od pravih pitanja na koja strateski niko u Srbiji Ili BiH nece odgovarati jer je uvijek lakse kriviti druge. Pusti se ba penala, kako je zajebao vas tako je mogao Svicarce. Amnestiranjem odgovornih za neuspjeh samo ces dovesti do njegovog ponavljanja, a bolji nikada neces postati.
Cuj nivou Jovana Blagojevica... ne poredi panja sa najboljim veznjakom naseg premijersipa.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 23 jun 2018, 11:52

Ferdo je napisao/la: Kako bi bilo lijepo da se opet ujedinimo ali ne da Zapad ni UEFA ni FIFA njima nije u cilju da bude Juge jer onda ne bi mogli Amerikanci i Njemci vladati nama.
:mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 jun 2018, 11:54

joker90 je napisao/la:Izgledi su mali protiv Brazila, ovako na prvu, ali kroz historiju su srbima stalno davane takve šanse, male, nikakve, a oni su izlazili iz tog kao pobjednici i junaci. Jest da je ovo 11 na 11 i da su i jedni i drugi muškarci, a tu je tesko našim komšijama da ispolje svoje junaštvo, ali opet ne treba se predavati. Sretno, komšije!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jun 2018, 11:54

Ovo ne treba da cudi, ti gastosi (cast izuzecima) su najvece seljacine i sljam koji postoji!
Srbuje i nosa sajkacu, a pobjeglo s prvim ispaljenim metkom... :puke:

Redovno dobijaju batine po Bgu i NS-u... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2018, 11:57

PerryFred je napisao/la:
Ferdo je napisao/la: Kako bi bilo lijepo da se opet ujedinimo ali ne da Zapad ni UEFA ni FIFA njima nije u cilju da bude Juge jer onda ne bi mogli Amerikanci i Njemci vladati nama.
:mrgreen:

Da se covjek zapita... :puke: :puke: :puke:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jun 2018, 11:59

Još jedan legendarni fudbaler osuo paljbu po nemačkom sudiji. Srbija je, definitivno, oštećena za penal!
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 jun 2018, 11:59

Apsolutno mi je svejedno i za Švicarsku, Albaniju, Srbiju, Hrvatsku... nemam nikakve emocije prema njima, mogu navijati ili ne navijati za njih. Ali kad vidim ove od sinoć u duksericama Mladića i slično donosi prevagu ka ne navijanju. Sitnice koje (u ovom slučaju nisu sitnice) prave prevagu za druge države u opciji biranja emocija. Nažalost, Srbija i Hrvatska imaju mnogo tih negativnih stvari koje mene kao neutralnom navijaču te države odbija od nje. To je tako.

Apsolutno je normalno da bude podjeb.vanja nakon onog od sinoć. Prosto iz razloga mnogo navijača Srbije je ovdje i zbog njih toga i ima, da je bilo navijača Argentine ili Njemačke ovdje ista bi situacija bila. Neki su pretjerali a neki su namjerno nastavili još više jer su se mnogi upecali (čitaj: COYS).

Srbija protiv Brazila ima male šanse. Ali ih ima. Brazil me nije impresionirao, sigurno da mogu bolje i hoćeli to biti protiv Srbije vidjet ćemo. Moguća su dva scenarija. Da Srbija nekako ih dobije ili da Brazil ih razbije. Realniji je drugi ishod. Prosto, kod nas Ballkanaca ništa nije sigurno i ništa nije nemoguće.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.