Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Hahahaha.
Koja glupača.
Koja glupača.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
e raja, jel se neko razumije u bicikla? 
Za kog navija @Besic?Sarmelino je napisao/la:Katastrofalno prvenstvo za dijasporu, Svedi zadnja nada.High je napisao/la:Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Boki i IMPERIA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Podsjećaš me na nekog sa ovim pjesmama. Jesi l' iz Sarajeva i navijaš za ŽeljA?COYS je napisao/la:.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:Podsjećaš me na nekog sa ovim pjesmama. Jesi l' iz Sarajeva i navijaš za ŽeljA?COYS je napisao/la:.
Naravno.
Ugasio se nakon one blamaze, nemam pojmaHigh je napisao/la:Za kog navija @Besic?Sarmelino je napisao/la:Katastrofalno prvenstvo za dijasporu, Svedi zadnja nada.High je napisao/la:Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Denis
rasavoje je napisao/la:Oprzila sam se na volan. kuknjava
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Aerials mislim da i ja tebe znam.
:*
:*
- legenda reala
- Kontakt:
ne razumiješ ti muke vozačaVirtu4l je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Oprzila sam se na volan. kuknjava
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.