Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Post Postao/la Los*Blancos » 30 sep 2010, 08:09

Igra nase rep.je losa, i bilo gdje da igramo isto nam je :mrgreen: :mrgreen: mozemo se nadati samo nekim invidualnim potezima Misimovica, Pjanica, Dzeke :mrgreen: to igra..qurac
Bogami kad je Ciro bio bilo je zara, igre, volje, borbe..ovdje sve nesto soliranje :mrgreen: a safet je inace bio solo igrac pa to sigurno i igracima kaze u svacionici :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 sep 2010, 09:25

black hole je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
black hole je napisao/la:meni je smješno da je bih reprenzetacija do sada samo igrala svoje tekme u zenici i sarajvu možda i tuzli nisam siguran kao što se vidi to su većinom gradovi gdje bošnjaci čine većinu zašto se u bih savezu plaše staviti utakmicu u mostar,š. brijeg ili npr. b. luku pa da se vidi koliko smo "demokratska" država red bi bio da i ovi gradovi ili neki drugi ponekad ugoste reprezentativne selekcije a ne samo već gore spomenuta trojaka u većini normalnih država reprenzetacija ponekad koju tekmu odigra i van svog "sjedišta" pa makar prijateljsku al eto mi u ničem nismo normalna država pa tako ni u nogometu :cry: :cry: :cry:
Ne znam odakle si. A hoces li ti doci na tekmu reprezentacije i navijati svim srcem za nju ako bude igrala u tvojoj blizini ???
zašto nebih naviao pa to je moja zemlja jednakoa kao i tvoja samo što neki je ne doživljavaju tako neznači da sam ja jedan od njih to je možda tvoj osobni sud ali ja sam bio na par tekmi rep. i voli bi da nekeada promjeni grad gdje igra tekme eto toliko od mene na tvoj upit ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitaj :D :D :D
Dobar prijedlog, jos bolji odgovor! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 30 sep 2010, 09:27

Po svemu sudeci, koliko ja vidim reakcije vecine ljudi iz Zenice sa kojima sam razgovarao, ne ocekuje ih bas neka dobrodoslica ni ovdje :lol: .
Opet kazem, sto se mene tice, igracima reprezentacije kao i sama reprezentacija je svetinja, ali sve ovo ostalo nije bas dobrodoslo. Daleko im Zenica bila.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 sep 2010, 14:39

BIH svoje utakmice definitivno treba igrati u Zenici,ipak je tu najbolja atmosfera u nasoj drzav...jedina mana je sto stadion nije malo veci,ali i to ce doci vremenom,jer kako stvari stoje u planu je prosirivanje juga i sjevera Bilinog polja.. ipak smo na tom stadionu imali najbolje rezultate,i to ne treba zanemariti! u prodaji ce biti nesto vise od 15 OOO ulaznica,koje ce se moci kupiti u svakom gradu u BIH,u Zenici ce se prodavati oko 1000 ulaznica,ostalo ide u Sarajevo,Tuzlu,Mostar,Bihac ,Konjic,Travnik itd...to je dobar potez Saveza! ne treba zaboraviti da ce u Zenici biti i trening kamp reprezentacije,dakle u buducnosti sve svoje utakmice igramo u Zenici,za to i treba odmah krenuti u rekonstrukciju sjeverne i juzne tribine!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 sep 2010, 15:32

Malo jos uloziti i Bilino polje, povecati kapacitet na 20000 i rijesili smo pitanje gdje da igra reprezentacija!
Kada se zavrsi jos koji od stadiona onda treba i na njih razmisljati ali glavne utakmice neka se igraju u Zenici!
Kosevo ima kapacitet u sjedistima ali nema vise nista!
Nema ambijent, nema ljepotu (staro komunisticko zdanje), nema kuvet, nema onaj oblik koji daje optimizam...vecina utakmica na Kosevu je bila razocarenje!
Plus igraci zele da se igra na Bilinom polju!
Ne vjerujem da ce Pape bolje voditi repku u Zenici al ce se glasnije cuti da ode i glasnije ce se cuti "savez napolje"!
Tuzlak sam al' Bilino polje je favorit i kada se Tusanj izgradi! Valjda zbog tradicije! Ima tu nesto, sto nema drugdje!
8-)
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 10 nov 2010, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 20:55

mmmirza je napisao/la:ma na lipilu u mionici
Kako su ga dobro sredili,UEFA bi im odmah dala dozvolu. :mrgreen: Za razliku od drugih gdje je zara,cicak i ambrozija domaca biljka na stadionu.
Da ne govorim o podrski.Pobjeda svima po maslenica,poraz e onda po kolac i to po ledjima. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 okt 2010, 23:15

Nek igraju na Tušnju ali obavezno bez TV prenosa, tu bi se najmanje obrukali (gledali bi ih dvije-tri stotine gledalaca)!
A đe da znam?!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 okt 2010, 11:36

Sad se ponovo prica, da ce Kosevo ostati stadion na kojem ce se odigrati sljedece utakmice. Nase novine cas jedno cas drugo izmisle. Igrati protiv Albanije, Luxemburga, Bijelorusije ili Rumunije na Kosevu bi bilo smijesno, ustvari i ostale utakmice isto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 okt 2010, 11:42

Badava raspravljate, igrat ce se na Kosevu i to se nece promjenit - mada bi blo bolje u Zenici ali ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 okt 2010, 10:02

Ja ne znam jel se neko sali ili stvarno misli da se na Kosevu igra.Pa protiv Francuske je ocajno bilo,kako ce tek kod ostalih biti..

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 31 okt 2010, 23:41

Evo, zbog ovoga zelim da se igra na Bilinom Polju :

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 31 okt 2010, 23:51

Nije bitan stadion na kojem igraš ako ti znaš igrati ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 nov 2010, 12:25

formance je napisao/la:Nije bitan stadion na kojem igraš ako ti znaš igrati ! ;)
u pravu si to ali opet za igru je najbitniji travnjak - teren ako on ne valja ne valja ni igra pa koliko god dobar bio ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 01 nov 2010, 12:26

ako nas suspenduju mogu i na betonu igrati onda sto se mene tice
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 06 nov 2010, 22:45

Na grbavici je uvijek bilo puno navijaća. Kad je ekipa odigrala protiv Qatar je bila solidna atmosfera i stadion je bio potpun vatreni navijaća. Bilo bi extra da bi ga napravili veći.
I zato bi se trebalo igrati na grbavici. Al ja nemam ništa protiv drugi stadion.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 nov 2010, 01:09

Samo reprezentacije koje nemaju samopouzdanja i kvaliteta vjeruju u ovakve stvari kao vaznost stadiona.Onaj stadion u Zenici je premal i nasa publika nema kulture navijanja da bi sjedili onako blizu.

Najoptimalnije bi bilo da se Grbavica sredi al do tada Kosevo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 07 nov 2010, 14:28

Zasada bi volio da se igra na Bilinom Polju, a ne bi imao nista protiv da se malo poslije igra na Grbavici. (samo malo trebaju jos izgraditi stadion, atmosfera protiv Katara je bila dobra).

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 nov 2010, 16:36

Mora se igrati na stadionima koji zadovoljavaju UEFA/FIFA kriterije tako da samo Bilino Polje i Kosevo dolaze u obzir i oni su naguzove dobili licence.
Prosle godine gledam pregled kvalifikacija na eurosportu i izvjestaj....katastrofa imamo najgore stadione u europi i najmanji,opet kosevo ruzno,"mrtvo" nesto.....nezna cojk´ gdje je bolje/gore....
Bit ce u buducnostu(ali kojoj :D ) novi Tusanj i Grbavica...pa cemo imat gdje da igramo i to jos da biramo 8-)
Za sad......
RIP SALE VILENJAK

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 09 nov 2010, 15:47

Odigraćemo još 1 domaću protiv Rumuna u martu i to je svakako kraj BH repke (neusvojen statut), a svejedno je gdje će se odigrati, jer će na stadionu biti 1 000-2 000 ljudi tada.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.