u beogradu rođeni srbijanac nije stranac okeYNWA je napisao/la:
Ono sto je Milos imao nije ni blizu onog sto su imali ti igraci na koje mislis, on ne moze nikako u skupinu skupih igraca, i na kraju doktor uopste nije bio stranac nego domaci igrac![]()
opet kažem teško prihvataš fakte, Dženo 3 godine poslije nema licencu, Adilović juče počeo nema ni onYNWA je napisao/la: Jel to ona prica, onaj arkanovac zasluzan za kup, jer je dzeno vidio kako je postavio ekipu na onom jednom treningu![]()
Dzenan Uscuplic je najtrofejniji trener kluba za koji navijas, pa mogao bi makar zbog toga imati neko postovanje prema njemu, i ne nazivati ga amaterom...
I ako cemo tako pisati, jel to ispade da smo pod Kodrom dobro igrali jer je Dzeno odradio pripreme, uigrao, selektovao ekipu, pa kasnije to uradio i Hurticu i Jesicu, i na kraju Cala Husrefu prosle sezone ?
Ili to vrijedi samo kad Dzeno preuzme ekipu u toku sezone i mi proigramo ?
mislim da je pohvalno da Dženo ima sve te trofeje s juniorima, to je super
skrenuo si s originalnog pitanja na dženu i miloša, dakle prodat je taj prvi a zamjene nije bilo...a i cimi i vezni red je izgubio na snazi drastično i podbacio u sljedećoj sezoni...YNWA je napisao/la: Ovdje se svrsavalo na tog Alispahica, na pripremama odlican bio, Milosa slali na tribine, i na kraju ovdje stavljate linkove sa TM od takvih igraca i svrsavate...Jel to onda opravdanje za onog kako ga nazivas amatera, jel se i on zalio zbog toga ?
stvari nisu crno-bjele inače u životu, žao mi je što si saznao na ovaj način...YNWA je napisao/la: To necemo brojati promasaje, nego samo one sa kojima smo pogodili ? a promasaja i onih koji su nam **** od a do z, je bilo duplo vise, ali za njih uvijek ima nego opravdanje, povrijeđen, menadzer, nije dobar u glavi, dio tala...i na kraju kad sa tim sa kojima smo pogodili, ne izborimo Evropu, opet je neko drugi kriv...
svi stranci su skupi, čim je stranac skuplji je skoro duplo od domaćeg igrača ako je prijavljen redovno...nađi iznad pisao sam već, da ne ponavljam , virni po netu...YNWA je napisao/la: pricamo o nasoj ligi, i spomenuti cu Zrinjski, koje to one skupe strance imaju, doveli onog Kukoca, predtsavljen ko superpojacanje, i sto prije otjeran...
niko ne govori o najboljim domaćim igračima, to nikad nismo dovodili, ali imali smo te pokušaje sa domaćim snagama svojom djecom itd. uglavnom neslavne sezonama bez kraja....mislim da smo daleko od izbalansirane ekipe i konkurentne...YNWA je napisao/la: Kad si dovodio najbolje domace igrace ? pa prvi put kad si pokupio nekoliko talenata iz lige, uzeo si ligu, zaradio dobru lovu...
I da sad ne ispadne, kako ja nisam za to da se dovede stranac, neko kao Benko, naravno da jesam, ali tek kao onaj zadnji dio slagalice, prvo napraviti ekipu, napraviti kolektiv, i onda dovesti takvog igraca, ali pod uslovom da on nece pokvariti atmosferu u ekipi, a mi smo to uradili dovodjenjem Benke i pogotovo Alispahica, i tjeranjem Todorovica, razjebali smo ekipu, i jos nismo napravili kolektiv, po prvi put od 2015, imam osjecaj da imamo ekipu, skupinu igraca koji ce biti kao porodica, igrati jedan za drugog, a ne skup kvalitetnih pojedinaca, koji ce na individualni kvalitet nesto napravit...
Po prvi put imamo dobro izbalansiranu ekipu i zdravu konkurenciju...