FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Pa dobro nije Basel
Mainz 
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Dobro je napredujete nije vise 90 sad je 89 :S
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
I to što kažešLos*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije BaselMainz
Nek se jave kad dobiju Mainza do tada shhhhhhhhhhhhhh
Sada ozbiljno ima li gdje video Van klocine šta je uradio ja sam još davno govorio da nije ni za Drine,a vi me napadali ccc
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I , jos da navedem da citiram i zadnja dva posta uz ovaj !Los*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije BaselMainz
Pa , se...ljacine jedne sta vi imate pricati nemozete Auxxer dobiti , zato sutite i nemojte previse pricati .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobili su. Istina, tesko ali ... (-xCoDe je napisao/la:I , jos da navedem da citiram i zadnja dva posta uz ovaj !Los*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije BaselMainz
Pa , se...ljacine jedne sta vi imate pricati nemozete Auxxer dobiti , zato sutite i nemojte previse pricati .
CoDe je napisao/la:I , jos da navedem da citiram i zadnja dva posta uz ovaj !Los*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije BaselMainz
Što ne mogu kad se neko vako pali pa malo šale nije nikog ubilo i da mi smo dobili Auxera i to nismo čekali 89.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Monolog je napisao/la:Možda si ipak treb'o provocirati.Klare je napisao/la:Ovaj put sam rizikovao i nisam išao tamo da provociramMonolog je napisao/la:Prije svega da kažem ovo:"Kad god @Klare ode na Manchesterovu temu i provocira, tada Bayern pobijedi svog protivnika(Wolfsburg, Roma pa sada i Hoffenheim).", pa šta bude. Međutim ako se ispostavi danas ovo tačnim, mogao bih ja opet do narednog kola malo vatre da potpalim na temi Manchestera.
Stvarno kapa dolje za ovaj pogodak Mainza.
Klare je napisao/la:Zadatak prije utakmice uspješno odrađen.Pa eto ako ništa, baš radi toga očekujem bilo kakvu pobjedu večeras.
Hahaha, ko je najzaslužniji za ovu pobjedu.Klare je napisao/la:U drugom poluvremenu mora biti preokret
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 28 sep 2010, 23:17, ukupno mijenjano 6 puta.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
U prvom poluvremenu je igra stvarno bila losa. Spor protok lopte, premalo trke, nedostatak kreacije, previse netacnih dodavanja i Van Buyten. Ova formacija definitivno ne funkcionise, pogotovo bez Riba i Robba. Schweini i Bommel salju samo jednostavne pasove, bez imalo preuzimanja rizika. A na sve to dolazi i Van Buyten, neopisivo los, precijenjen i preplacen igrac. Jednostavno ne mogu da shvatim da on uopste igra nogomet na najvisem nivou. Greska bas u njegovom stilu, gubi loptu i onda kasni da zatvori protivnika. Badstuber je par klasa iznad njega. Momak odlicno zaustavlja protivnike, puno rjedje gubi loptu i izgleda dosta iskusnije od belgijskog panja, a mladji je 10 godina od njega.
U drugom poluvremenu igra je bila dosta bolja. Mnogo je lakse igrati kad su 2 igraca u protivnickom sesnaestercu, odmah je puno vise prostora i za krila i zato se prilike stvaraju mnogo cesce. Bayern je tu formaciju igrao i proslu sezonu, tako da ne vidim razloga da je ne igra i ovu. Olic i Gomez su otvarali mnogo prostora. Ivica je dosa pomagao Pranjicu u defanzivi, dok je Gomez spustio gotovo svaku loptu koja je isla na njega. Drago mi je da je Schweinsteiger dao 2 gola, s obzirom da prosle sezone nikako nije imao srece u tom segmentu igre.
U narednim utakmicama ocekujem da se igra formacija 4-4-2 i da se Van Buytena makne iz igre. Neka umjesto njega igra bilo ko, a moja zelja je da se isproba Tymoschuk na stoperu. Ne bih se bunio ni da igra Demichelis. U napadau bih volio vidjeti Klosea i Gomeza, a na lijevom krilu Kroos ili Olic.
U drugom poluvremenu igra je bila dosta bolja. Mnogo je lakse igrati kad su 2 igraca u protivnickom sesnaestercu, odmah je puno vise prostora i za krila i zato se prilike stvaraju mnogo cesce. Bayern je tu formaciju igrao i proslu sezonu, tako da ne vidim razloga da je ne igra i ovu. Olic i Gomez su otvarali mnogo prostora. Ivica je dosa pomagao Pranjicu u defanzivi, dok je Gomez spustio gotovo svaku loptu koja je isla na njega. Drago mi je da je Schweinsteiger dao 2 gola, s obzirom da prosle sezone nikako nije imao srece u tom segmentu igre.
U narednim utakmicama ocekujem da se igra formacija 4-4-2 i da se Van Buytena makne iz igre. Neka umjesto njega igra bilo ko, a moja zelja je da se isproba Tymoschuk na stoperu. Ne bih se bunio ni da igra Demichelis. U napadau bih volio vidjeti Klosea i Gomeza, a na lijevom krilu Kroos ili Olic.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Nemozemo dobiti Auxerre na cemu si tiOTNYS_YNWA je napisao/la:Dobili su. Istina, tesko ali ... (-xCoDe je napisao/la:I , jos da navedem da citiram i zadnja dva posta uz ovaj !Los*Blancos je napisao/la:Pa dobro nije BaselMainz
Ajax bi vas ubio
Naravno Real Madrid=Mourinho bi vas dokrajcili
Malo sale ohhladi covijece, sta se palis odma, ali kazem ipak sreca vam je niste u jacoj grupi
prekretnica je bila u tome kada je tymo usao i stao na svajnijevo mjesto a ovaj otisao skroz napred,,bazel nije mogao to da izdrzi i bilo je samo pitanje vremena kad ce da prime drugi gol,,mislim da se trebamo drzati ovakve formacije sa tymom nazad a svajni isturen vise ka golu protivnika,,i sa dva napadaca,, sve dok se riberi i roben ne oporave,,,nadam se da ce se ovaj rezultat ponoviti i u dortmundu bit ce vrlo tesko ali bayo je bayo.....
VOLIM BAYERN
@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Los*Blancos
- Kontakt:
Aha gubim kako da ne taj Basel svake godine dobiva po guzi u LPeffe_sa je napisao/la:@los blancos
a da Zvijezda Bayerna Torsten Fink???
Los*Blancos je napisao/la:Aha gubim kako da ne taj Basel svake godine dobiva po guzi u LPeffe_sa je napisao/la:@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)A Auxerre vodi Jean Fernandez ako ti znas koje on..
a da Zvijezda Bayerna Torsten Fink???sto me nasmija..
kako te nije sramota ovdje pisati,,s tim dokazujes da ne volis svoj klub kad ti je bayern zanimljiv i volis da diskutujes na temi bayerna,,aaaa mozda je to zato sto navijaci bajerna znaju sta znaci osvojiti titulu tj,kako je biti dalje od osmine finala hahaha,hoces da ti pricamo o tim radostima hihhih,,e moj blancos ššššššššššššššš
VOLIM BAYERN
- Los*Blancos
- Kontakt:
Tebi nisam nista pisao, ubacivas u razg..ali ok..Aj boze moj zar je grije otici na temu Bayern.M i napisati nesto realnoisakovich je napisao/la:Los*Blancos je napisao/la:Aha gubim kako da ne taj Basel svake godine dobiva po guzi u LPeffe_sa je napisao/la:@los blancos
sve više gubiš pojam o realnosti, to sto vi i milan se mučite sa ajaxom i auxerom ne mora odmah znacit da su ta dva kluba giganti evropskog fudbala....a onaj ko prati zna da basel ima mnogo vise iskustva sa igranjem u ligi prvaka jer je godinama tu zastupljen dok je npr jedan auxere tu prvi put...druga stvar basel je jedna od najnezgodnijih ekipa na domacem terenu , rijetko ih ko tu dobije...trece basel vodi bivsa velika zvijezda bayerna torsten fink pa je i prema tome bilo jasno da će biti teško (čovjek u potpunosti poznaje bayern)A Auxerre vodi Jean Fernandez ako ti znas koje on..
a da Zvijezda Bayerna Torsten Fink???sto me nasmija..
kako te nije sramota ovdje pisati,,s tim dokazujes da ne volis svoj klub kad ti je bayern zanimljiv i volis da diskutujes na temi bayerna,,aaaa mozda je to zato sto navijaci bajerna znaju sta znaci osvojiti titulu tj,kako je biti dalje od osmine finala hahaha,hoces da ti pricamo o tim radostima hihhih,,e moj blancos ššššššššššššššš
jeli ti neides na teme Man.U, lfc, real, Barca, ides li na medjunardni fudbal? Da navijaci Bayerna znaju kako je kad ispadnes u grupnoj fazi LP, o ispadnes ni manje ni vise u Kup Uefa od tzv Zenita
hoces da ti pricam o tim bolovima
zato moj ti Isak zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 
Haj sviju ti pričaj nam o tim bolovima, pošto vidim da si s istim odlično upoznat. Mi smo poodavno zaboravili kako to izgleda.Los*Blancos je napisao/la: Da navijaci Bayerna znaju kako je kad ispadnes u grupnoj fazi LP, o ispadnes ni manje ni vise u Kup Uefa od tzv Zenitahoces da ti pricam o tim bolovima
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 38695.html
Ponovo ista prica. Ovo ce se kad tad ostvariti.
Ponovo ista prica. Ovo ce se kad tad ostvariti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[/quote]Los*Blancos je napisao/la: Da navijaci Bayerna znaju kako je kad ispadnes u grupnoj fazi LP, o ispadnes ni manje ni vise u Kup Uefa od tzv Zenitahoces da ti pricam o tim bolovima
De mi pricaj kako te to neko izbaci iz finala
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- bayern4ever
- Kontakt:
Mislim da i Van Gaal polako uvidja da je pogrijesio sto nije kupio nijednog igraca,mozda Dzeko stigne u Januaru 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
Govori se o tome da bi mogli stici u Minhen jedan lijevi bocni sto mislim da nije potrebno ali moze dobro doci , s druge strane govori se o centarhalfu napokon su dosli sebi i uvidjeli da taj Buyten nemoze vise igrati za naseg Bayo a nije nikada ni mogao po meni . Jos da Nekako "POdaju" Gomeza i 15 milki za Dzeku i bilo bi superOmerbavarac je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... stars.html
Polako im dolazi iz guzice u glavu.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.