FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 19:05

Ma daleko od dobre utakmice. Mi smo ostvarili ono što smo htjeli, i možemo biti zadovoljni. U revanšu seljačine opet ispratimo aplauzom, da vide šta je glavni grad i šta je prava raja. Oni nek ubijaju, eno ih tamo. :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 sep 2010, 19:07

Koliko su zutih dobili 4-5 ? :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 sep 2010, 19:10

nookey je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM!
Hoću sad 10 milja na Grbavici u subotu i nema vadione,znači svi ko jedan idemo sad u juriš!
Ma kakvih 10 000, treba jace, vise, nema vise lezernosti i zezancije. Trebamo se i mi prihvatiti posla! Prosle godine je grad odjekivao Zeljinom pjesmom dok smo ove godine malo odmarali ali vracamo se ako bog da protiv CELIKA! A Celik cemo ugostiti u paklu GRBAVICE!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 sep 2010, 19:11

Osvrt na utakmicu...

U krajnu ruku dosadna :D Mada je bilo zanimljivo u prvih 1o-15 minuta jer smo imali neku igru kao i dijelom drugog poluvremena. Odbrana je bila nenadjebiva, Kerla prednjači, ubjedljivo najjači stoper. U veznom redu nisam nešto posebno zadovoljan igrom Čuluma i Savića jer su imali par kikseva koje domaćin nije znao iskoristiti, Zeba i Čolić odlični. Mirso je više igrao nekog polušpica al bez neke ozbiljnije prilike ali se dosta trudio kao i Lazo i solidna utakmica za njih dvojicu. Najviše sam razočaran Šehićem. :o Imao je nekoliko kikseva koje su lahko mogli pretvoriti u golove ali srećom ne znaju. :D A opet ne mogu ga toliko kritikovati jer je imao i par odličnih intervencija.

Što se tiče navijača...

O lešinarima sam odavno prestao pisati. Nabavljaju neke topovske ko da bomba padne, čak se i kamera zatresla, onda ne fer navijanje puno nacionalizma, ali haj šta ćeš, vukovi ostaju vukovi...

Što se nas tiče nije ni bio neki broj ali se u pojedinim trenucima meča čulo navijanje :D

Slijedi nam meč sa Čelikom, i očekujem brojku od oko 7ooo-8ooo gledalaca. Ako smo veliki to treba i dokazati u nadolazećim utakmicama.

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 sep 2010, 19:13

Da smo izgubili ne bi zalio jer nisu igrali ko picke, vec su se klepali. Danas nikome ne bi mogao reci da je odigrao lose, pa cak ni Lazaru.

Napokon Beslija kapiten ;)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 29 sep 2010, 19:14

ma sve u svemu jako dobro .... bez primljenom gola .. al nadam se da nece ko prosle sezone ...

a onaj sudija cigan i amaru dade crveni ...
al najjaci momenat kad igrac borca pokupi pomocnog sudiju :D :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 19:15

Pirke_TM87 je napisao/la:
nookey je napisao/la:AMAR AMAR OSIM OSIM!
Hoću sad 10 milja na Grbavici u subotu i nema vadione,znači svi ko jedan idemo sad u juriš!
Ma kakvih 10 000, treba jace, vise, nema vise lezernosti i zezancije. Trebamo se i mi prihvatiti posla! Prosle godine je grad odjekivao Zeljinom pjesmom dok smo ove godine malo odmarali ali vracamo se ako bog da protiv CELIKA! A Celik cemo ugostiti u paklu GRBAVICE!
Ma postilo se znaš kako je :D
Naravno sad tek kreće plava mašina i na terenu i na tribinama ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 sep 2010, 19:16

slažem se dovoljno smo stedili sto se tice navijanja ,treba sad povecati tempo ...malo sminke neke koreografije itd ...____________________________________________
Lesinari ... jadno cuj ubij turcina, na zemlji savic ...ovo je provala mjeseca. :lol: :D

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 29 sep 2010, 19:16

Jesu to ta gradska raja iz BL o kojima svi pričaju? :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 sep 2010, 19:17

svaka cat igracima na borbenosti i na dobrom rezultatu, ovaj put moram stvarno Kerlu izdvojiti lik dominira....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 19:18

19TM87 je napisao/la:svaka cat igracima na borbenosti i na dobrom rezultatu, ovaj put moram stvarno Kerlu izdvojiti lik dominira....
To sam ja reko nakon Mostara dobili smo zid nazad sa njim

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 29 sep 2010, 19:19

moze li mi neko reci kad je zadnji bus ili voz iz Sarajeva u subotu ? Hvala unaprijed ;)
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 sep 2010, 19:23

Samo cu napisati ovo " SEMIR KERLA " a vjerujem da znate sto sam to napisao. Lik je odigrao vrhunski, i opet tvrdim da je najjaci stoper u LIGI!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 19:23

Zoran Šuko šuti ko peechich na skandiranje "divljaka 87", da je obrnuto bilo, da smo mi skandirali, prokomentarisao bi, ako ne na usta, onda na zicugu. :D

Slažem se i ja da je Kerla prejak, lik ima snage ko svi ostali zajedno.
Gollume eto ko je jači stoper od Vuleta, naš Kerla. :mrgreen:

p.s. NIJE Lazo napravio puno faulova, nego su na njemu pravili faule, ali.... :roll:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 29 sep 2010, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 sep 2010, 19:24

Jao osijedio sam dok sam iscekao kraj... Igra je bila solidna, kako smo krenuli mislio sam da imamo sve pod kontrolom, igrali odlicno, al' onda stop. Ne znam zasto. Niko se nije nesto posebno isticao osim Kerle, on je fakat institucija. Imam primjedbi na neke igrace. Prvo Sehic, u 2 navrata rukom baca loptu na stranu igracima na prsa koje bi Ronaldinho jedva primio. Prvo Stanicu kojem bjezi lopta van terena, drugi put Markovicu koji je uspjeva zadrzati u terenu, al' ne u svom posjedu te pravi faul, dobiva zuti karton. Znaci bez potrebe se stvaraju njima prilike. Onda ona nabacivanja, ispadala mu je lopta ko vruc krompir, al dobro je zavrsilo. Culum mi je nevjerovatan koliko grijesi, nesto se tu mora mijenjati. Lazo napravio veliki broj faulova u napadu i promasio onakav poklon. :roll: Nevjerovatno. Sve u svemu dobro je zavrsilo i nadam se da cemo ih ovaj put ubiti u Dolini.

FORZA ZELJO!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 29 sep 2010, 19:26

tanzla je napisao/la:Zoran Šuko šuti ko peechich na skandiranje "divljaka 87", da je obrnuto bilo, da smo mi skandirali, prokomentarisao bi, ako ne na usta, onda na zicugu. :D

Slažem se i ja da je Kerla prejak, lik ima snage ko svi ostali zajedno.
Gollume eto ko je jači stoper od Vuleta, naš Kerla. :mrgreen:
Bolje što je prešutio,nije njegovo da komentariše navijanje nego utakmicu,u ostalom svi smo i bez Šukinog komentara lijepo čuli šta se skandiralo. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 29 sep 2010, 19:26

Lako se iživljavati na malim klubovima iz Sarajeva. Kerla beton. Idemo dalje...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2010, 19:27

Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 sep 2010, 19:28

hahahahahaha
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 19:29

pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
POTPIS,UZE MI RIJEČ IZ USTA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic i 30 gostiju.