FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 30 sep 2010, 18:23

Neprilagodjen je napisao/la:
(izvini unaprijed ako mozda nemas mamu)

Imam mamu,ali nek tebi služi na čast pominjanje porodice. Nećemo više o ugarskom paketu,ali ajmo malo ozbiljno.

Vidim da Željo ima daleko najviše navijača ovdje,možda se mjere i u hiljadama. Moje pitanje je:

Ima li barem JEDAN,kome nije sumnjivo što je sve i jedan šut igrača Borca išao 10 metara preko gola,a ne recimo u gol,ili par centimetara od gola? I tako desetak puta :D :D :D

Nek se javi takav,ako postoji,čisto da vidim ima li se sa kim ozbiljno diskutovati?
:lol:

pa zar ti stvarno mislis da igraci u onakvim pozicijama u kakvim su bili igraci borca gledaju gdje sutaju i fol ciljaju? :mrgreen: bolan u nasoj ligi i kad penal pucaju, roknu je pa dje ode... fol namjerno promasivali :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 sep 2010, 19:16

Vraćamo se ..!

;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 sep 2010, 19:30

Jaki smo ko NATO. Zbog umora ekipe Zelje odgodjeno je cijelo kolo i niko nece igrati. A kolo je odgodjeno da ne bi bilo ofirno sto samo mi ne igramo. BETON!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 30 sep 2010, 19:31

Stole iz Bora je napisao/la:Jaki smo ko NATO. Zbog umora ekipe Zelje odgodjeno je cijelo kolo i niko nece igrati. A kolo je odgodjeno da ne bi bilo ofirno sto samo mi ne igramo. BETON!
ahahahahaha...ili je odgodjeno jer ste dopili po pi... :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 sep 2010, 19:42

Gigant je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Jaki smo ko NATO. Zbog umora ekipe Zelje odgodjeno je cijelo kolo i niko nece igrati. A kolo je odgodjeno da ne bi bilo ofirno sto samo mi ne igramo. BETON!
Da pojasnim sta je cilj gornjeg posta ili mozes sam shvatiti ako se dobro udubis. Samo citaj sa razumjevanjem i uci ce nekako u glavu. Pazi dobro ako naletis na ironiju kako ces je protumaciti .. ;)
AMAR OSIM

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 sep 2010, 19:48

Gigant je napisao/la:

:D kakav intelektualac :D bravo gigo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 30 sep 2010, 19:54

slika
Najjaci smo :lol: .

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 sep 2010, 19:57

Markovic desno a Radovanovic lijevo.
AMAR OSIM

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 sep 2010, 20:05

Stole iz Bora je napisao/la:Markovic desno a Radovanovic lijevo.
Vasilic = Kerla
Stanic = Lazar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 30 sep 2010, 20:05

AdisManiacZ je napisao/la:slika
ovu formaciju ne mozete odigrai ni pomocu trikova :)

tu moras da ubacis jos jednog zadnjeg veznog, svraku ili savica, jer culum ne moze odigrati tu poziciju sam. To po automatiznu znaci da moras da izbacis nekog iz napada

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 30 sep 2010, 20:31

jovanbl je napisao/la:
AdisManiacZ je napisao/la:slika
ovu formaciju ne mozete odigrai ni pomocu trikova :)

tu moras da ubacis jos jednog zadnjeg veznog, svraku ili savica, jer culum ne moze odigrati tu poziciju sam. To po automatiznu znaci da moras da izbacis nekog iz napada
i kako si svegat kerlu izostavio :O :D
kerla beton stoper...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 sep 2010, 20:36

Mogo je i Gusu stavit :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 30 sep 2010, 20:43

Sta je to fazon biti navijac i potuci se sa protivnickim navijacima ? Mislim u redu, svako navija za svoje ali cemu cilj svega toga ? Kad vidim djecu od 15-18 godina u redu, napelo im se **** pa misle da je srce ! Al kad vidim starije da rade istu stvar, onda se zapitam koliko covijek mora biti GLUP da udari na drugog covijeka zbog nekog tamo kluba ? Zbog fudbala !

Zar to nije samo igra od mocnika, da se zadovolje ''sluge'' kao i u doba Rimskog carstva dok su bili gladijatori. Zar to nije igra gdje vasi idoli sad igraju kod vas pa onda u ''najomrzenijem'' klubu. Zar to na kraju krajeva nije samo igra, a ne neka religija ili sta ja znam ?

To nikad necu razumjeti, simpatisem Velez al nisam navijac nijednog kluba bas posebno jer zivim u dijaspori ! Navijam za sve nase klubove kad igraju u Evropi, i navijam za BiH.Ali nebi se potukao ni zbog Dzeke ili koga vec, sta ja imam da se tucem s nekim ko navija za neki drugi klub/repku ?

STA CU POSTICI S' TIM ?

P.S. Nemam nista protiv bilo kojeg kluba/navijaca.Ovo postavljam ovdje jer je tema o Zelji aktuelnija od Celikove,i ne zelim provocirati nikog. Samo mi to sto sam pomenuo nikako ne moze da dodje u glavu, da SHVATIM zasto se sve to desava ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 30 sep 2010, 20:59

KONGO je napisao/la:Sta je to fazon biti navijac i potuci se sa protivnickim navijacima ? Mislim u redu, svako navija za svoje ali cemu cilj svega toga ? Kad vidim djecu od 15-18 godina u redu, napelo im se **** pa misle da je srce ! Al kad vidim starije da rade istu stvar, onda se zapitam koliko covijek mora biti GLUP da udari na drugog covijeka zbog nekog tamo kluba ? Zbog fudbala !

Zar to nije samo igra od mocnika, da se zadovolje ''sluge'' kao i u doba Rimskog carstva dok su bili gladijatori. Zar to nije igra gdje vasi idoli sad igraju kod vas pa onda u ''najomrzenijem'' klubu. Zar to na kraju krajeva nije samo igra, a ne neka religija ili sta ja znam ?

To nikad necu razumjeti, simpatisem Velez al nisam navijac nijednog kluba bas posebno jer zivim u dijaspori ! Navijam za sve nase klubove kad igraju u Evropi, i navijam za BiH.Ali nebi se potukao ni zbog Dzeke ili koga vec, sta ja imam da se tucem s nekim ko navija za neki drugi klub/repku ?

STA CU POSTICI S' TIM ?

P.S. Nemam nista protiv bilo kojeg kluba/navijaca.Ovo postavljam ovdje jer je tema o Zelji aktuelnija od Celikove,i ne zelim provocirati nikog. Samo mi to sto sam pomenuo nikako ne moze da dodje u glavu, da SHVATIM zasto se sve to desava ?

a jara moj nisi jedini koji to ne razumije....

nisu to navijaci, to su klasicni debili ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 30 sep 2010, 21:16

Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2010, 21:18

Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 30 sep 2010, 21:41

dino lj je napisao/la:Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
bice bice ako Bog da... :D

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 30 sep 2010, 22:06

ellaxaz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
Svi u DOLINU!!!!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 sep 2010, 22:47

Stilicu druga asistencija u utakmici protiv Salzburga! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 sep 2010, 22:47

dino lj je napisao/la:Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
Biće toga aBd, vala i vrijeme je. Davno bi mi ušli u grupnu fazu, navikli bi se na nju da je poslije tekme s Newcastleom išlo sve drugim tokom. Danas bi imali u ekipi Džeku, Štilića, Jahića, Vladavića pa onda Cocalić, Bekrić i da ne nabrajam još. Vratili bi se u tim i Hasagić i Muratović. Pa onda se lova uzima od ovih igrača, i onda je san svakom igraču da igra u Željezničaru. A taj klub igra grupne faze EL, a jednom-dvaput je ušao u grupnu fazu LP. Stadion bi bio poprilično napravljen. Jak generalni sponzor. A kako imamo uvijek sreće u Europskoj ligi, možda bi sad i do finala došli 8-) . Bili u 1/4 fin, pa onda u 1/2 ...
Nego, da ne sanjarim sada :D . Nadam se da će Osim ostati još pet-šest godina i uvesti nas u grupnu fazu. A bogme, sam ništa ne može. Treba tu i love
A sad, sadašnjost. Pobjeda protiv Čelika, Slavije, Borca ( kup) i onda protiv Sarajeva. Uopšte nije nemoguće. Ali da opet ne zalazim u budućnost. Tri boda protiv Čelika su neophodna. Tu je paklena atmosfera, a Željo sve bolje i bolje igra. Idemo postepeno, i momcima treba podrška. Znači, svi na Grbavicu protiv Čelika!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek, Redfire16 i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []