FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 23:17

YNWA je napisao/la:
Ono sto je Milos imao nije ni blizu onog sto su imali ti igraci na koje mislis, on ne moze nikako u skupinu skupih igraca, i na kraju doktor uopste nije bio stranac nego domaci igrac :cool:
u beogradu rođeni srbijanac nije stranac oke
YNWA je napisao/la: Jel to ona prica, onaj arkanovac zasluzan za kup, jer je dzeno vidio kako je postavio ekipu na onom jednom treningu :lol:
Dzenan Uscuplic je najtrofejniji trener kluba za koji navijas, pa mogao bi makar zbog toga imati neko postovanje prema njemu, i ne nazivati ga amaterom...
I ako cemo tako pisati, jel to ispade da smo pod Kodrom dobro igrali jer je Dzeno odradio pripreme, uigrao, selektovao ekipu, pa kasnije to uradio i Hurticu i Jesicu, i na kraju Cala Husrefu prosle sezone ?
Ili to vrijedi samo kad Dzeno preuzme ekipu u toku sezone i mi proigramo ?
opet kažem teško prihvataš fakte, Dženo 3 godine poslije nema licencu, Adilović juče počeo nema ni on :thumbup:
mislim da je pohvalno da Dženo ima sve te trofeje s juniorima, to je super :thumbup: naravno trener je dobar koliko materijal koji mu je i u slučaju juniora neko drugi sastavio, zar ne? da ne idemo dalje , neko će primjetiti da i drugi treneri koji se ne zovu Dženo su osvojili neke titule s drugim uzrastima....puka slučajnost garant...

YNWA je napisao/la: Ovdje se svrsavalo na tog Alispahica, na pripremama odlican bio, Milosa slali na tribine, i na kraju ovdje stavljate linkove sa TM od takvih igraca i svrsavate...Jel to onda opravdanje za onog kako ga nazivas amatera, jel se i on zalio zbog toga ?
skrenuo si s originalnog pitanja na dženu i miloša, dakle prodat je taj prvi a zamjene nije bilo...a i cimi i vezni red je izgubio na snazi drastično i podbacio u sljedećoj sezoni...

YNWA je napisao/la: To necemo brojati promasaje, nego samo one sa kojima smo pogodili ? a promasaja i onih koji su nam **** od a do z, je bilo duplo vise, ali za njih uvijek ima nego opravdanje, povrijeđen, menadzer, nije dobar u glavi, dio tala...i na kraju kad sa tim sa kojima smo pogodili, ne izborimo Evropu, opet je neko drugi kriv...
stvari nisu crno-bjele inače u životu, žao mi je što si saznao na ovaj način...

YNWA je napisao/la: pricamo o nasoj ligi, i spomenuti cu Zrinjski, koje to one skupe strance imaju, doveli onog Kukoca, predtsavljen ko superpojacanje, i sto prije otjeran...
svi stranci su skupi, čim je stranac skuplji je skoro duplo od domaćeg igrača ako je prijavljen redovno...nađi iznad pisao sam već, da ne ponavljam , virni po netu...
YNWA je napisao/la: Kad si dovodio najbolje domace igrace ? pa prvi put kad si pokupio nekoliko talenata iz lige, uzeo si ligu, zaradio dobru lovu...

I da sad ne ispadne, kako ja nisam za to da se dovede stranac, neko kao Benko, naravno da jesam, ali tek kao onaj zadnji dio slagalice, prvo napraviti ekipu, napraviti kolektiv, i onda dovesti takvog igraca, ali pod uslovom da on nece pokvariti atmosferu u ekipi, a mi smo to uradili dovodjenjem Benke i pogotovo Alispahica, i tjeranjem Todorovica, razjebali smo ekipu, i jos nismo napravili kolektiv, po prvi put od 2015, imam osjecaj da imamo ekipu, skupinu igraca koji ce biti kao porodica, igrati jedan za drugog, a ne skup kvalitetnih pojedinaca, koji ce na individualni kvalitet nesto napravit...
Po prvi put imamo dobro izbalansiranu ekipu i zdravu konkurenciju...
niko ne govori o najboljim domaćim igračima, to nikad nismo dovodili, ali imali smo te pokušaje sa domaćim snagama svojom djecom itd. uglavnom neslavne sezonama bez kraja....mislim da smo daleko od izbalansirane ekipe i konkurentne...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 jul 2018, 23:25

Ovom prilikom javno zelim da poselamim brata Kallasia i da ga upitam kako zdravlje i je li ziv.
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jul 2018, 23:30

joker90 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Titula na kraju sezone.. Je li vakat za novo slavlje? :think:
Koje sezone? :mrgreen:
Ove! Husref je tu od početka, a rekao je da bi osvojio prošle da se gledao samo učinak otkad je on tu. Vjerujemo li u titulu na kraju sezone pod palicom našeg Husa??
Ako Hus ne bude bivši oko oktobra, čisto da se nastavi niz. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 03 jul 2018, 23:36

Englezi prošli dalje, napokon. A s nama šta bude - 3. ili 4. - svejedno je! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jul 2018, 23:39

BosnianKingdom je napisao/la:Ovom prilikom javno zelim da poselamim brata Kallasia i da ga upitam kako zdravlje i je li ziv.
Neki dan objavljuje brat sliku sa neke tekme u nasem dresu. Kad je bila ona tekma s vozdovcem, mora da je gledao pa ga pukla nostalgija :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2018, 23:45

DenchiNL je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Ono sto je Milos imao nije ni blizu onog sto su imali ti igraci na koje mislis, on ne moze nikako u skupinu skupih igraca, i na kraju doktor uopste nije bio stranac nego domaci igrac :cool:
u beogradu rođeni srbijanac nije stranac oke
YNWA je napisao/la: Jel to ona prica, onaj arkanovac zasluzan za kup, jer je dzeno vidio kako je postavio ekipu na onom jednom treningu :lol:
Dzenan Uscuplic je najtrofejniji trener kluba za koji navijas, pa mogao bi makar zbog toga imati neko postovanje prema njemu, i ne nazivati ga amaterom...
I ako cemo tako pisati, jel to ispade da smo pod Kodrom dobro igrali jer je Dzeno odradio pripreme, uigrao, selektovao ekipu, pa kasnije to uradio i Hurticu i Jesicu, i na kraju Cala Husrefu prosle sezone ?
opet kažem teško prihvataš fakte, Dženo 3 godine poslije nema licencu, Adilović juče počeo nema ni on :thumbup:
mislim da je pohvalno da Dženo ima sve te trofeje s juniorima, to je super :thumbup: naravno trener je dobar koliko materijal koji mu je i u slučaju juniora neko drugi sastavio, zar ne? da ne idemo dalje , neko će primjetiti da i drugi treneri koji se ne zovu Dženo su osvojili neke titule s drugim uzrastima....puka slučajnost garant...
Kad vec pricas o tome kako stoji na papiru, i ne brojis Dzeni trofeje, ono van svake pameti, onda zasto Milos ne bi bio domaci igrac, kad je tako na papiru, ima nase papire ;)

Nisi mi odg na pitanje, pa da postavim opet.
Jel to ispade da smo pod Kodrom dobro igrali jer je Dzeno odradio pripreme, uigrao, selektovao ekipu, pa kasnije to uradio i Hurticu i Jesicu, i na kraju Cala Husrefu prosle sezone ?
DenchiNL je napisao/la:
YNWA je napisao/la: Ovdje se svrsavalo na tog Alispahica, na pripremama odlican bio, Milosa slali na tribine, i na kraju ovdje stavljate linkove sa TM od takvih igraca i svrsavate...Jel to onda opravdanje za onog kako ga nazivas amatera, jel se i on zalio zbog toga ?
skrenuo si s originalnog pitanja na dženu i miloša, dakle prodat je taj prvi a zamjene nije bilo...a i cimi i vezni red je izgubio na snazi drastično i podbacio u sljedećoj sezoni...
Sta je bio Ikande, jel on taj kakve trazis da se dovedu, ili nije, jer se nije pokazao kao pojacanjem :lol:
Pa jel to opravdanje za Dzenu, prodali mu dva glavna igraca ?
DenchiNL je napisao/la:
YNWA je napisao/la: To necemo brojati promasaje, nego samo one sa kojima smo pogodili ? a promasaja i onih koji su nam **** od a do z, je bilo duplo vise, ali za njih uvijek ima nego opravdanje, povrijeđen, menadzer, nije dobar u glavi, dio tala...i na kraju kad sa tim sa kojima smo pogodili, ne izborimo Evropu, opet je neko drugi kriv...
stvari nisu crno-bjele inače u životu, žao mi je što si saznao na ovaj način...
Izgleda da kod tebe jesu, samo se gleda jedna strana...

DenchiNL je napisao/la:
YNWA je napisao/la: pricamo o nasoj ligi, i spomenuti cu Zrinjski, koje to one skupe strance imaju, doveli onog Kukoca, predtsavljen ko superpojacanje, i sto prije otjeran...
svi stranci su skupi, čim je stranac skuplji je skoro duplo od domaćeg igrača ako je prijavljen redovno...nađi iznad pisao sam već, da ne ponavljam , virni po netu...
Jel to skuplji Adukor od Husejinovica, ili Stanojevic ?
DenchiNL je napisao/la:
YNWA je napisao/la: Kad si dovodio najbolje domace igrace ? pa prvi put kad si pokupio nekoliko talenata iz lige, uzeo si ligu, zaradio dobru lovu...

I da sad ne ispadne, kako ja nisam za to da se dovede stranac, neko kao Benko, naravno da jesam, ali tek kao onaj zadnji dio slagalice, prvo napraviti ekipu, napraviti kolektiv, i onda dovesti takvog igraca, ali pod uslovom da on nece pokvariti atmosferu u ekipi, a mi smo to uradili dovodjenjem Benke i pogotovo Alispahica, i tjeranjem Todorovica, razjebali smo ekipu, i jos nismo napravili kolektiv, po prvi put od 2015, imam osjecaj da imamo ekipu, skupinu igraca koji ce biti kao porodica, igrati jedan za drugog, a ne skup kvalitetnih pojedinaca, koji ce na individualni kvalitet nesto napravit...
Po prvi put imamo dobro izbalansiranu ekipu i zdravu konkurenciju...
niko ne govori o najboljim domaćim igračima, to nikad nismo dovodili, ali imali smo te pokušaje sa domaćim snagama svojom djecom itd. uglavnom neslavne sezonama bez kraja....mislim da smo daleko od izbalansirane ekipe i konkurentne...

Imali smo primjer sa skupim strancima, nakon sampionske generacije, i kako smo se proveli ? Ti stranci i skupi igraci su nas kostali ko sva nasa djeca od rata a donijeli su nam jedno veliko nista, ni evropu nismo izborili...

Vi i dalje nikako da skontate da nema love ko prije, da Tan nece castiti sa Benkom, koji kosta ko cijela ekipa konkurenta, nema vise, ta politika koju prizeljkujete nas je unazadila, da ovdje dolaze kvalitetni stranci, dovodili bi ih makar ostali klubovi, ne bi Zrinjski doveo Dinu i Bekica iz Slobode...Cigani su isto pokusali sa strancima, pa su i njima ti pokusaji **** sve od a do z...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 jul 2018, 23:48

dr.van nostrand je napisao/la:nekada je otpad isao u Mostar, danas dolazi u Sarajevo :plac:
Mora da su u upravi dobili informacije iz prve ruke da otpadnici tri godine zaredom slave titulu. Ne mogu ti reći ko mi je rekao ali... :D

Generalno je problem dovesti igrača iz naše lige, jer je odmah " 'ta ce on", dok skupina " 'ta ce on" igrača dominira ligom, pa se onda poseže za dovođenjem teleoptik talenata, jer neće bit šta ce oni, već "sacekajte da ih vidimo na djelu"

Druga stvar, negodovanje navijača kluba u kojem nastupa nekoliko osrednjih stranaca, te koji je u netom završenoj sezoni odigrao isto toliko pristojnih utakmica, na odluku saveza da smanji broj stranaca, pritom su mu sve omladinske selekcije bile dominantne u svojim takmičenjima je malo paradoksalno.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 jul 2018, 23:49

Joj de se vas dvojica svađajte u PP, ovako za svaki post možeš skriptu pravit. :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 jul 2018, 23:53

zlo87 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Jos ofanzivni vezni se trazi.
imas li imena?
Jok, znam samo da traze. Kad znam ime napisem, kao sto sam i za Handzica, nisam ti ja od ovih “misterioznih” seratora.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 23:54

Cvrsto vjerujem u prolaz nasih momaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 03 jul 2018, 23:56

Drago mi je da se Handze vratio. Sazrio je kao igrac a nadam se i kao osoba. On Ahmo i Krle bi mogli praviti dar mar...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 jul 2018, 00:00

pasica je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Jos ofanzivni vezni se trazi.
imas li imena?
Jok, znam samo da traze. Kad znam ime napisem, kao sto sam i za Handzica, nisam ti ja od ovih “misterioznih” seratora.
Zanimaju me tvoja ocekivanja za sljedecu sezonu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jul 2018, 00:14

Dobrodošao Handžiću!
Znaš ti igrati fudbal, znaš - znaš, samo te treba pitati loptama i biće golova!
Idemo rajvoSa! Idemoooo! Gazimooo sve redom, trpamo, idemooooo! Saraj'vo za tebe živimo, neka znaju svi da bićemo ti mi do smrti odani.... !!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 jul 2018, 00:19

MortemHz je napisao/la:Cvrsto vjerujem u prolaz nasih momaka.
Iskreno, očekujem 4 razlike najmanje. U dvomeču naravno.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jul 2018, 00:21

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Cvrsto vjerujem u prolaz nasih momaka.
Iskreno, očekujem 4 razlike najmanje. U dvomeču naravno.
Gore 0:2, ovdje 4:0 bi mene zadovoljilo! Moramo se na nekome iskaliti, ne daj Bože da pretjerujem, ali mislim da smo daleko kvalitetnija ekipa od Banantsa, ima tu nekih stranaca, nešto pokušavaju, ali to se mora uzeti! Mora! Pa jbg, neće nas neki Armenci, Jermenci kako se već zovu izbacivati. :opaopa:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 jul 2018, 00:38

zlo87 je napisao/la:
pasica je napisao/la:
zlo87 je napisao/la: imas li imena?
Zanimaju me tvoja ocekivanja za sljedecu sezonu
Ocekujem da kasno skontamo da nam ekipu vodi pogresan covjek, otprilike nesto kao i do sad.

Naravno, nadam se da nisam u pravu, al daj Boze.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jul 2018, 00:49

YNWA je napisao/la: Kad vec pricas o tome kako stoji na papiru, i ne brojis Dzeni trofeje, ono van svake pameti, onda zasto Milos ne bi bio domaci igrac, kad je tako na papiru, ima nase papire ;)

Nisi mi odg na pitanje, pa da postavim opet.
Jel to ispade da smo pod Kodrom dobro igrali jer je Dzeno odradio pripreme, uigrao, selektovao ekipu, pa kasnije to uradio i Hurticu i Jesicu, i na kraju Cala Husrefu prosle sezone ?

Sta je bio Ikande, jel on taj kakve trazis da se dovedu, ili nije, jer se nije pokazao kao pojacanjem :lol:
Pa jel to opravdanje za Dzenu, prodali mu dva glavna igraca ?

Izgleda da kod tebe jesu, samo se gleda jedna strana...

Jel to skuplji Adukor od Husejinovica, ili Stanojevic ?..

Imali smo primjer sa skupim strancima, nakon sampionske generacije, i kako smo se proveli ? Ti stranci i skupi igraci su nas kostali ko sva nasa djeca od rata a donijeli su nam jedno veliko nista, ni evropu nismo izborili...

Vi i dalje nikako da skontate da nema love ko prije, da Tan nece castiti sa Benkom, koji kosta ko cijela ekipa konkurenta, nema vise, ta politika koju prizeljkujete nas je unazadila, da ovdje dolaze kvalitetni stranci, dovodili bi ih makar ostali klubovi, ne bi Zrinjski doveo Dinu i Bekica iz Slobode...Cigani su isto pokusali sa strancima, pa su i njima ti pokusaji **** sve od a do z...
Milos stojcev je srbijanac koji je stekao bh pasos igrajuci u bh ligi....koji korak ti nije jasan?

Dzenine pripreme? Da sjecam se toga kao da je bilo juce :think: :hmmmmm: njegovog americkog s kobiljarom, slika s cigarama na stolu, slika i prica iz lukavice, posebno se sjecam koliko meda nisu mogli pa su kodrini prvi koraci bili zabrane, treninzi poslije tekme, trening tekme srijedom, to obicno ljudi rade kad je sve odlicno uradjeno i igraci su fit i profi :rol: i sjecas se kako je otisao isti? I sjecas li se 3 igraca koja su izjavila e sad cemo se zalagat 100% dan nakon sto je otisao? Ko li ga zamjeni? Odakle je dzeno vodio treninge? Koliko su trajali dzenini "mandati" a koliko ovih drugih spomenutih? sta ostavlja veci utisak na ekipu?

Ikande bi mozda i bio dobar da je igrao vise, nastupio je par puta i bio otjeran, navodno nije htio igrati cuvao noge itd. Mada to je rekao jesic koji je na kraju sve igrace otjerao, tako da ne mozes pouzdano znati....
Opravdanje za dzenu bi bilo validno da je pokusao nesto promjeniti, medjutim nije znao i to bi bio najbolji opis njega

Jos jednom Husejinovic je doveden od strane uprave, nestrucnih ljudi iz nefudbalskih razloga i proguran bez pregleda dr. Na kojem bi pao bez daljnjeg....

Primjer sa skupim strancima odličan , najbolji rezultati u historiji 2 titule u 3 godine, play-off el.....

Svi dovode strance, okreni se oko sebe, pogledaj velež u ligi ispod nas, pogledaj svaku šampionsku ekipu regiona...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 jul 2018, 01:34

DenchiNL je napisao/la: Milos stojcev je srbijanac koji je stekao bh pasos igrajuci u bh ligi....koji korak ti nije jasan?

Dzenine pripreme? Da sjecam se toga kao da je bilo juce :think: :hmmmmm: njegovog americkog s kobiljarom, slika s cigarama na stolu, slika i prica iz lukavice, posebno se sjecam koliko meda nisu mogli pa su kodrini prvi koraci bili zabrane, treninzi poslije tekme, trening tekme srijedom, to obicno ljudi rade kad je sve odlicno uradjeno i igraci su fit i profi :rol: i sjecas se kako je otisao isti? I sjecas li se 3 igraca koja su izjavila e sad cemo se zalagat 100% dan nakon sto je otisao? Ko li ga zamjeni? Odakle je dzeno vodio treninge? Koliko su trajali dzenini "mandati" a koliko ovih drugih spomenutih? sta ostavlja veci utisak na ekipu?

Ikande bi mozda i bio dobar da je igrao vise, nastupio je par puta i bio otjeran, navodno nije htio igrati cuvao noge itd. Mada to je rekao jesic koji je na kraju sve igrace otjerao, tako da ne mozes pouzdano znati....
Opravdanje za dzenu bi bilo validno da je pokusao nesto promjeniti, medjutim nije znao i to bi bio najbolji opis njega

Jos jednom Husejinovic je doveden od strane uprave, nestrucnih ljudi iz nefudbalskih razloga i proguran bez pregleda dr. Na kojem bi pao bez daljnjeg....

Primjer sa skupim strancima odličan , najbolji rezultati u historiji 2 titule u 3 godine, play-off el.....

Svi dovode strance, okreni se oko sebe, pogledaj velež u ligi ispod nas, pogledaj svaku šampionsku ekipu regiona...
Nisam znao da se tako lahko dobija nas pasos, onda nema problema sa strancima, uskoro ce i Stanojevic dobiti papire, a ne znam zasto Krste jos nema nase papire :? kad to tako ide, kako pises, naravno ako je istina, a naravno da nije :D I na kraju nebitno, to ti samo pisem da vidis da papir nije bitan toliko, i da su ono Dzenine titule...

Znaci treninzi su bili jer ih Dzeno nije dobro pripremio, pa cemu onda treninzi i na proljece, nije valjda da ih nije ni Kodro dobro pripremio ?
Ne znam na sta su licili treninzi, nemam nikoga u klubu, i znam samo ono sto vidim svojim ocima, a to je da pises gluposti, ovo za pripreme, jer kod svih trenera se isto desavalo, od Jarnija, Jesica, Hurtica, Kodre, Husrefa, Dzene, nakon priprema na proljece nas nema nigdje, i proigramo tek kasnije, kad se poprave tereni, na jesen slicno, osim sezone kad smo igrali PO, lose, kriza, pa dodje do promjene trenera onda opet proigramo. Jedino kod Cale nije bilo tako...
Isto tako vidim rezultate, i da smo kad je Dzeno bio trener pravili daleko bolje rezultate i daleko bolje igrali nego kod ostalih, i to su cinjenice, ko je kriv Kodri sto je sklonio Krstu, Milosa klupirao, a radovca bacio na lijevo krilo. I tako unistio nas najjaci dio ekipe.
Ali normalno, sta ce Dzeno, bolji stranac, dzeno je amater, a najtrofejniji trener u klubu, isto tako sa dje Husref los, treba ga otjerati, ima boljih strucnjaka po forumima :lol:

Nisam ni sumnjao da ce se naci neko opravdanje za Ikandea :thumbup:

Dajem ti primjer kako stranac nije skuplji od domaceg, skuplji su i Ahmetovic, Radovac, Berberovic...to sto je stranac ne znaci da je skuplji od domaceg, jer ovdje na srecu dovodis strance, sta ti se ponudi, pa mu ponudis neku manju cifru i ako pogodis dobro je, tako si i Adukora doveo, nisi mu sigurno dao 100k KM godisnje, a vidio ga na youtube...

Koji je to skupi stranac nas vodio do PO EL ? Da nije Baric :D... pa veci uticaj na titulu imaju "jeftini" igraci, i tek nakon sampionske generacije smo krenuli sa skupim igracima, i jos se oporavljamo od toga...

Pa dovodimo i mi strance, imamo ih najvise, ovdje je rijec o tim skupim strancima i skupim domacim igracima koje prizeljkujete, kao da oni donose uspjeh...A zrinjski uzme Dinu, kojeg pljujete...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 04 jul 2018, 01:50

svi u banat!!!

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 04 jul 2018, 02:27

DenchiNL je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Al kenjate braco mila. Ljudi uzese titulu, ili uzimaju sa otpadom koje ste UPRAVO VI OVDJE TAKO NAZIVALI. Handzic, Kadusic, Bilbija...

Pun mi ye qrac vaseg pametovanja, jer i danas tjerate pojedine igrace tipa otpad , jer mislite da ste prepametni i da najbolje znate. Sutra ce taj isti otpad sa nekim titulu dici, a ne sa Sarajevom.
pa jbg lakše je promjeniti Bekića nego ne znam hiljadama ljudi promjeniti način ponašanja, očekivanja, mentalitet kad dođu na stadion....i opet smo sami sebi krivi ako neko s našim bivšim igračima osvoji nešto ispred nas, do nas je nije do tih igrača, to samo znači da nismo bolje našli nego samo druge...
Toliko o tebi DenchiNL, po postovima pun mržnje prema prezimenu Handzic, a u Maju mjesecu sam sebe kontriraš! Ispuši tu zlobu iz sebe kao sto ti imaš obicaj napisati drugima na ovom forumu, ohani malo, nije dobro za zdravlje, prijateljski savjet. ;)
Neka frka, a?!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Samba71, soe i 71 gost.