FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EdinTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EdinTM87 » 30 sep 2010, 20:36

Mogo je i Gusu stavit :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 30 sep 2010, 20:43

Sta je to fazon biti navijac i potuci se sa protivnickim navijacima ? Mislim u redu, svako navija za svoje ali cemu cilj svega toga ? Kad vidim djecu od 15-18 godina u redu, napelo im se **** pa misle da je srce ! Al kad vidim starije da rade istu stvar, onda se zapitam koliko covijek mora biti GLUP da udari na drugog covijeka zbog nekog tamo kluba ? Zbog fudbala !

Zar to nije samo igra od mocnika, da se zadovolje ''sluge'' kao i u doba Rimskog carstva dok su bili gladijatori. Zar to nije igra gdje vasi idoli sad igraju kod vas pa onda u ''najomrzenijem'' klubu. Zar to na kraju krajeva nije samo igra, a ne neka religija ili sta ja znam ?

To nikad necu razumjeti, simpatisem Velez al nisam navijac nijednog kluba bas posebno jer zivim u dijaspori ! Navijam za sve nase klubove kad igraju u Evropi, i navijam za BiH.Ali nebi se potukao ni zbog Dzeke ili koga vec, sta ja imam da se tucem s nekim ko navija za neki drugi klub/repku ?

STA CU POSTICI S' TIM ?

P.S. Nemam nista protiv bilo kojeg kluba/navijaca.Ovo postavljam ovdje jer je tema o Zelji aktuelnija od Celikove,i ne zelim provocirati nikog. Samo mi to sto sam pomenuo nikako ne moze da dodje u glavu, da SHVATIM zasto se sve to desava ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 30 sep 2010, 20:59

KONGO je napisao/la:Sta je to fazon biti navijac i potuci se sa protivnickim navijacima ? Mislim u redu, svako navija za svoje ali cemu cilj svega toga ? Kad vidim djecu od 15-18 godina u redu, napelo im se **** pa misle da je srce ! Al kad vidim starije da rade istu stvar, onda se zapitam koliko covijek mora biti GLUP da udari na drugog covijeka zbog nekog tamo kluba ? Zbog fudbala !

Zar to nije samo igra od mocnika, da se zadovolje ''sluge'' kao i u doba Rimskog carstva dok su bili gladijatori. Zar to nije igra gdje vasi idoli sad igraju kod vas pa onda u ''najomrzenijem'' klubu. Zar to na kraju krajeva nije samo igra, a ne neka religija ili sta ja znam ?

To nikad necu razumjeti, simpatisem Velez al nisam navijac nijednog kluba bas posebno jer zivim u dijaspori ! Navijam za sve nase klubove kad igraju u Evropi, i navijam za BiH.Ali nebi se potukao ni zbog Dzeke ili koga vec, sta ja imam da se tucem s nekim ko navija za neki drugi klub/repku ?

STA CU POSTICI S' TIM ?

P.S. Nemam nista protiv bilo kojeg kluba/navijaca.Ovo postavljam ovdje jer je tema o Zelji aktuelnija od Celikove,i ne zelim provocirati nikog. Samo mi to sto sam pomenuo nikako ne moze da dodje u glavu, da SHVATIM zasto se sve to desava ?

a jara moj nisi jedini koji to ne razumije....

nisu to navijaci, to su klasicni debili ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 30 sep 2010, 21:16

Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2010, 21:18

Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 30 sep 2010, 21:41

dino lj je napisao/la:Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
bice bice ako Bog da... :D

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 30 sep 2010, 22:06

ellaxaz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
Svi u DOLINU!!!!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 sep 2010, 22:47

Stilicu druga asistencija u utakmici protiv Salzburga! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 sep 2010, 22:47

dino lj je napisao/la:Raja gledam ovaj Hajduk(Poljud pun,atmosfera fantasticna) i Dinamo pa mi nekako trnci prodjose kroz tijelo kako bi bilo super da i mi barem jednu sezonu odigramo u grupnoj fazi,ako Bog da.
Biće toga aBd, vala i vrijeme je. Davno bi mi ušli u grupnu fazu, navikli bi se na nju da je poslije tekme s Newcastleom išlo sve drugim tokom. Danas bi imali u ekipi Džeku, Štilića, Jahića, Vladavića pa onda Cocalić, Bekrić i da ne nabrajam još. Vratili bi se u tim i Hasagić i Muratović. Pa onda se lova uzima od ovih igrača, i onda je san svakom igraču da igra u Željezničaru. A taj klub igra grupne faze EL, a jednom-dvaput je ušao u grupnu fazu LP. Stadion bi bio poprilično napravljen. Jak generalni sponzor. A kako imamo uvijek sreće u Europskoj ligi, možda bi sad i do finala došli 8-) . Bili u 1/4 fin, pa onda u 1/2 ...
Nego, da ne sanjarim sada :D . Nadam se da će Osim ostati još pet-šest godina i uvesti nas u grupnu fazu. A bogme, sam ništa ne može. Treba tu i love
A sad, sadašnjost. Pobjeda protiv Čelika, Slavije, Borca ( kup) i onda protiv Sarajeva. Uopšte nije nemoguće. Ali da opet ne zalazim u budućnost. Tri boda protiv Čelika su neophodna. Tu je paklena atmosfera, a Željo sve bolje i bolje igra. Idemo postepeno, i momcima treba podrška. Znači, svi na Grbavicu protiv Čelika!!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 30 sep 2010, 22:48

Zaista je podrska potrebnija nego ikad ove sezone,u narednim utakmicama koje su nam jako bitne na grbavici protiv celika,sarajeva,borca moramo napuniti dolinu svi doci kao da je pitanje grupne faze lige prvaka,pa onda otici u sto vecem broju u lukavicu,banjaluku i mostar jer su su nam i to vrlo bitne utakmice BUDIMO U OVIM UTAKMICAMA SVI ZELJO,DODIMO I POMOZIMO MOMCIMA NA TERENU,VESELIMO SE SAMO ONAKO KAKO MI TO ZNAMO I UMIJEMO,A MI TO RADIMO SIGURNO NAJB0LJE

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 sep 2010, 23:24

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 30 sep 2010, 23:48

ovo bi trebali svi da procitaju i svaka ti cast na ovom ;) da se rasplaces jednostavno

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 01 okt 2010, 00:01

Legenda

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 01 okt 2010, 00:02

sad nam ide mozda i najvaznijih mjesec dana u ovoj sezoni , ovaj period ce pokazati koliko i sta mozemo da postignemo ove sezone , al treba razmisljat od utakmice do utakmice , protiv celika ocekujem pobjedu jer oni nisu ni priblizno pokazali onaj kvalitet kakav su najavljivali pocetkom sezone , pokazalo se da je moje misljenje da je ibrakovic prodavac magle ispravno , ocekujem uzarenu naelektrisanu atmosferu iako ce biti radni dan , i da momci sa pristupom kakav su pokazali u poslednje dvije utakmice , noseni nasim navijanjem ostvare veoma vaznu pobjedu

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 01 okt 2010, 01:11

Jedva cekam da nam dodjete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 01 okt 2010, 01:23

sado-mazo :twisted:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2010, 08:00

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 okt 2010, 08:06

Da se prisjetimo: :D
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 01 okt 2010, 10:17

Jbt i ova politika svugdje, kako Vas nije stid ubacivati ove debile iz SDA na sportsport, uzasno sam se razocarao ! Ima li negdje adekvatniji topic da im sugerisem na to, fuuuuuuuj, zar i vi pomjesaste politiku i sport a mislio sam da ste ozbiljan sajt :S:S:S:S

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 okt 2010, 10:27

Može li mi neko ko se razumije poslati na pm jednu listu naših kandidata i pitarskih da se gdje ne zaje.bem. Dakle, isključivo na pm da ne krene sad ovdje priča o politici koja me nešto posebno ne zanima, ali me zanima da dam glas našim. Unaprijed hvala.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kajkutenjoyer i 15 gostiju.