Vucevich je napisao/la:Fuerza je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Ja sam ovdje mislio da se ovaj sali da je ovo Krstajic napisao a izgleda da stvarno jeste napisao
Zar nisu ljudi ovdje rekli kakav je to Krstajic gospodin i da mu ne zanima politika uopste?
Vjerovatno i on misli da su Mladic i Karadzic heroji koji su 'nepravedno osudjeni'.
Opet skrećemo sa teme, a to je fudbal, nije mislio Krstajić ovim što je napisao da je Mladić heroj, nego ako imaš razuma možeš shvatiti da je time htio
reći da su samo Srbi osuđivani u Hagu i da je samo među Srbima bilo zločinaca po tom Haškom sudu, eto opet politika...
Kad bi istrazio vise od 20 sekundi vidio bi da to nije ni blizu istine.
A ovo itekako ima veze sa fudbalom jer je izjavio selektor fudbalske reprezentacije.

Nije blizu, nije ni daleko. Mislio sam na to ko je najviše, debelo najviše osuđen, i ti znaš dobro na šta sam mislio!
Sinoć ste se ovdje, ne znam da li si ti, nevjerujem, nisam gledao, raspisali, pisali sve i svašta o Srbima, i očekujete da to neko prihvati, a danas kad ste čuli šta je rekao selektor Srbije svi ste se pobunili, eto sad vidite kako je, mada čovjek je konststovao činjenicu, ali vi imate pravo da je shvatite kao provokaciju, ili ne shvatite na vama je!