Ma to je problem generalno svih igraca koji imaju talenat,nekad od Skore koji je otisao iz Sarajeva ko vrlo mlad pa se manje vise zajebo,pa evo do Handzica H. i Pandze,sto da ne kazem i Seke,koji je odbio da potpise ugovor sa prvim timom i otisao da igra sa Radnik kod Irfana jel mu je ovaj rekao da ce ga prodati u Cesku itd gdje vec prodaje igrace....cim napune 18 nos se digne,epiteti porastu vec se vide u najvecem svjetskom klubu a ugl vecina ih se prije vrati nego sto tamo odigraju par utakmica...ali kada se vrate to nije to,vidimo i sa Handzicem ove godine daboda da zaigra za prvi tim a da je ostao u Sarajevu do sada bi vjerovatno bio jedan od glavnih igraca...
Al takve nezalim ima i pametnih slucajeva evo Kene Handzica imao je ponude iz vana,Grcke konkretno kolko ja znam ali je ostao tu gdje jeste potpisao ugovor sa prvim timom,sad je standardan prvotimac,dobio je poziv za repku,postao jedan od nosilaca nase igre itd itd...dok ovi tamo truhnu,mada uzimaju dobre pare ali ih nema na mapi...dok ce ovaj odigrati ovdje jos sezonu-dvije lupam i kasnije se prodati kako valja,tj ko provjeren igrac a ne ko tamo neki talanat koji ce se kaliti 5 godina bez 3 utakmice igranja i na kraju moliti da se vrati tamo odakle je poceo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".