dino lj je napisao/la:Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
Biće toga aBd, vala i vrijeme je. Davno bi mi ušli u grupnu fazu, navikli bi se na nju da je poslije tekme s Newcastleom išlo sve drugim tokom. Danas bi imali u ekipi Džeku, Štilića, Jahića, Vladavića pa onda Cocalić, Bekrić i da ne nabrajam još. Vratili bi se u tim i Hasagić i Muratović. Pa onda se lova uzima od ovih igrača, i onda je san svakom igraču da igra u Željezničaru. A taj klub igra grupne faze EL, a jednom-dvaput je ušao u grupnu fazu LP. Stadion bi bio poprilično napravljen. Jak generalni sponzor. A kako imamo uvijek sreće u Europskoj ligi, možda bi sad i do finala došli

. Bili u 1/4 fin, pa onda u 1/2 ...
Nego, da ne sanjarim sada

. Nadam se da će Osim ostati još pet-šest godina i uvesti nas u grupnu fazu. A bogme, sam ništa ne može. Treba tu i love
A sad, sadašnjost. Pobjeda protiv Čelika, Slavije, Borca ( kup) i onda protiv Sarajeva. Uopšte nije nemoguće. Ali da opet ne zalazim u budućnost. Tri boda protiv Čelika su neophodna. Tu je paklena atmosfera, a Željo sve bolje i bolje igra. Idemo postepeno, i momcima treba podrška. Znači, svi na Grbavicu protiv Čelika!!!