FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 sep 2010, 19:29

pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
Ja mislim da pozivi i molbe ne trebaju. Vec vidim punu GRBAVICU i pakao za Celik :D A nasi su igraci sada vec svjesni da se MANIJACI vracaju sa godisnjeg odmora heheeheh OSJECAM PAKAO U SUBOTU!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 19:29

Tarantino je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Zoran Šuko šuti ko peechich na skandiranje "divljaka 87", da je obrnuto bilo, da smo mi skandirali, prokomentarisao bi, ako ne na usta, onda na zicugu. :D

Slažem se i ja da je Kerla prejak, lik ima snage ko svi ostali zajedno.
Gollume eto ko je jači stoper od Vuleta, naš Kerla. :mrgreen:
Bolje što je prešutio,nije njegovo da komentariše navijanje nego utakmicu,u ostalom svi smo i bez Šukinog komentara lijepo čuli šta se skandiralo. ;)
Otvoren poziv na ubijanje bi trebao prokomentarisati. :D Znao je pitati se:"Gdje to zaboga nabavljaju tako jake petarde!?" :mrgreen:

ZORANE ČKOPI!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 sep 2010, 19:31

Addy je napisao/la:moze li mi neko reci kad je zadnji bus ili voz iz Sarajeva u subotu ? Hvala unaprijed ;)
Imas u pola 10 brzi voz prema Zagrebu.. Gdje zivis ??

Zeljeznicar dobar, vidjelo se zasto smo dosli tamo. Sehic najlosiji u timu, a Kerla najbolji.
Protiv Celika MORAMO poceti svi dolaziti i navijati kao jedan jer je trenutak kad nasima treba najveca podrska.
Ukoliko pobjedimo Celik, Slavija pada 99% i onda uzvrat i pitari su gotovi garant.. :twisted: :twisted:

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 sep 2010, 19:32

Gigant je napisao/la:hahahahahaha
Jel to gori pod nogama ??? Nekima Sloboda ali ne Sloboda iz Tuzle nego neki petoligas zabije go pred sablasnom atmosferom na domacem terenu a nekima ne moze Borac, i to ne neki Borac nego isti taj BORAC koji se s vama sprdao ahhahaah

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 sep 2010, 19:32

Velež je pokretač naše snage bio i ostao :mrgreen: ...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 29 sep 2010, 19:34

tanzla je napisao/la:Zoran Šuko šuti ko peechich na skandiranje "divljaka 87", da je obrnuto bilo, da smo mi skandirali, prokomentarisao bi, ako ne na usta, onda na zicugu. :D

Slažem se i ja da je Kerla prejak, lik ima snage ko svi ostali zajedno.
Gollume eto ko je jači stoper od Vuleta, naš Kerla. :mrgreen:

p.s. NIJE Lazo napravio puno faulova, nego su na njemu pravili faule, ali.... :roll:
Ne dirajte Šuku, on se Manijacima (i moram biti objektivan i reci i Hordama) divi na navijačkoj kulturi pa onda kad dodje neki ispad on bude razocaran. A za Lešinare on zna da su oni po svojoj definiciji zalutali, pa onda nema svrhe trudit se i ispravljat krivu Drinu.... :mrgreen:

Dobar rezultat, al u revansu dobro paziti, jer jednom smo se opekli, a ovaj Borac jos nije primio gola u gostima a ni nasi napadaci bas nisu blistavi...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 sep 2010, 19:34

DIVOVI :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2010, 19:35

Pirke_TM87 je napisao/la:
Jel to gori pod nogama ??? Nekima Sloboda ali ne Sloboda iz Tuzle nego neki petoligas zabije go pred sablasnom atmosferom na domacem terenu a nekima ne moze Borac, i to ne neki Borac nego isti taj BORAC koji se s vama sprdao ahhahaah
J.e.b.o njih bolan ne obaziri se na lika koji ima 12 godina i ovo mu je vrhunsko uzbudjenje napisati na forumu nek oni svoje mi svoje.Na kraju se uvijek refa podvuce i vidi se gdje je ko.Zanemarite ove likove okrenimo se sebi a ne svadji sa njima, okrenimo se Zelji i punim tribinama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 19:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Addy je napisao/la:moze li mi neko reci kad je zadnji bus ili voz iz Sarajeva u subotu ? Hvala unaprijed ;)

Zeljeznicar dobar, vidjelo se zasto smo dosli tamo. Sehic najlosiji u timu, a Kerla najbolji.
Protiv Celika MORAMO poceti svi dolaziti i navijati kao jedan jer je trenutak kad nasima treba najveca podrska.
Ukoliko pobjedimo Celik, Slavija pada 99% i onda uzvrat i pitari su gotovi garant.. :twisted: :twisted:

FORZA ZELJO
Meni je iskreno najbolje ono navijanje u zadnje vrijeme bilo kad smo osmicu uvalili Leotaru,kad je navijao i sjever i jug ko jedan,mislim da bi više trebali angažovati sjever,ako treba natjerati ih :D
znači mnogo!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 sep 2010, 19:42

Ja sam se uvijek pitao zasto uprava nekad kad su bas jake tekme ne da ulaz i na sjever 5KM, i da se organizacija manijaka odluci na dvojicu vodja, ticu i tarika na po jednu tribinu i da zagrmimo.. Znam ja da je jug nasa sveta strana, itd. ali ponekad gosti kojih dodje ne mali broj se cuju zaista glasno. Mi kad bi zagrmili sa obje tribine to bi haos bio. Npr. nasi navijaci da budu na sjevero-zapadu, a ova raja sto hoce da sjedi, nek sjedi i dalje gdje je i sjedila.. Al' hajd ko sam ja da o tome mislim i dajem prijedloge, kad niko nece poslusati, ali opet mislim da bi to bilo veoma dobro napraviti..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 19:42

Ćulum, Šehić ,Stanić i Marković su bili nešto slabiji ali ostatak tima je bio vrlo borben.
Zebu i Popovića su citavu utakmicu tukli :!: Bešlija kapitenski i borbeno...Savić i Čolić sasvim solidni...Kerla jak ko beton, Mešić vrlo dobar danas.
Sve u svemu ne možemo biti nezadovoljni rezultatom i zalaganjem ekipe na terenu ,ali možemo mi to daleko bolje od ovog sigurno.
Sudija nas je oštetio totalno kad je Amaru dodijelio crveni :x :x ne znam ni zbog cega mu je dao.

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 29 sep 2010, 19:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:

FORZA ZELJO
Znam prijatelju da ima taj s tim se cesto vracam , ali problem je sto je tekma u 19:30 , tako da ne mogu stici na taj ... ima li neki poslije , ili je to zadnji ?
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 sep 2010, 19:46

Pa dobro ne mozes svih 90 minuta, ali 70 mozes.. Nema poslije ni voza ni autobusa ja mislim..
Jedino moooozda ima neki bus oko 10 ili malo poslije, ali to uzmes sutra i nazoves stanicu i pitas..
Ako nista bas ne nadjes, mozes nociti kod mene ali ako si FIN.. :D :D
Odakle si?? Koliko god.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 sep 2010, 19:46

pile87 je napisao/la: Na kraju se uvijek refa podvuce i vidi se gdje je ko.
Tacno 100%, godinama ispred...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 19:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam se uvijek pitao zasto uprava nekad kad su bas jake tekme ne da ulaz i na sjever 5KM, i da se organizacija manijaka odluci na dvojicu vodja, ticu i tarika na po jednu tribinu i da zagrmimo.. Znam ja da je jug nasa sveta strana, itd. ali ponekad gosti kojih dodje ne mali broj se cuju zaista glasno. Mi kad bi zagrmili sa obje tribine to bi haos bio. Npr. nasi navijaci da budu na sjevero-zapadu, a ova raja sto hoce da sjedi, nek sjedi i dalje gdje je i sjedila.. Al' hajd ko sam ja da o tome mislim i dajem prijedloge, kad niko nece poslusati, ali opet mislim da bi to bilo veoma dobro napraviti..
Ja se slažem u potpunosti,jbg haj kad je slabija posjeta nema veze,ali kad su jače tekme mora se uključiti i sjever,ako treba provesti razglas do sjevera,nije lako gostujućim ekipama kad zagrmi s obje strane ne znaju gdje će!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 sep 2010, 19:47

Gigantu, Divu, Zmaju kako god hoćeš :lol: lagano odskoči od ove teme 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 29 sep 2010, 19:55

pa kad mu ne bi svi po jednom rekli da od.**** sa teme on se vise ne bi ni javljao , al jok svi glume policajce i samo gore prave :mrgreen:

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 29 sep 2010, 20:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam se uvijek pitao zasto uprava nekad kad su bas jake tekme ne da ulaz i na sjever 5KM, i da se organizacija manijaka odluci na dvojicu vodja, ticu i tarika na po jednu tribinu i da zagrmimo.. Znam ja da je jug nasa sveta strana, itd. ali ponekad gosti kojih dodje ne mali broj se cuju zaista glasno. Mi kad bi zagrmili sa obje tribine to bi haos bio. Npr. nasi navijaci da budu na sjevero-zapadu, a ova raja sto hoce da sjedi, nek sjedi i dalje gdje je i sjedila.. Al' hajd ko sam ja da o tome mislim i dajem prijedloge, kad niko nece poslusati, ali opet mislim da bi to bilo veoma dobro napraviti..
Iskreno na sjeveru nam ne trebaju ni Tica ni Tarik. Jug je tribina grupe, na sjever i ostale tribine dolazi starija raja i tako i treba ostati.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 29 sep 2010, 20:02

Semir Kerla svaka mu cast, igracina ! E moj Lazare..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 20:04

RnR je napisao/la:
Iskreno na sjeveru nam ne trebaju ni Tica ni Tarik. Jug je tribina grupe, na sjever i ostale tribine dolazi starija raja i tako i treba ostati.
Ne znam,možda nekad razmisliti o tome,ali sad je najvažnije napuniti stadion protiv Čelika da sve gori! :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.