Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Strah je velik.
Reporter: What are your thoughts on C.Ronaldo joining #Juventus?
Skriniar: Decent, we got Eder!
Oprosti, ali cr trenutno je fizički superstar najbolji igrač svijeta i svi stručnjaci kažu da ovaj tempo njegovo tijelo bez problema moze izdržati min,2-3 godine.Biscione je napisao/la:Kad bi njega doveli to bi bilo kao kad ste doveli debelog, znači spiskali brdo love na 30+ godišnjeg igrača koji vam nije donio ništa što već niste imali. Ako već imate toliko love bolje ganjat mlade superzvijezde. I ja bih npr. više volio da smo otkupili Rafinhu nego što smo kupili boljeg ali starijeg Rađu.
Zato ga prijavis u Celik i dovedes na posudbu, a s Celikom preko Turaka potpises ugovor o saradnji vrijedan 60M godisnje. Nista nije slucajno. #Turci #Laudrup #CRrope11 je napisao/la:najbolja šala ovog merkata
ajde klauzula manje više, našlo bi se tih 130 miliona, ali yebem ti frajer traži 30 miliona godišnje (ilitiga u italiji, 60m), pa trebalo bi se pola lige udružiti da ga isplate.![]()
nažalost nije italija još spremna na ovakve transfere i ko zna kad će biti.
U proteklih 9 godina, u 438 tekmi Ronaldo je zabio 450 golova. Kakav Neymar dragi PogbaPogba je napisao/la:Kada imas te pare onda dovedes Neymara i tako nekog ko ima jos godina pred sobom.
Rijesit ce se Debelog i RuganiaBelmin6 je napisao/la:CR bi sigurno ove i sljedece godine isao 30+ u SeriaA. Plus sto mislim da bi bio izuzetan fit s Dybalom.
Samo treba vidjeti koga ce se rijesiti i koliko ce ih taj trasnfer "oslabiti".
Nije obični čovjek, nije obični igrač i ima 33 godine. Do koliko je Zanetti igrao vrhunski nogomet u Interu?Biscione je napisao/la:Pričajte šta hoćete ali iskrcat 150-200 milja (sa platom i porezima) za čovjeka koji uskoro puni 34 je suludo. Iako, ja bih volio da ga kupite isto kao što mi je bilo drago što se doveli i Higuaina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.