FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj sto danas oplakah onom postu za Danca. A jbt 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne treba izmišljati toplu vodu, treba samo vidjeti šta drrugi rade.AlfredNobel je napisao/la:@Esport
Naravno da treba, ali Akademija je po tom pitanju nula, niti se radi na tome. Za sve treba brinuti računa, od samih trenera, pa ishrane, suplemenata, fizioterapije, podučavanja itd. Što se toga tiče, mi smo tu amateri.
Sjećam se da se je u jednom trenutku, pokušao napraviti dogovor sa Čurićem(ne bitno šro je Gurbet), koji je na tom polju dosta radio i imao solidne rezultate sa mlađim kategorijama, te ima sliku kako napredna Akademija izgleda....
Kada su postavli ovu djevojčicu za Direktora, mislio sam da će ona, napredne ideje pokušati implementirati u klub, ali sam je oćito precijenio.
Akademija je rudnik zlata, ali ruda se nemože iskopavati(sa ostvarivanjem ekstraprofita), bez kavalitetnog i cijelovitog projekta, nažalost mi smo još uvijek na nivou američkih kopača zlata, koji to rade ručno i uzdaju se u sreću i onda kada nalete na neki grumen, on završi ....
- AlfredNobel
- Kontakt:
Slažem se, naravno da ne treba izmišljati toplu vodu. Dovoljno je samo otići u par akademija u Evropi i vidjeti kako stoje stvari. To nije nikakva mudrost, ali daleko smo mi još od toga.Esport je napisao/la:Ne treba izmišljati toplu vodu, treba samo vidjeti šta drrugi rade.AlfredNobel je napisao/la:@Esport
Naravno da treba, ali Akademija je po tom pitanju nula, niti se radi na tome. Za sve treba brinuti računa, od samih trenera, pa ishrane, suplemenata, fizioterapije, podučavanja itd. Što se toga tiče, mi smo tu amateri.
Sjećam se da se je u jednom trenutku, pokušao napraviti dogovor sa Čurićem(ne bitno šro je Gurbet), koji je na tom polju dosta radio i imao solidne rezultate sa mlađim kategorijama, te ima sliku kako napredna Akademija izgleda....
Kada su postavli ovu djevojčicu za Direktora, mislio sam da će ona, napredne ideje pokušati implementirati u klub, ali sam je oćito precijenio.
Akademija je rudnik zlata, ali ruda se nemože iskopavati(sa ostvarivanjem ekstraprofita), bez kavalitetnog i cijelovitog projekta, nažalost mi smo još uvijek na nivou američkih kopača zlata, koji to rade ručno i uzdaju se u sreću i onda kada nalete na neki grumen, on završi ....
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nogometaši Milana će u ponedjeljak dobiti zabranu nastupa u Evropskoj ligi, javlja ugledna Gazzetta dello Sport.
Prema pisanju italijanskih novina, UEFA će u ponedjeljak zbog nepoštivanja finansijskog fair-playa izbaciti Milan iz Evropske lige.
Milan je sezonu iza nas završio na šestom mjestu Serie A i osigurao je plasman u drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje.
No, prvog dana naredne sedmice UEFA bi mogla srušiti snove igračima i navijačima Rossonera, dok nije poznato da li bi eventualno izbacivanje Milana utjecalo na potencijalni sudar Sarajeva i Atalante u drugom pretkolu Evropske lige.
Osim jednogodišnje suspenzije, javlja Gazzetta, Milan bi trebao platiti i kaznu u visini od 30 miliona eura.
Prema pisanju italijanskih novina, UEFA će u ponedjeljak zbog nepoštivanja finansijskog fair-playa izbaciti Milan iz Evropske lige.
Milan je sezonu iza nas završio na šestom mjestu Serie A i osigurao je plasman u drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje.
No, prvog dana naredne sedmice UEFA bi mogla srušiti snove igračima i navijačima Rossonera, dok nije poznato da li bi eventualno izbacivanje Milana utjecalo na potencijalni sudar Sarajeva i Atalante u drugom pretkolu Evropske lige.
Osim jednogodišnje suspenzije, javlja Gazzetta, Milan bi trebao platiti i kaznu u visini od 30 miliona eura.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
spasise atalantuMortemHz je napisao/la:Nogometaši Milana će u ponedjeljak dobiti zabranu nastupa u Evropskoj ligi, javlja ugledna Gazzetta dello Sport.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj oni su jos jaci jbt 
kad udare ljiljani na ljiljane..to ce biti bratoubilacki rat..UEFA MAFIJAskoroalen je napisao/la:Baci Fiorentinu da se igramo.
SVI U ITALIJU! PA GDJE NAS ZAPADNE!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Otkud Atlanta Hawks u europi?
Ma ja mislim da ce ostati ovako kako jest , da ce ih nesto mizerno kazniti
Stidi se psovki upućenih operateru.BelminM23 je napisao/la:Otkud Atlanta Hawks u europi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Talijani se usrali, optuzuju jedni druge samo da bi nas izbjegli. Dajte nam neke svabe ili da odma predjemo na sevilu.
Sto, da ozivljava karijeru pola godine kod nas odigra 3 dobre i ispali seAmca007 je napisao/la:Valjalo bi Sušića dovesti!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
High je napisao/la:
Stidi se psovki upućenih operateru.
Ima li neko da nije vidio.
Hefta manjem entitetskom operateru je trebala da riješi kvar.
Tačno sam poželio da uđem na forum kao čovjek.
Luj vs Kotromanićbihuzur je napisao/la:kad udare ljiljani na ljiljane..to ce biti bratoubilacki rat..UEFA MAFIJAskoroalen je napisao/la:Baci Fiorentinu da se igramo.![]()
Fleur de Lis vs Lilium Bosniacum
Ooooo yebi Violee
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Luj vs Kotromanićskoroalen je napisao/la:Luj vs Kotromanićbihuzur je napisao/la:kad udare ljiljani na ljiljane..to ce biti bratoubilacki rat..UEFA MAFIJAskoroalen je napisao/la:Baci Fiorentinu da se igramo.![]()
Fleur de Lis vs Lilium Bosniacum
Ooooo yebi Violee
Fiorentina se bas dobro pojačava a i ima vec par jakih igrača, valjda see milan izvuče 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Raja ako neko ima kontakt sa Skautom ili Hadzijom moze l mu predlozit za lijevog beka Predraga Zekanovica iz Borca 97 godiste. Moze pojacat konkurenciju i jos se nadogratit. Opcija bi trebala biti i Aleksandar Subic. Upitnik mu je da li ce ostat u Partizanu, trebaju ga nasi kaparisati, ako neko ima kontakt nek predloze... taman ce nam doci kako je Bekic povrijedjen.
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, ErosViverosViv, GrbavicaHrammm, Hajdeee, iliyaa8, Jet2Holiday, Krajina1999, mnon46, Paromlinac, Proximic, Rule_hz, SilaMoc1946, USB, Vanja8 i 154 gosta.