Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Stranac
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Stranac » 01 jul 2018, 22:02

Cisto da se malo podsjetimo. A pljuvali covjeka kao ne zna sta prica. 'Vrijeme je gospodin' reklo bi se. :mrgreen:

slika

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 jul 2018, 22:16

Reporter: What are your thoughts on C.Ronaldo joining #Juventus?

Skriniar: Decent, we got Eder!
Strah je velik. :mrgreen:

Siamo probudi se da pratimo ovo, pa nije ti skola sutra **** :mrgreen: :urnebes:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 03 jul 2018, 23:15

Kad bi njega doveli to bi bilo kao kad ste doveli debelog, znači spiskali brdo love na 30+ godišnjeg igrača koji vam nije donio ništa što već niste imali. Ako već imate toliko love bolje ganjat mlade superzvijezde. I ja bih npr. više volio da smo otkupili Rafinhu nego što smo kupili boljeg ali starijeg Rađu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jul 2018, 23:17

Biscione je napisao/la:Kad bi njega doveli to bi bilo kao kad ste doveli debelog, znači spiskali brdo love na 30+ godišnjeg igrača koji vam nije donio ništa što već niste imali. Ako već imate toliko love bolje ganjat mlade superzvijezde. I ja bih npr. više volio da smo otkupili Rafinhu nego što smo kupili boljeg ali starijeg Rađu.
Oprosti, ali cr trenutno je fizički superstar najbolji igrač svijeta i svi stručnjaci kažu da ovaj tempo njegovo tijelo bez problema moze izdržati min,2-3 godine.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 03 jul 2018, 23:21

Cuj ovog gore yebote zivot hahahahahahahahahahaha

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jul 2018, 23:42

Ako bi doveli zlatnu loptu to je kao kad smo doveli Higuaina? :lol:

Nisam znao da Juventus ima top 2 igrača ikad, nekog ko može izmisliti 15 golova u LP kad hoće i marketinški najjačeg igrača na svijetu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 jul 2018, 00:03

Slazem se s Bisconeom :mrgreen: . Kada imas te pare onda dovedes Neymara i tako nekog ko ima jos godina pred sobom.

Inače, fakat je smijesno da se i prica o ovome, je li vas stid imalo vjerovati u ove natpise? :mrgreen:

Prodati dusu djavolima (citaj Kinezima) za te igrace. Inace ce Agnelli roviti kante za smece. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jul 2018, 00:09

najbolja šala ovog merkata :mrgreen:

ajde klauzula manje više, našlo bi se tih 130 miliona, ali yebem ti frajer traži 30 miliona godišnje (ilitiga u italiji, 60m), pa trebalo bi se pola lige udružiti da ga isplate. :crazy:

nažalost nije italija još spremna na ovakve transfere i ko zna kad će biti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 jul 2018, 00:21

rope11 je napisao/la:najbolja šala ovog merkata :mrgreen:

ajde klauzula manje više, našlo bi se tih 130 miliona, ali yebem ti frajer traži 30 miliona godišnje (ilitiga u italiji, 60m), pa trebalo bi se pola lige udružiti da ga isplate. :crazy:

nažalost nije italija još spremna na ovakve transfere i ko zna kad će biti.
Zato ga prijavis u Celik i dovedes na posudbu, a s Celikom preko Turaka potpises ugovor o saradnji vrijedan 60M godisnje. Nista nije slucajno. #Turci #Laudrup #CR :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 jul 2018, 08:13

Dečki ovo je samo ispitivanja terene za Suning, sada će oni kližeći završiti CR-a :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 04 jul 2018, 11:21

Velika stvar za Seriu A bi bio dolazak Rone
Prevelika
Polako al sigurno se liga vraca na pravi kolosijek
Rona bi bio samo pecat na to
:clap:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 04 jul 2018, 12:04

CR bi sigurno ove i sljedece godine isao 30+ u SeriaA. Plus sto mislim da bi bio izuzetan fit s Dybalom.

Samo treba vidjeti koga ce se rijesiti i koliko ce ih taj trasnfer "oslabiti".

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 04 jul 2018, 13:10

Pogba je napisao/la:Kada imas te pare onda dovedes Neymara i tako nekog ko ima jos godina pred sobom.
U proteklih 9 godina, u 438 tekmi Ronaldo je zabio 450 golova. Kakav Neymar dragi Pogba :lol:
On ce za 3-4 godine poceti da usporava i u tom trenutku ce biti bolji od Higuaina trenutno npr. Ako postoji igrac koji ce sigurno vratiti ulozeno to je on,i Messi vjerovatno. Stim da je Ronaldo zadnjih godina evidentno bolji od Mesija.
Ako sve ovo nije samo neka budalastina medijska Juventus ovo ne smije propustiti.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jul 2018, 13:46

Belmin6 je napisao/la:CR bi sigurno ove i sljedece godine isao 30+ u SeriaA. Plus sto mislim da bi bio izuzetan fit s Dybalom.

Samo treba vidjeti koga ce se rijesiti i koliko ce ih taj trasnfer "oslabiti".
Rijesit ce se Debelog i Rugania

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 04 jul 2018, 18:33

Pričajte šta hoćete ali iskrcat 150-200 milja (sa platom i porezima) za čovjeka koji uskoro puni 34 je suludo. Iako, ja bih volio da ga kupite isto kao što mi je bilo drago što se doveli i Higuaina :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 jul 2018, 18:59

Rona ima još 3 4 godine strašnog fubala u nogama, ja ne znaž jeste li vi svjesni šta taj čovjek radi sve na sebi, pa yebi mi mater sad ako on i sa 40 neće igrati aktivnp kvalitetan fudbal, lik je mašina u tom fizičkom smislu, nešto nepojmljivo. Uostalom i da mu je 60 godina taj lik je brand i ono što bi sve sa sobom doveo eventualno u Torino, Juve kroz par godina ne bi osjetio uopšte njegov dolazak. I uostalom, vodeći ljudi Juvea nisu diletanti i pokemoni ko oni Milanovi Kinezi, znaju ljudi šta rade. Sve je to proračunato.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jul 2018, 19:04

Biscione je napisao/la:Pričajte šta hoćete ali iskrcat 150-200 milja (sa platom i porezima) za čovjeka koji uskoro puni 34 je suludo. Iako, ja bih volio da ga kupite isto kao što mi je bilo drago što se doveli i Higuaina :mrgreen:
Nije obični čovjek, nije obični igrač i ima 33 godine. Do koliko je Zanetti igrao vrhunski nogomet u Interu?

Ronaldo je i veća mašina, veći profesionalac nego bilo koji drugi igrač kojeg znam. Sigurno ima bar dvije godine vrhunskog nivoa u sebi, a i poslije toga će bez problema za finu svotu moći u Kinu, MLS ili gdje bude htio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2018, 19:14

Iskrcas 250 miliona, zaradis 500. Kao da bi Agnelli dao marku negdje gdje nece dobiti, mozda ne dobije odmah sve ali ce podici brend sigurno.

Rezultatski isto nece biti zime.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 04 jul 2018, 19:25

Ma Rona je sigurna investicija, i za kompletnu ligu bi bilo odlicno! I tako je juventus dominira zadnjih godina, ne vidim samo sta bi to njega privlacilo da dode u italiju??
Tereni katastrofa, liga nije u svijetu bas nešto itd.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jul 2018, 19:59

pa i meni je to čudno, da lik iz reala ode u ligu gdje je 80% stadiona krš sa zastarjelom infrastrukturom i da igra sa tamo nekim frosinoneima, chievima, spalima itd.

meni će serie a vazda biti najdraža liga na svijetu, ali u odnosu na epl ili špance je realno šupak od lige. :mrgreen:

ali bilo bi super za ligu na više nivoa kad bi došao, ali više ga vidim da ostaje u realu ili se eventualno vraća u mančestu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.