FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jokaaa 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel musliman taj Sadat Bukari!?Pitar1946 je napisao/la:JEL KO UPUCEN ZA MENADJERA DANIELA PAVLOVICA DANCA,NUDI NAM NEKOG STRASNOG IGRACA,VRIJEDNOST MU PREKO MILION EURA NA TRANSFERMARKET (sadat bukari) 7 HILJADA EURA DA MU DAJU PLATU NASI,NEKI STRASAN NAPADAC...JEL KO CUO TU INFORMACIJU??????
Treba VAR traziti da se pogledaju ponovo ti postovi @Joker90 ,nije to za bana 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliko je dobio banovica joker??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Yes i u ZeljA je bio isto. Frajer trofejniji od svih u PLAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jun 2018, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Najjaci kondicioni u regionu. Osobni trener Dzeki. Odlican potez.
Za jednog Jokera dajemo 100.000 Molotovljevih!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Yes i u ZeljA je bio isto. Frajer trofejniji od svih u PLAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?Dok je radio u Zrinjskom uzeli dvije titule i kup,u Zeljeznicaru isto dvije titule i dva kupa.
Odlično rješenje, napokon pravi kondicioni trener, mada ni Slobo Klačar nije bio loš.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Extra.. dajte sad ove iz Gane sve 
Je l' tačno ovo da ćemo morat mijenjat termin s Talijanima ako prođemo Bananats? Kao, UEFA ne dozvoljava da dvije ekipe iz istog grada budu domaćini isti dan, pa bismo 26.7. igrali u Italiji a 2.8. na Koševu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako sa tim slobodnim danima ba!skoroalen je napisao/la:Je l' tačno ovo da ćemo morat mijenjat termin s Talijanima ako prođemo Bananats? Kao, UEFA ne dozvoljava da dvije ekipe iz istog grada budu domaćini isti dan, pa bismo 26.7. igrali u Italiji a 2.8. na Koševu?
Ha ya ,znao sam .Sto mi moramo ,sto oni ne zamjene.Nije isto kad odes Atalanti dole prvu pa te "nalupa" i sje.be ti posjetu u mnogome za revans.
Neko takav treba da bude trajno rješenje, ne samo za klub nego i za Akademiju(nadzor i konsalting).AlfredNobel je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Yes i u ZeljA je bio isto. Frajer trofejniji od svih u PLAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?Dok je radio u Zrinjskom uzeli dvije titule i kup,u Zeljeznicaru isto dvije titule i dva kupa.
![]()
Odlično rješenje, napokon pravi kondicioni trener, mada ni Slobo Klačar nije bio loš.
Hajde da okrenemo ćurak naopako, odigraš prvu u Italiji i imaš aktivan rezultat, zamisli euforijumiky_hz je napisao/la:Ha ya ,znao sam .Sto mi moramo ,sto oni ne zamjene.Nije isto kad odes Atalanti dole prvu pa te "nalupa" i sje.be ti posjetu u mnogome za revans.
Svjetsko prvenstvo pokazuje, nema "nalupaš", ako igraš srcem i maksimalno motivirano
Najaci u regionuStariGrad071 je napisao/la:Najjaci kondicioni u regionu. Osobni trener Dzeki. Odlican potez.
Hale-fakin-lujaEsport je napisao/la:Stručni štab FK Sarajevo je dobio veliko pojačanje pošto je na Koševo stigao novi kondicioni trener i to u liku Eldina Jeleškovića.
![]()
Prvi zadatak mu je skinuti trbuščić Haliloviću
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Esport
Naravno da treba, ali Akademija je po tom pitanju nula, niti se radi na tome. Za sve treba brinuti računa, od samih trenera, pa ishrane, suplemenata, fizioterapije, podučavanja itd. Što se toga tiče, mi smo tu amateri.
Naravno da treba, ali Akademija je po tom pitanju nula, niti se radi na tome. Za sve treba brinuti računa, od samih trenera, pa ishrane, suplemenata, fizioterapije, podučavanja itd. Što se toga tiče, mi smo tu amateri.
Sa Dupovcem odbrana za ove lige je top.
Da je jos napadaca dovesti.Bicemo puno jaci u ovoj sezoni.
I lijevog beka.amypitar je napisao/la:Sa Dupovcem odbrana za ove lige je top.
Slažem se, izgubili smo igrače koji nisu igrali, il su igrali a nisu činili bitan "šaraf" ekipe. Samo da se prinove pokažu kao pojačanja i bilo bi super.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.