FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2018, 17:38

zagrijavanje prve ekipe Sarajeva sezona 2020 :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jun 2018, 18:12

zagor1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Fala Bogu da ima 10 puta boljih igraca od njega.. al vi ko da zivimo u Njemackoj, pa svi zele da dodju kod nas...

Pa nas yebeni Velic izradi, pa sta onda ocekivati od kvalitetnijih igraca...

Treba biti realan i reci da smo mi zadnja opcija svima.
Zasto smo zadnja opcija zapitaj se malo,i puszi se vise svoje suplje zadnja si opcija kad ponudis malo,daj mu duplo od onog sto mu drugi nude pa da vidis kako ce doc,uostalom znam licno da je tako da ne navodim primjere,a o nesposobnosti nasih se isto oslikava i na to kad nas izrade,uostalom nek Velic nije doso
Tako se nudilo od Stepanova preko Ikandea, do Alispahica i na kraju slag na tortu Saida.. pa smo ispusili i na finansijskom planu a vala nismo nista ni jaci bili.
Tako da, ta prica ti ne vrijedi.

A o Jesicu da ne pricam.

Polovnjaka stranaca mi je preko glave vala..
Bolje svoje dijete vratiti, nego tamo nekog novog Stepanova.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 jun 2018, 18:26

Da se ne desi upravo Stepanov, SaJid ili Ikande, odigrali 5 utakmica 25 bili povređeni, ili duže, plate boli glava, a imali napucan CV. To što su nekad igrali negdje, ne znači da će kod nas to isto biti. Evo ovaj Crepulja izgleda isti slučaj. Šta je to on uradio da zasluži realno novi ugovor? Da potpiše na 2 godine pa se opet povrijedi, svakako je sklon povredama, lohotan, da mu daju dobru platu, a mi da ga liječimo. Ma bježi ba. Može ali ako je povreda ozbiljnija ili duža, u ugovor staviti tačku, odma 50% manja plata, pa izvoli, uzmi ili ostavi. Pa nismo rehabilitacioni centar jbte. Bolje onog garu potpisat, pa i neka je lošiji igrač 30%,opet je mlad, napredovat će, a sigurno je bolji atleta i spremniji.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2018, 19:01

Jel ovo u planu sutra live prenos utakmice preko youtube kanala,vidim da su stavili na kanalu samo neko pogresno vrijeme stoji :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 24 jun 2018, 19:08

Amer Dupovac legenda kluba ili ti ga vojnik kluba.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 24 jun 2018, 19:22

Jeftina verzija Kikija Musampe haha :mrgreen:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jun 2018, 19:23

FK Sarajevo sutra igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji. Protivnik našeg kluba bit će Rabotnički iz Skoplja, a utakmica se može gledati uživo putem YouTube kanala našeg kluba. Pokrovitelj ovog prijenosa je partner kluba Messer u Bosni i Hercegovini.

:thumbup:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jun 2018, 19:28

Pa to se traži, svaka čast. Koliko već brujimo o live streamovima ovih godina, napokon da se i to ostvari. Hvala SS.ba na streamingu unazad par sezona, ali definitivno se kvalitet mora podići na veći nivo, a nadam se da hoće. Vidjećemo sutra kakav će kvalitet biti, ali mislim da će biti odličan.
Bravo na ovom potezu, napokon i to da dočekamo. :bow:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2018, 19:29

Svaka cast.. sjecam se da su ovo i obecali kad je nova uprava dosla
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2018, 19:29

Bra'o Valentine :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 24 jun 2018, 19:36

BordoSarajevo je napisao/la:FK Sarajevo sutra igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji. Protivnik našeg kluba bit će Rabotnički iz Skoplja, a utakmica se može gledati uživo putem YouTube kanala našeg kluba. Pokrovitelj ovog prijenosa je partner kluba Messer u Bosni i Hercegovini.

:thumbup:
U koliko sati je utakmica :?:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2018, 19:39

Zip je napisao/la:
Tako se nudilo od Stepanova preko Ikandea, do Alispahica i na kraju slag na tortu Saida.. pa smo ispusili i na finansijskom planu a vala nismo nista ni jaci bili.
Tako da, ta prica ti ne vrijedi.

A o Jesicu da ne pricam.

Polovnjaka stranaca mi je preko glave vala..
Bolje svoje dijete vratiti, nego tamo nekog novog Stepanova.
na finansijskom planu smo ispušili jer su date odriješene ruke Ješiću, pa ti je rastjerao šampionsku ekipu i pojačanja, a pokušao dovesti/prodati svoje "igrače" tj. ublehe...Said je dinino spašavanje guzova kad su se svi okrenuli protiv njega posebice i uprave...

to što su napravljene takve greške nije smjelo proći bez sankcija za odgovorne a prošlo je....a taj plan kao plan je valjao, samo nije valjala stručnost ljudi(Ješić, Dino) koji su ga izvršavali....kao što ni sad ne valja stručnost ljudi u upravi, administraciji, marketingu....sve amateri početnici...prvi posao

sad se loptica prebacuje sa kvalitet na domaći - stranac, i spominje se finansijski plan kao da ovaj igra za siću, a opet je samo kvalitet bitan u cijeloj priči, a mi svakako tog trećeg/četvrtog stopera nećemo koristiti, i bit će dodan i Kurdić mali...i više bi 2 juniora imala koristi od jednog 30+godišnjeg starog vuka(kao što je Vule bio) nego od lika koji nikad nije ni igrao na nekom posebnom nivou....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2018, 19:40

Sarajevo sutra protiv Rabotničkog, prijateljska utakmica uživo na youtube kanalu kluba

slika

Fudbaleri Sarajeva sutra će igrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji. Izabranici Husrefa Musemića igrat će protiv FC Rabotnički Skoplje. Susret je na rasporedu sa početkom u 17.30 sati, a navijači Bordo kluba moći će pratiti utakmicu uživo na youtube kanalu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Pokrovitelj prijenosa prijateljskih utakmica Bordo kluba iz Slovenije je naš partner Messer BiH. Više informacija o našem partneru potražite na http://www.messer.ba

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jun 2018, 20:11

Nek sam i ovo doceko, hvala ti Uzviseni :tokralju:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jun 2018, 20:24

Crnca podpisat ako je 70% kostoga fale ovde. Nama treba neko ko je brz, (namaje habibovic najbezi igrac u ekipi)

Nadad se da ce dovest klasu kao benko lendric u spicu, posto sam vidio da su klarica prekrizili, na ahmeta se nesmije racunat ozbiljno posto nikad neznas sanjim

Nisam za opciju da mi placamo 10x vise za igraca da bi preso kodnas prije nego kod vase miskina ili veleza2

Svakom igracu treba da bude cast da igra u FK SARAJEVU a ne da mu moramo dat 10x vise.

Ili pare po ucinku

Al igraci ko lelic bekic radovac hodzic ako nemozemo dovest bolje od ovog uvjeren sam da su juniori bolji od ovih bolesnika kaspera parmaka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jun 2018, 20:57

Pitar6785 je napisao/la:Crnca podpisat ako je 70% kostoga fale ovde. Nama treba neko ko je brz, (namaje habibovic najbezi igrac u ekipi)

Nadad se da ce dovest klasu kao benko lendric u spicu, posto sam vidio da su klarica prekrizili, na ahmeta se nesmije racunat ozbiljno posto nikad neznas sanjim

Nisam za opciju da mi placamo 10x vise za igraca da bi preso kodnas prije nego kod vase miskina ili veleza2

Svakom igracu treba da bude cast da igra u FK SARAJEVU a ne da mu moramo dat 10x vise.

Ili pare po ucinku

Al igraci ko lelic bekic radovac hodzic ako nemozemo dovest bolje od ovog uvjeren sam da su juniori bolji od ovih bolesnika kaspera parmaka
ovo možemo očekivati tek kada Sarajevo bude redovan učesnik barem play-offa nekog od dva evropska klupska takmičenja. Što bi nekom bila čast igrati za klub koji ispadne od nekakve zarije ili klub kojim će biti bara-bara sa armencima ;)

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 24 jun 2018, 21:39

Kiks1 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Sta ces u Italiji? U Trst po farmerke?
Ne znam zasto, ali ja sam ubijedjen da smo ili u Bergamu, ili u Firenci
Ima i tamo dobre robe.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2018, 21:55

Što se tiče Banantsa to je super organizovan klub, sa odličnom infrastrukturom i svim pratećim stvarima. Pravi moderan klub mogu reći. U novu sezonu ulaze pojačani sa po meni dva izuzetno dobra igrača koji igraju u veznom redu, ali moje mišljenje je da je Sarajevo kvalitetnije. To moraju pokazati i na terenu, jer ako ne budu koncentrisani, Banants će znati iskoristiti to. Šanse Sarajeva vidim preko Hebibovića i Hodžića. Pošto mislim da je desni bok Sarajeva itekako kvalitetan i može napraviti prevagu u ovom duelu, rekao je na kraju razgovora za **** Mladen Zeljković.
Do Armenije se prica o desnoj strani FK Sarajevo :kafa:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jun 2018, 21:56

Posto nema Bekica sutra ocekujem Pidru lijevo. Da vidimo jel potencijal. Ako ne zadovolji Pidro ja bih stavio Hodzica. Sabanovica ne bih dirao sa desne strane.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2018, 21:57

miky_hz je napisao/la:
Što se tiče Banantsa to je super organizovan klub, sa odličnom infrastrukturom i svim pratećim stvarima. Pravi moderan klub mogu reći. U novu sezonu ulaze pojačani sa po meni dva izuzetno dobra igrača koji igraju u veznom redu, ali moje mišljenje je da je Sarajevo kvalitetnije. To moraju pokazati i na terenu, jer ako ne budu koncentrisani, Banants će znati iskoristiti to. Šanse Sarajeva vidim preko Hebibovića i Hodžića. Pošto mislim da je desni bok Sarajeva itekako kvalitetan i može napraviti prevagu u ovom duelu, rekao je na kraju razgovora za **** Mladen Zeljković.
Do Armenije se prica o desnoj strani FK Sarajevo :kafa:
Mladen se sjeća Hodžića kad je igro :rol: :rol: :rol: pa beže :bow: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Google Adsense [Bot], hazarder i 60 gostiju.