Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako se nudilo od Stepanova preko Ikandea, do Alispahica i na kraju slag na tortu Saida.. pa smo ispusili i na finansijskom planu a vala nismo nista ni jaci bili.zagor1987 je napisao/la:Zasto smo zadnja opcija zapitaj se malo,i puszi se vise svoje suplje zadnja si opcija kad ponudis malo,daj mu duplo od onog sto mu drugi nude pa da vidis kako ce doc,uostalom znam licno da je tako da ne navodim primjere,a o nesposobnosti nasih se isto oslikava i na to kad nas izrade,uostalom nek Velic nije dosoZip je napisao/la:Fala Bogu da ima 10 puta boljih igraca od njega.. al vi ko da zivimo u Njemackoj, pa svi zele da dodju kod nas...
Pa nas yebeni Velic izradi, pa sta onda ocekivati od kvalitetnijih igraca...
Treba biti realan i reci da smo mi zadnja opcija svima.
U koliko sati je utakmicaBordoSarajevo je napisao/la:FK Sarajevo sutra igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji. Protivnik našeg kluba bit će Rabotnički iz Skoplja, a utakmica se može gledati uživo putem YouTube kanala našeg kluba. Pokrovitelj ovog prijenosa je partner kluba Messer u Bosni i Hercegovini.
na finansijskom planu smo ispušili jer su date odriješene ruke Ješiću, pa ti je rastjerao šampionsku ekipu i pojačanja, a pokušao dovesti/prodati svoje "igrače" tj. ublehe...Said je dinino spašavanje guzova kad su se svi okrenuli protiv njega posebice i uprave...Zip je napisao/la:
Tako se nudilo od Stepanova preko Ikandea, do Alispahica i na kraju slag na tortu Saida.. pa smo ispusili i na finansijskom planu a vala nismo nista ni jaci bili.
Tako da, ta prica ti ne vrijedi.
A o Jesicu da ne pricam.
Polovnjaka stranaca mi je preko glave vala..
Bolje svoje dijete vratiti, nego tamo nekog novog Stepanova.
ovo možemo očekivati tek kada Sarajevo bude redovan učesnik barem play-offa nekog od dva evropska klupska takmičenja. Što bi nekom bila čast igrati za klub koji ispadne od nekakve zarije ili klub kojim će biti bara-bara sa armencimaPitar6785 je napisao/la:Crnca podpisat ako je 70% kostoga fale ovde. Nama treba neko ko je brz, (namaje habibovic najbezi igrac u ekipi)
Nadad se da ce dovest klasu kao benko lendric u spicu, posto sam vidio da su klarica prekrizili, na ahmeta se nesmije racunat ozbiljno posto nikad neznas sanjim
Nisam za opciju da mi placamo 10x vise za igraca da bi preso kodnas prije nego kod vase miskina ili veleza2
Svakom igracu treba da bude cast da igra u FK SARAJEVU a ne da mu moramo dat 10x vise.
Ili pare po ucinku
Al igraci ko lelic bekic radovac hodzic ako nemozemo dovest bolje od ovog uvjeren sam da su juniori bolji od ovih bolesnika kaspera parmaka
Ima i tamo dobre robe.Kiks1 je napisao/la:Ne znam zasto, ali ja sam ubijedjen da smo ili u Bergamu, ili u Firencipasica je napisao/la:Sta ces u Italiji? U Trst po farmerke?
Do Armenije se prica o desnoj strani FK SarajevoŠto se tiče Banantsa to je super organizovan klub, sa odličnom infrastrukturom i svim pratećim stvarima. Pravi moderan klub mogu reći. U novu sezonu ulaze pojačani sa po meni dva izuzetno dobra igrača koji igraju u veznom redu, ali moje mišljenje je da je Sarajevo kvalitetnije. To moraju pokazati i na terenu, jer ako ne budu koncentrisani, Banants će znati iskoristiti to. Šanse Sarajeva vidim preko Hebibovića i Hodžića. Pošto mislim da je desni bok Sarajeva itekako kvalitetan i može napraviti prevagu u ovom duelu, rekao je na kraju razgovora za **** Mladen Zeljković.
Mladen se sjeća Hodžića kad je igromiky_hz je napisao/la:Do Armenije se prica o desnoj strani FK SarajevoŠto se tiče Banantsa to je super organizovan klub, sa odličnom infrastrukturom i svim pratećim stvarima. Pravi moderan klub mogu reći. U novu sezonu ulaze pojačani sa po meni dva izuzetno dobra igrača koji igraju u veznom redu, ali moje mišljenje je da je Sarajevo kvalitetnije. To moraju pokazati i na terenu, jer ako ne budu koncentrisani, Banants će znati iskoristiti to. Šanse Sarajeva vidim preko Hebibovića i Hodžića. Pošto mislim da je desni bok Sarajeva itekako kvalitetan i može napraviti prevagu u ovom duelu, rekao je na kraju razgovora za **** Mladen Zeljković.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BeYaZ, nedimmmm1337 i 59 gostiju.