FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 02 jul 2018, 01:43

Sve osim neke bas blamaze protiv Fiorentine je puna saka brade. Nije me Borusije ni u pola ovako strah bilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 02 jul 2018, 01:52

Ta će Talijani!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 jul 2018, 01:56

High je napisao/la:Ta će Talijani!
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 jul 2018, 07:50

Pitar6785 je napisao/la:Tucakovica treba otjerat kovacevic i pavlovic i dizdarevic su dovoljno
Da, ali on je pulen od Husrefovog havera.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 jul 2018, 07:59

Zenicanin988 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
Pa kad je vec na tako niske grane izbor spao, onda bolje Ibru vratit nek bude trener golmana, bar je dijete kluba a ne zenicki smrad kojeg boli **** za klub
Buraz jasno mi je da Čelik mora trpiti dva Adilovica četiri godine zbog ugovora a nemaju beze s fudbalom, žešći antitalenti, jedan nije ni na pripreme otišao, ali ne kontam koja politika ovog Adilovica vama naturi :kafa:
Ovo za Adilovića je bruka i sramota za naš klub, ali to su ti Husrefove relacije.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jul 2018, 08:04

bordopoeta je napisao/la: Ovo za Adilovića je bruka i sramota za naš klub, ali to su ti Husrefove relacije.
nit je bruka nit sramota normalan potez je da golmana koji se penzioniše ponudiš/dozvoliš da bude trener golmana, samo glavni bi trebalo da je Lugušić npr. da ima šta naučit od koga, a i kad se pravi iskorak sa Jeleškovićem treba to nastaviti...posebno jer imamo finih talenata među golmanima mladim...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 jul 2018, 08:11

DenchiNL je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la: Ovo za Adilovića je bruka i sramota za naš klub, ali to su ti Husrefove relacije.
nit je bruka nit sramota normalan potez je da golmana koji se penzioniše ponudiš/dozvoliš da bude trener golmana, samo glavni bi trebalo da je Lugušić npr. da ima šta naučit od koga, a i kad se pravi iskorak sa Jeleškovićem treba to nastaviti...posebno jer imamo finih talenata među golmanima mladim...
Slažem se. Htio sam reći da Adilović nije kapacitet i da je najgori mogući izbor za trenera golmana u FKS. Eh, da je Luga! Kako neko ovdje napisa bolji je i Ibro sto puta.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 jul 2018, 08:28

Ma,šta je ono ljudi sinoć?Tačno mi s fudbal zgadio od onog komentatora Anela Džankovića,čovjek više navija za Hrvatsku nego za Bosnu kad prenosi.Mislio sam da ce ga srce udariti kad su Hrvati prosli.Sramota,sigurno onako Drago Ćosić vristi kad mi napravimo dobar rezultat... :bih: :bih: :bih:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jul 2018, 08:36

bordopoeta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Slažem se. Htio sam reći da Adilović nije kapacitet i da je najgori mogući izbor za trenera golmana u FKS. Eh, da je Luga! Kako neko ovdje napisa bolji je i Ibro sto puta.
dobro to je sad tvoj neki lični animozitet prema Adiloviću jbg, imao je momak dobrih perioda i tekmi na golu(pa i evropskih) za nas, Ibro nije ali nikad, ne znam je li 2 u totalu branio za nas....stoga sigurno ne smatram da Ibro može nešto naučiti nekoga ni na kojem nivou....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jul 2018, 09:25

zlo87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los. :damn:
Resic igra krilo.
Dobro Stipe, gdje sam ja napisao da je Kovačević loš?
Ajd ovako ja tebi npr napisem da si supak,**** ,varalica i logicno da CES ti skontati da za tebe mislim da si los.
Ajde mi nabroji te njegove greske kod istrcavanja,losa ispucanja su iskljucivo losi pasovi nazad nasih igraca.
Jbt gledam Smajhela sinoc imao more ispucanja gdje mu je lopta prešla preko noge.
Dajte ljudi budite fer,nista danas npr od njega nebi bio bolji Pavlović.
Meni on nije siguran i to ti je to,dok Kovacevica jos nisam gledao u ozb ulozi da bih ga ocijenio.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jul 2018, 09:31

Vanja8 je napisao/la:Ma,šta je ono ljudi sinoć?Tačno mi s fudbal zgadio od onog komentatora Anela Džankovića,čovjek više navija za Hrvatsku nego za Bosnu kad prenosi.Mislio sam da ce ga srce udariti kad su Hrvati prosli.Sramota,sigurno onako Drago Ćosić vristi kad mi napravimo dobar rezultat... :bih: :bih: :bih:
A brate stace mora,vjeruj ti meni ne moze ih on na oci al jbg drzavnu TV a mi se (bosnjaci) moramo ulizivati ovdje svakome ocigledno.Ona reklama sa onom ratnom pjesmom pukni zoro mi se dize kosa na glavi STA mi nakon svega moramo gledati.Ponizavajuce.
FK SARAJEVO.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jul 2018, 09:54

mma_hz je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ma,šta je ono ljudi sinoć?Tačno mi s fudbal zgadio od onog komentatora Anela Džankovića,čovjek više navija za Hrvatsku nego za Bosnu kad prenosi.Mislio sam da ce ga srce udariti kad su Hrvati prosli.Sramota,sigurno onako Drago Ćosić vristi kad mi napravimo dobar rezultat... :bih: :bih: :bih:
A brate stace mora,vjeruj ti meni ne moze ih on na oci al jbg drzavnu TV a mi se (bosnjaci) moramo ulizivati ovdje svakome ocigledno.Ona reklama sa onom ratnom pjesmom pukni zoro mi se dize kosa na glavi STA mi nakon svega moramo gledati.Ponizavajuce.
Ma nije to ratna pjesma, sam autor je rekao poslije da nikakve veze ni sa kakvim ratom nema. Napisana je za film "Montevideo, Bog te video'', a mitomani su je povezali sa ratom protiv Bugara, još jednim njihovim junačkim porazom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 02 jul 2018, 09:59

mma_hz je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Kako si povezao Klicka i MMA jasno mi je sto mislis da je Kovacevic bio los. :damn:
Resic igra krilo.
Dobro Stipe, gdje sam ja napisao da je Kovačević loš?
Ajd ovako ja tebi npr napisem da si supak,**** ,varalica i logicno da CES ti skontati da za tebe mislim da si los.
Ajde mi nabroji te njegove greske kod istrcavanja,losa ispucanja su iskljucivo losi pasovi nazad nasih igraca.
Jbt gledam Smajhela sinoc imao more ispucanja gdje mu je lopta prešla preko noge.
Dajte ljudi budite fer,nista danas npr od njega nebi bio bolji Pavlović.
Meni on nije siguran i to ti je to,dok Kovacevica jos nisam gledao u ozb ulozi da bih ga ocijenio.
Opet te pitam, gdje sam ja to napisao za Kovačevića? I ja volim kad akademac zaigra, ali treba biti realan, nek poradi na tome, dosta lopti je jedva do naše polovice ispucao. A ti sa više poštovanja me ubuduće citiraj ili nemoj nikako, nisi kompetentan da nekom kaže da laže, kao ni ja, ni bilo ko na ovom forumu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2018, 10:08

On je iz Hrvatske.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jul 2018, 10:15

Previše kritike na losem mjestu. Premalo na pravom.
Ovako, mislim da je ovo do sada ok ali ima.i fula. Prvo, shvatite da akademci su bez iskustva i da se dešavaju greške, dok stariji ne bi smjeli da ih prave ni pod razno. Moramo.odvojiti neke stvari Q to je da.imamo upravu i imamo sportski.segment odvojene.
Dakle, kada kasne plate, kada se nema.para za igrače, pripreme i sl. Drvlje kamenje prema upravi! Kada i ako.dobijemo u ligi po ušima imamo gdje. Hadzic, husref.
Q njima ako nesto fali neka.kažu, nismo imali.love, nismo dobili garancije. I..to je.to.

Onako, meni je srcepuno gledati pidru, mujakica, Mustafica, sqbanovica, resica, ne zato sto su djeca i naši nego što se vidi jedan veliki kvalitet ali i ono bitnije odnos.prema klubu. O čemu onda pričamo da nam.treba lijevi i desni bek??? Ko u ligi može od bekove da uradi ono sto je jučer pidro? Ok, nema iskustva da nosi sezonu možda ali nema beka u ligi da radi ono što on radi. Ma boli me ćošak sto Primmimo dva gola tri četiri u polusezoni ali ćeš dobiti strasnog igrača a toliko golova primimo i zbog bekica kojeg vala ne.mogu smisliti.

Resic ima takvu promjenu pravca, takav smisao za prostor i fudbal, perfektan tajming ulaska u prostor.... Ni jedno krilo osim duljevica nije.ovo radilo sto je on. Kada ojača u duelu i stekne iskustva o imat ćemo najjače krilo lige! Fantastičan potencijal.... I ovaj stoper momak je ekstra a imamo i besica malog. Ovo se.mora iskoristiti, moramo dati šansu ovom momcima jer su fantastični igrači i bolji od pojačanja koja dovodimo.

Jedino sto je potrebno je spic napadač jer je Ahmetovic igrač forme, ako je u formi prekuca, ako nije odnosmo u pm.

Husref mora uvidjeti da od Hodžića i hebibovica na izmišljenim.pozicijama nema kuveta, kao ni od Adukora na stoperu.

Dupovac je u ono malo pokazao da je.taraba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 jul 2018, 10:24

Ma raja bulazni. Hoce djecu ali bi dovodili igrace da ih izbace skroz iz ekipe. Imaamo pokriveno sve osim napadaca. Treba nam alternativa za Ahmetovica, mladji, bolji tehnicar.

Na ovim pripremama Hebib Sisic je funkionisalo bezprijekorno. Dobro nadopunjavaju jedan drugog, Sisic pomaze nazad, a hebib iz drugog plana preopasan.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jul 2018, 10:34

Ma znam skoro al eto,autor na jednu stranu al zna se sta ona njima sada predstavlja.
@zlo posteno .
FK SARAJEVO.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2018, 10:49

CIJENE SEZONSKIH ULAZNICA ZA SEZONU 2018/19:

Sjever – Vedran Puljić” – 30,00* KM,
 Istok – 70,00* KM,
 Zapad – 90,00* KM,
 Zapad Galerija – 200,00* KM,
 Bordo VIP - 500,00 * KM

*Sezonske ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi FK Sarajevo.

Sezonske ulaznice vrijede i za utakmice Kupa BiH,  kako u jesenjem, tako i u proljetnom dijelu sezone 2018/19.

Kompletan  prihod od sezonskih i članskih ulaznica za ovu sezonu biće uložen u dodatni razvoj Akademije i Škole fudbala Asim Ferhatović-Hase. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jul 2018, 12:22

slika
“Obećavam da ću ti uvijek biti vjeran”
Kompletan prihod od sezonskih i članskih ulaznica za ovu sezonu biće uložen u dodatni razvoj Akademije i Škole fudbala Asim Ferhatović-Hase.
meni je ovo extra :salut: i ova slika je prejaka :thumbup:

još kad bi fanshop uradio vaku duksericu :o
slika

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 02 jul 2018, 14:19

Hoće li uspjeti dovesti travu u normalno stanje do utakmice :hmmmmm:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz, Sarun i 88 gostiju.