Previše kritike na losem mjestu. Premalo na pravom.
Ovako, mislim da je ovo do sada ok ali ima.i fula. Prvo, shvatite da akademci su bez iskustva i da se dešavaju greške, dok stariji ne bi smjeli da ih prave ni pod razno. Moramo.odvojiti neke stvari Q to je da.imamo upravu i imamo sportski.segment odvojene.
Dakle, kada kasne plate, kada se nema.para za igrače, pripreme i sl. Drvlje kamenje prema upravi! Kada i ako.dobijemo u ligi po ušima imamo gdje. Hadzic, husref.
Q njima ako nesto fali neka.kažu, nismo imali.love, nismo dobili garancije. I..to je.to.
Onako, meni je srcepuno gledati pidru, mujakica, Mustafica, sqbanovica, resica, ne zato sto su djeca i naši nego što se vidi jedan veliki kvalitet ali i ono bitnije odnos.prema klubu. O čemu onda pričamo da nam.treba lijevi i desni bek??? Ko u ligi može od bekove da uradi ono sto je jučer pidro? Ok, nema iskustva da nosi sezonu možda ali nema beka u ligi da radi ono što on radi. Ma boli me ćošak sto Primmimo dva gola tri četiri u polusezoni ali ćeš dobiti strasnog igrača a toliko golova primimo i zbog bekica kojeg vala ne.mogu smisliti.
Resic ima takvu promjenu pravca, takav smisao za prostor i fudbal, perfektan tajming ulaska u prostor.... Ni jedno krilo osim duljevica nije.ovo radilo sto je on. Kada ojača u duelu i stekne iskustva o imat ćemo najjače krilo lige! Fantastičan potencijal.... I ovaj stoper momak je ekstra a imamo i besica malog. Ovo se.mora iskoristiti, moramo dati šansu ovom momcima jer su fantastični igrači i bolji od pojačanja koja dovodimo.
Jedino sto je potrebno je spic napadač jer je Ahmetovic igrač forme, ako je u formi prekuca, ako nije odnosmo u pm.
Husref mora uvidjeti da od Hodžića i hebibovica na izmišljenim.pozicijama nema kuveta, kao ni od Adukora na stoperu.
Dupovac je u ono malo pokazao da je.taraba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli