Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja ne bih silazio sa Hane
Jos ako se dovezo u kapsuliVjerovatno samo tri ovakva seljaka obitavaju na cijelom Balkanu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sto si ljubomoran? Tri u Evropi!Penaltiky je napisao/la: Vjerovatno samo tri ovakva seljaka obitavaju na cijelom Balkanu
pa nije bas zoofilija stvar kojom se trebas hvalitiCOYS je napisao/la:Ja ne bih silazio sa Hane
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Provalio si me 
Ne bih ni ja sisao s nje, tukao bih je dok se ne proljepsa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
COYS je mudar, ne bira puno..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hahahaha.
Koja glupača.
Koja glupača.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
e raja, jel se neko razumije u bicikla? 
Za kog navija @Besic?Sarmelino je napisao/la:Katastrofalno prvenstvo za dijasporu, Svedi zadnja nada.High je napisao/la:Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Boki i IMPERIA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Podsjećaš me na nekog sa ovim pjesmama. Jesi l' iz Sarajeva i navijaš za ŽeljA?COYS je napisao/la:.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:Podsjećaš me na nekog sa ovim pjesmama. Jesi l' iz Sarajeva i navijaš za ŽeljA?COYS je napisao/la:.
Naravno.