Mora se i ovo dobiti,ali se morao dobiti ii BoracGunnerS je napisao/la:Ako hočemo titulu, ovo se mora dobit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Nista od utakmica za vikend...sve se odgadjaju
tako da imamo jos fore da se spremimo,tamo do sredine iduce sedmice utorak-srijeda kad se vec igraju utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jbg radni dan ... manje ce raje otici kako god se okrene, al sta je tu je 
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Je... raju samo da hocemo pobijeditiaS_Roma je napisao/la:jbg radni dan ... manje ce raje otici kako god se okrene, al sta je tu je
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talentadino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.
A savez kp savez ni CIK ni Drzava im nemere nista
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pandza je glup(ne bi trebao tako reci ali...) nije cak ni u Lokomotivi vec u Radniku iz Sesveta(3. HNL).Dok je potpisao za Dinamo trebao je traziti posudbu u FKS,ali on mislio bit ce mjesta za njega pa ga posalju u Lokomotivu pa ga onda vrate u juniorski tim Dinama i na kraju u 3. HNL ga posaljuadnanhz je napisao/la:Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talentadino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.![]()
A savez kp savez ni CIK ni Drzava im nemere nista![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ako cemo realno i jedan i drugi su bili veliki talenti al sto zbog politike njihovih menadjera,sto nase uprave (tadasnje) sto njihovih neiskusnih glavica( konta da mi se sto prije iscupat iz ove kaljuge od lige) i desiti se da sa 19 godina misli da je ronaldinjo bi sta bi et gdje su sad,al opet ponavljam straasno mi je zao al nazalčost nasa surova relanostFK Sarajevo je napisao/la:Pandza je glup(ne bi trebao tako reci ali...) nije cak ni u Lokomotivi vec u Radniku iz Sesveta(3. HNL).Dok je potpisao za Dinamo trebao je traziti posudbu u FKS,ali on mislio bit ce mjesta za njega pa ga posalju u Lokomotivu pa ga onda vrate u juniorski tim Dinama i na kraju u 3. HNL ga posaljuadnanhz je napisao/la:Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talentadino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.![]()
A savez kp savez ni CIK ni Drzava im nemere nista![]()
![]()
![]()
.Hare Handzic manji talenat od njega bio,a bolje je prosao.
Steta stvarno je bio talentovan i odlicno je igrao onu zadnju sezonu kod vas,puno je ove nase djece iz omladinskih pogona Zelje i Sarajeva koji su nestrpljivi i takvim odlascima samo sebi nastete.Hvala na informaciji.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ma to je problem generalno svih igraca koji imaju talenat,nekad od Skore koji je otisao iz Sarajeva ko vrlo mlad pa se manje vise zajebo,pa evo do Handzica H. i Pandze,sto da ne kazem i Seke,koji je odbio da potpise ugovor sa prvim timom i otisao da igra sa Radnik kod Irfana jel mu je ovaj rekao da ce ga prodati u Cesku itd gdje vec prodaje igrace....cim napune 18 nos se digne,epiteti porastu vec se vide u najvecem svjetskom klubu a ugl vecina ih se prije vrati nego sto tamo odigraju par utakmica...ali kada se vrate to nije to,vidimo i sa Handzicem ove godine daboda da zaigra za prvi tim a da je ostao u Sarajevu do sada bi vjerovatno bio jedan od glavnih igraca...
Al takve nezalim ima i pametnih slucajeva evo Kene Handzica imao je ponude iz vana,Grcke konkretno kolko ja znam ali je ostao tu gdje jeste potpisao ugovor sa prvim timom,sad je standardan prvotimac,dobio je poziv za repku,postao jedan od nosilaca nase igre itd itd...dok ovi tamo truhnu,mada uzimaju dobre pare ali ih nema na mapi...dok ce ovaj odigrati ovdje jos sezonu-dvije lupam i kasnije se prodati kako valja,tj ko provjeren igrac a ne ko tamo neki talanat koji ce se kaliti 5 godina bez 3 utakmice igranja i na kraju moliti da se vrati tamo odakle je poceo
Al takve nezalim ima i pametnih slucajeva evo Kene Handzica imao je ponude iz vana,Grcke konkretno kolko ja znam ali je ostao tu gdje jeste potpisao ugovor sa prvim timom,sad je standardan prvotimac,dobio je poziv za repku,postao jedan od nosilaca nase igre itd itd...dok ovi tamo truhnu,mada uzimaju dobre pare ali ih nema na mapi...dok ce ovaj odigrati ovdje jos sezonu-dvije lupam i kasnije se prodati kako valja,tj ko provjeren igrac a ne ko tamo neki talanat koji ce se kaliti 5 godina bez 3 utakmice igranja i na kraju moliti da se vrati tamo odakle je poceo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
I jos bi dodao s obzirom na manjak spiceve rado bi vidio raleta i sarana
Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Dino samo da te pozdravim ,pošto sam bio odsutan desetak dana da vidim kako si!?dino lj je napisao/la:Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
Sarajevo ljubavi moja!
dobar jarane,sve o.k. kako je ko tebe stanje.sekac je napisao/la:Dino samo da te pozdravim ,pošto sam bio odsutan desetak dana da vidim kako si!?dino lj je napisao/la:Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Megamon
- Kontakt:
UNFKS poziva sve one koji zele da odaju pocast nasem bratu Vedranu Puljicu da u ponedjeljak u 16h dodju na plato ispred sjeverne tribine, odakle cemo u 16:30h krenuti prema mjestu gdje pociva nas brat.
Sramota ko mogne, a ne dodje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tako je !Megamon je napisao/la:UNFKS poziva sve one koji zele da odaju pocast nasem bratu Vedranu Puljicu da u ponedjeljak u 16h dodju na plato ispred sjeverne tribine, odakle cemo u 16:30h krenuti prema mjestu gdje pociva nas brat.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Jedva cekam tekmu protiv Zvijezde bit ce gusto 
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
e de može li mi neko objasniti situaciju sa vašim snadbijevačem opreme je li Nike ili Legea oficijalni zastupnik
Čini mi se da je na početku sezone Blekić potpisao sa Legeom a igrate u starim Nike dresovima 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.