Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la Monolog » 23 jun 2018, 15:33

SiamoNoi je napisao/la: Nije im to u interesu,ovaj forum već odavno dokazano dopušta ono najgore moguće trolanje.Onaj klaun briše postove kad se piše "protiv njegovih" i cijeli dan visi po forumu samo kako bi dočekao takvu priliku,a evo od sinoć ga očekivano nema nigdje.Ovo će također vjerojatno obrisat jer nedaj bože da ga netko spomene negativno kuknjava U najmanju ruku ocekujem da me citira sa nekom pametnom doskocicom.
Nekoliko brzinskih pitanja:
1. Ko je klaun?
2. Ko su "njegovi"?

Ne brini, dat ću ti šansu da odgovoriš, pa ćeš tek onda biti banovan. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 23 jun 2018, 15:36

mma_hz je napisao/la: Neki dan meni neko od "njih" rece da u pojmu "cetnik" ne vidi nista lose- :roll:
Ja sam rekao i stojim pri tome, jer se taj pojam počeo zloupotrebljavati u današnje vrijeme!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jun 2018, 15:37

Sta govorise ono, Krstajic gospodin :rol: :facepalm:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jun 2018, 15:38

Goalgetter je napisao/la:Sta govorise ono, Krstajic gospodin :rol: :facepalm:
Klasični "gospodin dok usta ne otvori".

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 23 jun 2018, 15:38

Al pajz Krstajica levata sta izjavi :rol: Kakvih sve bolesnika ima to nije normalno

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 23 jun 2018, 15:40

Ma Krstajić je budala i neznalica,polupismeni degen i politički potrčko. I na tu svu muku još je i srbin.
it's football day

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 jun 2018, 15:42

Ja sam ovdje mislio da se ovaj sali da je ovo Krstajic napisao a izgleda da stvarno jeste napisao :tokralju: :rol:

Zar nisu ljudi ovdje rekli kakav je to Krstajic gospodin i da mu ne zanima politika uopste?

Vjerovatno i on misli da su Mladic i Karadzic heroji koji su 'nepravedno osudjeni'.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 23 jun 2018, 15:46

Vucevich je napisao/la:Ja sam ovdje mislio da se ovaj sali da je ovo Krstajic napisao a izgleda da stvarno jeste napisao :tokralju: :rol:

Zar nisu ljudi ovdje rekli kakav je to Krstajic gospodin i da mu ne zanima politika uopste?

Vjerovatno i on misli da su Mladic i Karadzic heroji koji su 'nepravedno osudjeni'.
Opet skrećemo sa teme, a to je fudbal, nije mislio Krstajić ovim što je napisao da je Mladić heroj, nego ako imaš razuma možeš shvatiti da je time htio reći da su samo Srbi osuđivani u Hagu i da je samo među Srbima bilo zločinaca po tom Haškom sudu, eto opet politika...
Zadnja izmjena: Fuerza, dana/u 23 jun 2018, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jun 2018, 15:46

Tako je čovjek djelovao na konferecijama, a ne sjećam se ni nekih ranijih ispada jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 jun 2018, 15:50

Fuerza je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Ja sam ovdje mislio da se ovaj sali da je ovo Krstajic napisao a izgleda da stvarno jeste napisao :tokralju: :rol:

Opet skrećemo sa teme, a to je fudbal, nije mislio Krstajić ovim što je napisao da je Mladić heroj, nego ako imaš razuma možeš shvatiti da je time htio reći da su samo Srbi osuđivani u Hagu i da je samo među Srbima bilo zločinaca po tom Haškom sudu, eto opet politika...
Kad bi istrazio vise od 20 sekundi vidio bi da to nije ni blizu istine.

A ovo itekako ima veze sa fudbalom jer je izjavio selektor fudbalske reprezentacije. :)

nagibBeg
Kontakt:

Post Postao/la nagibBeg » 23 jun 2018, 15:54

Vidi se da je iz Zenice, šmrkao iz pogrešnog auspuha

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 23 jun 2018, 15:55

leorey je napisao/la:Dembele je za Sergeja Lionel Messi licno. Pa dovoljno je samo pogledat vodjenje lopte i prijem, nista ti vise ne treba.

Sjetit ces se ove konstatacije za par godina.
Ne mozes njih dvojicu porediti kao igrace. Nisu ista pozicija, niti tip igraca, jos Sergej visi 15 cm od ovog...
Samo kazem ako Sergej ne vrijedi 150 miliona, ne vrijedi ni Dembele ni mnogi drugi cije su cijene nevjerovatno visoke.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 23 jun 2018, 15:58

Ali Svjetsko prvenstvo, u opticaju sudije sa 5 kontinenata i "neko " odluci da Nijemac da sudi Svici :bow:
Isto da Kosovar sudi Albaniji :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 23 jun 2018, 15:58

a i bliži se godišnjica Oluje pa možda su i zato Srbi nervozni

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 23 jun 2018, 16:01

Vucevich je napisao/la:
Fuerza je napisao/la:

Kad bi istrazio vise od 20 sekundi vidio bi da to nije ni blizu istine.

A ovo itekako ima veze sa fudbalom jer je izjavio selektor fudbalske reprezentacije. :)
Nije blizu, nije ni daleko. Mislio sam na to ko je najviše, debelo najviše osuđen, i ti znaš dobro na šta sam mislio!
Sinoć ste se ovdje, ne znam da li si ti, nevjerujem, nisam gledao, raspisali, pisali sve i svašta o Srbima, i očekujete da to neko prihvati, a danas kad ste čuli šta je rekao selektor Srbije svi ste se pobunili, eto sad vidite kako je, mada čovjek je konststovao činjenicu, ali vi imate pravo da je shvatite kao provokaciju, ili ne shvatite na vama je!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2018, 16:01

BoixosNois1899 je napisao/la:
"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Haag, a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.
Ovo nisu istine :bow: :urnebes: :urnebes:
A ovi naši plivadoni uvijek vole naglasiti "oni dolaze iz BiH" kao to je za ponos a nema veze što je deklarisani četnik koji podržava ratne zločince e moj bošnjo blentavi nikad pameti doći.

Gdje su oni klaunovi od sinoć što su pozivali da pružimo ruku pomirenja i podržimo komšije. :crazy:

Sad mi je još više draže što ih Švicarska naguzila i šutirala sa WC.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 jun 2018, 16:05

Fuerza je napisao/la: Nije blizu, nije ni daleko. Mislio sam na to ko je najviše, debelo najviše osuđen, i ti znaš dobro na šta sam mislio!
Sinoć ste se ovdje, ne znam da li si ti, nevjerujem, nisam gledao, raspisali, pisali sve i svašta o Srbima, i očekujete da to neko prihvati, a danas kad ste čuli šta je rekao selektor Srbije svi ste se pobunili, eto sad vidite kako je, mada čovjek je konststovao činjenicu, ali vi imate pravo da je shvatite kao provokaciju, ili ne shvatite na vama je!
Pa logično da će najviše Srba biti osuđeno jer su upravo oni najveće zločine radili tokom rata. Koji mentalni sklop. Pobiješ sve što se pobiti može, siluješ, pališ, kolješ i na kraju se čudiš što imaš najviše osuđenih. :lol:
Trebali su im dati orden za hrabrost. :puke:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 jun 2018, 16:07

Ferdo je napisao/la:Ja se ovdje moram sada javno kao forumaš izvinuti svim Srbima koji dođu na forum što moraju čitati ove bljuvotine i izljeve mržnje prema Srbiji. Svi smo mi Jugoslaveni koliko god bježali od tog. Niie važno jesi li Srbin, Hrvat, Crnogorac, Bosanac, Makedonac, Slovenac, Musliman, Hercegovac ili nešto deseto svi smo mi Jugoslaveni. Pa do jučer smo skupa u jednoj zemlji živjeli ljudi moji. Ko je istinski Bosanac i voli Bosnu onda logično mora volit i Srbiju i Hrvatsku jer su to bratske zemlje. Neki ovdje očito više vole nekog Halduna iz Izmira ili Ahmuda iz Rijada nego recimo Miloša iz Foče ili Niša.

Ja sam Bosanac i Hercegovac i sinoć mi se srce slomilo nakon poraza vjerujte mi knedla mi se u grlu napravila. Kako bi bilo lijepo da se opet ujedinimo ali ne da Zapad ni UEFA ni FIFA njima nije u cilju da bude Juge jer onda ne bi mogli Amerikanci i Njemci vladati nama.
ja uzeo konopac da se objesim koliko me poraz srbije dotukao, cak me i majka podrzala kad je cula razlog. komsija srbin me spasio sa sve suzama u ocima..
Životni saputnik! 1921

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 jun 2018, 16:08

Goalgetter je napisao/la:Sta govorise ono, Krstajic gospodin :rol: :facepalm:
:rol: :rol:

Ma ovi sa ss.ba portala se jadni polomise da pokazu kakav je to gospodin i kako ga vole takvog. Svaki dan izbace po jedan clanak, diveci se njegovim izjavama o 'multikulturalnoj Bosni' i ostalim glupostima, ali evo sad su nesto zatajili i ne prenose ovo sto je izjavio. :think:

Ne treba ni spominjati sinocnje uzvike 'Noz, zica, Srebrenica' ponosnih Srba u Becu. Koliko jadan moras biti da istices to, pogotovo sto mi Bosnjaci nemamo nikakve veze s njihovim nastupima na SP. I kaze 'navijaj za komsije'... Nabijem ih takve na onu stvar! Radije cu navijati za tamo neke Panamce ili Kostarikance, koje mozda mnogi od nas ni na karti ne znaju pronaci, ali bar znamo da nas ne mrze i da nam nisu otvoreni neprijatelji kroz historiju. Nakon sto su ponovo pokazali pravo lice, lijepo je prisjetiti se sinocnjih golova Dzake i Sacirija, jer su braca Srbi bili posebno nabrijani na njih prije pocetka ovog prvenstva. Dotukose ih ljudi sa stilom, a ne sumnjam da ce isto uciniti i Brazilci, u cemu cu posebno uzivati. :cool:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 jun 2018, 16:11

"Multietnicni gospodin",par dana prije SPa kao sto vidimo uzivao uz "gospodina" koji je kroz svoje pjesme propagirao mir,ljubav,bratstvo i jedinstvo :bih:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.