FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Los*Blancos
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Los*Blancos » 28 sep 2010, 22:50

Pa dobro nije Basel :arrow: Mainz :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 sep 2010, 22:51

Dobro je napredujete nije vise 90 sad je 89 :S
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2010, 22:52

Los*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije Basel :arrow: Mainz :mrgreen:
I to što kažeš
Nek se jave kad dobiju Mainza do tada shhhhhhhhhhhhhh :mrgreen: :lol:
Sada ozbiljno ima li gdje video Van klocine šta je uradio ja sam još davno govorio da nije ni za Drine,a vi me napadali ccc :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 22:54

I , jos da navedem da citiram i zadnja dva posta uz ovaj !

Pa , se...ljacine jedne sta vi imate pricati nemozete Auxxer dobiti , zato sutite i nemojte previse pricati .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 sep 2010, 22:58

CoDe je napisao/la:

Pa , se...ljacine jedne sta vi imate pricati nemozete Auxxer dobiti , zato sutite i nemojte previse pricati .
Dobili su. Istina, tesko ali ... (-x

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2010, 22:58

CoDe je napisao/la:

:lol: lol
Što ne mogu kad se neko vako pali pa malo šale nije nikog ubilo i da mi smo dobili Auxera i to nismo čekali 89. :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 sep 2010, 23:07

Monolog je napisao/la:
Klare je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Prije svega da kažem ovo:"Kad god @Klare ode na Manchesterovu temu i provocira, tada Bayern pobijedi svog protivnika(Wolfsburg, Roma pa sada i Hoffenheim)."
Ovaj put sam rizikovao i nisam išao tamo da provociram :roll: , pa šta bude. Međutim ako se ispostavi danas ovo tačnim, mogao bih ja opet do narednog kola malo vatre da potpalim na temi Manchestera. :lol:
Možda si ipak treb'o provocirati. :lol: Stvarno kapa dolje za ovaj pogodak Mainza.
Klare je napisao/la:Zadatak prije utakmice uspješno odrađen. :lol: Pa eto ako ništa, baš radi toga očekujem bilo kakvu pobjedu večeras.slika
Klare je napisao/la:U drugom poluvremenu mora biti preokret :D
Hahaha, ko je najzaslužniji za ovu pobjedu. 8-) 8-) 8-) I to sve 4 utakmice na skoro isti način. 8-) 8-) 8-) Trebao bih i pred utakmicu sa Dortmundom svratiti malo do teme Manchestera. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 28 sep 2010, 23:17, ukupno mijenjano 6 puta.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 28 sep 2010, 23:11

U prvom poluvremenu je igra stvarno bila losa. Spor protok lopte, premalo trke, nedostatak kreacije, previse netacnih dodavanja i Van Buyten. Ova formacija definitivno ne funkcionise, pogotovo bez Riba i Robba. Schweini i Bommel salju samo jednostavne pasove, bez imalo preuzimanja rizika. A na sve to dolazi i Van Buyten, neopisivo los, precijenjen i preplacen igrac. Jednostavno ne mogu da shvatim da on uopste igra nogomet na najvisem nivou. Greska bas u njegovom stilu, gubi loptu i onda kasni da zatvori protivnika. Badstuber je par klasa iznad njega. Momak odlicno zaustavlja protivnike, puno rjedje gubi loptu i izgleda dosta iskusnije od belgijskog panja, a mladji je 10 godina od njega.
U drugom poluvremenu igra je bila dosta bolja. Mnogo je lakse igrati kad su 2 igraca u protivnickom sesnaestercu, odmah je puno vise prostora i za krila i zato se prilike stvaraju mnogo cesce. Bayern je tu formaciju igrao i proslu sezonu, tako da ne vidim razloga da je ne igra i ovu. Olic i Gomez su otvarali mnogo prostora. Ivica je dosa pomagao Pranjicu u defanzivi, dok je Gomez spustio gotovo svaku loptu koja je isla na njega. Drago mi je da je Schweinsteiger dao 2 gola, s obzirom da prosle sezone nikako nije imao srece u tom segmentu igre.
U narednim utakmicama ocekujem da se igra formacija 4-4-2 i da se Van Buytena makne iz igre. Neka umjesto njega igra bilo ko, a moja zelja je da se isproba Tymoschuk na stoperu. Ne bih se bunio ni da igra Demichelis. U napadau bih volio vidjeti Klosea i Gomeza, a na lijevom krilu Kroos ili Olic.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 sep 2010, 23:12

OTNYS_YNWA je napisao/la:
CoDe je napisao/la:

Dobili su. Istina, tesko ali ... (-x
Nemozemo dobiti Auxerre na cemu si ti :?: :mrgreen: Za razliku od vas mnogo vise sansi smo imali :mrgreen: i za razliku od Basela, Auxerre je mnogo bolji tim :mrgreen: sreca vama niste u nasoj grupi :)
Ajax bi vas ubio :o Aurreom bi se drzali na X :mrgreen:
Naravno Real Madrid=Mourinho bi vas dokrajcili :mrgreen:
Malo sale ohhladi covijece, sta se palis odma, ali kazem ipak sreca vam je niste u jacoj grupi :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 sep 2010, 02:03

prekretnica je bila u tome kada je tymo usao i stao na svajnijevo mjesto a ovaj otisao skroz napred,,bazel nije mogao to da izdrzi i bilo je samo pitanje vremena kad ce da prime drugi gol,,mislim da se trebamo drzati ovakve formacije sa tymom nazad a svajni isturen vise ka golu protivnika,,i sa dva napadaca,, sve dok se riberi i roben ne oporave,,,nadam se da ce se ovaj rezultat ponoviti i u dortmundu bit ce vrlo tesko ali bayo je bayo.....
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2010, 17:10

@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 sep 2010, 18:38

effe_sa je napisao/la:@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)
Aha gubim kako da ne taj Basel svake godine dobiva po guzi u LP :mrgreen: A Auxerre vodi Jean Fernandez ako ti znas koje on..
a da Zvijezda Bayerna Torsten Fink??? :mrgreen: sto me nasmija..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 sep 2010, 18:58

Los*Blancos je napisao/la:
Aha gubim kako da ne taj Basel svake godine dobiva po guzi u LP :mrgreen: A Auxerre vodi Jean Fernandez ako ti znas koje on..

kako te nije sramota ovdje pisati,,s tim dokazujes da ne volis svoj klub kad ti je bayern zanimljiv i volis da diskutujes na temi bayerna,,aaaa mozda je to zato sto navijaci bajerna znaju sta znaci osvojiti titulu tj,kako je biti dalje od osmine finala hahaha,hoces da ti pricamo o tim radostima hihhih,,e moj blancos ššššššššššššššš
VOLIM BAYERN

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 sep 2010, 19:32

isakovich je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:

kako te nije sramota ovdje pisati,,s tim dokazujes da ne volis svoj klub kad ti je bayern zanimljiv i volis da diskutujes na temi bayerna,,aaaa mozda je to zato sto navijaci bajerna znaju sta znaci osvojiti titulu tj,kako je biti dalje od osmine finala hahaha,hoces da ti pricamo o tim radostima hihhih,,e moj blancos ššššššššššššššš
Tebi nisam nista pisao, ubacivas u razg..ali ok..Aj boze moj zar je grije otici na temu Bayern.M i napisati nesto realno slika jeli ti neides na teme Man.U, lfc, real, Barca, ides li na medjunardni fudbal? Da navijaci Bayerna znaju kako je kad ispadnes u grupnoj fazi LP, o ispadnes ni manje ni vise u Kup Uefa od tzv Zenita slika hoces da ti pricam o tim bolovima :mrgreen: to je mnogo bolnije nego ispadati 5,6 godina u 1/8 finala u LP slika zato moj ti Isak zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz slika

Klare

Post Postao/la Klare » 29 sep 2010, 20:35

Los*Blancos je napisao/la: Da navijaci Bayerna znaju kako je kad ispadnes u grupnoj fazi LP, o ispadnes ni manje ni vise u Kup Uefa od tzv Zenita slika hoces da ti pricam o tim bolovima slika zato moj ti Isak zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz slika
Haj sviju ti pričaj nam o tim bolovima, pošto vidim da si s istim odlično upoznat. Mi smo poodavno zaboravili kako to izgleda. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2010, 20:42

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 38695.html

Ponovo ista prica. Ovo ce se kad tad ostvariti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 sep 2010, 20:44

Los*Blancos je napisao/la: Da navijaci Bayerna znaju kako je kad ispadnes u grupnoj fazi LP, o ispadnes ni manje ni vise u Kup Uefa od tzv Zenita slika hoces da ti pricam o tim bolovima slika zato moj ti Isak zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz slika
[/quote]
De mi pricaj kako te to neko izbaci iz finala :roll: :roll:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 29 sep 2010, 23:07

Mislim da i Van Gaal polako uvidja da je pogrijesio sto nije kupio nijednog igraca,mozda Dzeko stigne u Januaru ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2010, 15:41

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... stars.html
Polako im dolazi iz guzice u glavu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 30 sep 2010, 15:52

Omerbavarac je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... stars.html
Polako im dolazi iz guzice u glavu. 8-)
Govori se o tome da bi mogli stici u Minhen jedan lijevi bocni sto mislim da nije potrebno ali moze dobro doci , s druge strane govori se o centarhalfu napokon su dosli sebi i uvidjeli da taj Buyten nemoze vise igrati za naseg Bayo a nije nikada ni mogao po meni . Jos da Nekako "POdaju" Gomeza i 15 milki za Dzeku i bilo bi super ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []