FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
mandrak,na tebe nisam ni mislio,ti bi zalutao...vidjelo se po tvojim postovima koliko si (ne)inteligentan
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
aaa srbina što se raspisao i ne prestaje lupati gluposti...de malo Administracija iskontrolišite ovog napaceng decka.blrs je napisao/la:mandrak,na tebe nisam ni mislio,ti bi zalutao...vidjelo se po tvojim postovima koliko si (ne)inteligentan
mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
Aferim..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Seyo_TM je napisao/la:mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
nemoj prevoditi...nacrtaj mu
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
A vi pišete krajnje inteligentne postove tipa : Još 17 sati i 24 minute...i tako danima.
Paša ne mo'š nekog tjerat i kritikovat samo zato što je srbin, time nas degradiraš. Zato što je lešinar već možeš.
Znaš li ti koliko je među nama srba?!
Ja večeras zadovoljan minimalnim porazom uz postignut gol. Borac jeste u strašnoj formi trenutno, al' ja se ne bojim. Samo hrabro.
p.s.A đe da zna.
Ja večeras zadovoljan minimalnim porazom uz postignut gol. Borac jeste u strašnoj formi trenutno, al' ja se ne bojim. Samo hrabro.
p.s.A đe da zna.
Pa sam se covjek predstavlja ko srbin i to redovno naglašava...kao i citava njegova navijacka skupina.tanzla je napisao/la:Paša ne mo'š nekog tjerat i kritikovat samo zato što je srbin, time nas degradiraš. Zato što je lešinar već možeš.Znaš li ti koliko je među nama srba?!
p.s.A đe da zna.
Jesam li ja šta slago po tom pitanju
Pa ako se on sam naziva tako i sebe tako doživljava, što ga ne bih i ja nazivao tako??...to uopšte nije uvrede..i ne zna šta ti za njega reaguješ, ako on sam to ne radi
Ne reagujem ja za njega, nego za sebe.
I dosta o tome više, svakako uskoro ide na brisanje.
hajd dobro...ai samo i pogledaj avatare i na svakom je trobojka, a to je simbol znamo odlicno kojega naroda- nije kineskog garanttanzla je napisao/la:Ne reagujem ja za njega, nego za sebe.I dosta o tome više, svakako uskoro ide na brisanje.
Mislim, bezveze ti to spocitavanje ali eto hajd...nebitno.
Mandrače znas li ti za onu: "nama nase, njima njihovo"?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
OK shvatio sam, nama naše - njima njihovo, stara rumunska.Avanes je napisao/la:Mandrače znas li ti za onu: "nama nase, njima njihovo"?
-
peti novembar
- Kontakt:
Nema kiše u Banjaluci ?
Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nadam se da cemo ponovo vidjeti odlicnu igru kao u proslosezonskim utakmicama ovih klubova jer ovo vec postaje rivalstvo, a to samo moze povecati posjetu na stadionima.
Borac i ove godine ima nisku postavu, dakle prekidi su velika opasnost za Borac. Vjerujem da se najvise pribojavaju toga i Zeljinih krilnih igraca.
Odbrana Borca je definitivno njihova jaca strana, odbrana koja u gostima jos uvijek nije kapitulirala. Valja Lazaru ovaj put "nositi" Trivunovica.
Players to watch
Visca (Colic) vs Stupar
Ko god bude igrao, vjerujem da ce stvarati velike probleme po lijevoj strani, i da ce Stupar imati "pune ruke posla".
Zeba vs Stanceski
Igraci koji nece imati izravan duel na terenu, ali igraci od kojih puno zavisi igra Zeljeznicara, odnosno Borca. Veliki majstor, "igrac za raju" s jedne i vrlo opasni i neugodni Makedonac s druge strane.
Borac i ove godine ima nisku postavu, dakle prekidi su velika opasnost za Borac. Vjerujem da se najvise pribojavaju toga i Zeljinih krilnih igraca.
Odbrana Borca je definitivno njihova jaca strana, odbrana koja u gostima jos uvijek nije kapitulirala. Valja Lazaru ovaj put "nositi" Trivunovica.
Players to watch
Visca (Colic) vs Stupar
Ko god bude igrao, vjerujem da ce stvarati velike probleme po lijevoj strani, i da ce Stupar imati "pune ruke posla".
Zeba vs Stanceski
Igraci koji nece imati izravan duel na terenu, ali igraci od kojih puno zavisi igra Zeljeznicara, odnosno Borca. Veliki majstor, "igrac za raju" s jedne i vrlo opasni i neugodni Makedonac s druge strane.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
danas su sva tri znaka u igri ali sam uvjeren da cemo vrati ti postovanje koje smo izgubili nakon hapoela
Prekidi, prekidi. Treba to iskoristiti.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
To legendo. Kakva ona Bajraktarevička kako ti dižeš moral. Još dva sata, a mene već naka trema. Lakše mi bilo da ja igram, a i Borcu bi bilo.avlami97 je napisao/la:Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
haha oplakahčamac je napisao/la:To legendo. Kakva ona Bajraktarevička kako ti dižeš moral. Još dva sata, a mene već naka trema. Lakše mi bilo da ja igram, a i Borcu bi bilo.avlami97 je napisao/la:Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, Helemnejse, kosuljaplava, Lokomotifa i 34 gosta.