Bogami kad je Ciro bio bilo je zara, igre, volje, borbe..ovdje sve nesto soliranje

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dobar prijedlog, jos bolji odgovor!black hole je napisao/la:zašto nebih naviao pa to je moja zemlja jednakoa kao i tvoja samo što neki je ne doživljavaju tako neznači da sam ja jedan od njih to je možda tvoj osobni sud ali ja sam bio na par tekmi rep. i voli bi da nekeada promjeni grad gdje igra tekme eto toliko od mene na tvoj upit ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitajszlaja je napisao/la:Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu![]()
![]()
![]()
![]()
Kako su ga dobro sredili,UEFA bi im odmah dala dozvolu.mmmirza je napisao/la:ma na lipilu u mionici
u pravu si to ali opet za igru je najbitniji travnjak - teren ako on ne valja ne valja ni igra pa koliko god dobar bioformance je napisao/la:Nije bitan stadion na kojem igraš ako ti znaš igrati !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Scholl i 17 gostiju.