FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

blrs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 13:08

mandrak,na tebe nisam ni mislio,ti bi zalutao...vidjelo se po tvojim postovima koliko si (ne)inteligentan
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:12

blrs je napisao/la:mandrak,na tebe nisam ni mislio,ti bi zalutao...vidjelo se po tvojim postovima koliko si (ne)inteligentan
aaa srbina što se raspisao i ne prestaje lupati gluposti...de malo Administracija iskontrolišite ovog napaceng decka.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 sep 2010, 13:13

mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 13:14

Seyo_TM je napisao/la:mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
:lol:

Aferim..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:15

Seyo_TM je napisao/la:mogo si i ti mandrak u skokovim...narod zna...
:roll: :?: da prevedi to na bosanski ako ikako možeš

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 13:15

nemoj prevoditi...nacrtaj mu
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:17

A vi pišete krajnje inteligentne postove tipa : Još 17 sati i 24 minute...i tako danima.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 13:43

Paša ne mo'š nekog tjerat i kritikovat samo zato što je srbin, time nas degradiraš. Zato što je lešinar već možeš. :lol: Znaš li ti koliko je među nama srba?!
Ja večeras zadovoljan minimalnim porazom uz postignut gol. Borac jeste u strašnoj formi trenutno, al' ja se ne bojim. Samo hrabro.

p.s.A đe da zna. :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:46

tanzla je napisao/la:Paša ne mo'š nekog tjerat i kritikovat samo zato što je srbin, time nas degradiraš. Zato što je lešinar već možeš. :lol: Znaš li ti koliko je među nama srba?!
Ja večeras zadovoljan minimalnim porazom uz postignut gol. Borac jeste u strašnoj formi trenutno, al' ja se ne bojim. Samo hrabro.

p.s.A đe da zna. :roll:
Pa sam se covjek predstavlja ko srbin i to redovno naglašava...kao i citava njegova navijacka skupina.
Jesam li ja šta slago po tom pitanju :?: ...ljudi uredno svojom ikonografijom naglašavaju srpstvo.
Pa ako se on sam naziva tako i sebe tako doživljava, što ga ne bih i ja nazivao tako??...to uopšte nije uvrede..i ne zna šta ti za njega reaguješ, ako on sam to ne radi

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 13:47

Ne reagujem ja za njega, nego za sebe. :roll: I dosta o tome više, svakako uskoro ide na brisanje.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:51

tanzla je napisao/la:Ne reagujem ja za njega, nego za sebe. :roll: I dosta o tome više, svakako uskoro ide na brisanje.
hajd dobro...ai samo i pogledaj avatare i na svakom je trobojka, a to je simbol znamo odlicno kojega naroda- nije kineskog garant ;) mislim, kako cu ga drugacije nazvati nego srbine?? kad sam sebe tako naziva i tako doživljava...i šta je loše u tome sad?
Mislim, bezveze ti to spocitavanje ali eto hajd...nebitno.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 sep 2010, 13:55

Mandrače znas li ti za onu: "nama nase, njima njihovo"?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 13:56

Avanes je napisao/la:Mandrače znas li ti za onu: "nama nase, njima njihovo"?
OK shvatio sam, nama naše - njima njihovo, stara rumunska.

peti novembar
Kontakt:

Post Postao/la peti novembar » 29 sep 2010, 14:33

Nema kiše u Banjaluci ?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 sep 2010, 14:34

Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 sep 2010, 14:44

Nadam se da cemo ponovo vidjeti odlicnu igru kao u proslosezonskim utakmicama ovih klubova jer ovo vec postaje rivalstvo, a to samo moze povecati posjetu na stadionima.
Borac i ove godine ima nisku postavu, dakle prekidi su velika opasnost za Borac. Vjerujem da se najvise pribojavaju toga i Zeljinih krilnih igraca.
Odbrana Borca je definitivno njihova jaca strana, odbrana koja u gostima jos uvijek nije kapitulirala. Valja Lazaru ovaj put "nositi" Trivunovica.

Players to watch :mrgreen:

Visca (Colic) vs Stupar
Ko god bude igrao, vjerujem da ce stvarati velike probleme po lijevoj strani, i da ce Stupar imati "pune ruke posla".

Zeba vs Stanceski
Igraci koji nece imati izravan duel na terenu, ali igraci od kojih puno zavisi igra Zeljeznicara, odnosno Borca. Veliki majstor, "igrac za raju" s jedne i vrlo opasni i neugodni Makedonac s druge strane.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 29 sep 2010, 14:47

danas su sva tri znaka u igri ali sam uvjeren da cemo vrati ti postovanje koje smo izgubili nakon hapoela

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 sep 2010, 14:48

Prekidi, prekidi. Treba to iskoristiti.
;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 29 sep 2010, 14:49

avlami97 je napisao/la:Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
To legendo. Kakva ona Bajraktarevička kako ti dižeš moral. Još dva sata, a mene već naka trema. Lakše mi bilo da ja igram, a i Borcu bi bilo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 sep 2010, 14:52

čamac je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Mnogi kažu, rezultat je u prvom planu. Tačno, ali ne u potpunosti. Danas će Željo mnoge skeptike uvjeriti u svoju mentalnu, fizičku i igračku snagu i potencijal, i nakon niza poteškoća ove jeseni, pred širokim TV-e auditorijumom prezentirati sav svoj raskoš. Živi bili, pa vidjeli. To će se desiti pod uvjetom da se igra muški, borbeno i uz korektno suđenje. Borac se treba plašiti šampiona, a ne mi njih. Uostalom, ove kalendarske godine smo igrali tri puta protiv Borca i niti jednom nismo izgubili. Samo mudro i hrabro i pozitivan rezultat sa početka ovog posta neće izostati. Željo je šampion.
To legendo. Kakva ona Bajraktarevička kako ti dižeš moral. Još dva sata, a mene već naka trema. Lakše mi bilo da ja igram, a i Borcu bi bilo.
haha oplakah :mrgreen:

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrasno15, Pact1921, ultra1987 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []