Centre forward je napisao/la:Zar je Bernat još uvijek kod nas ? Sramota.
Boa je gotov. Inertan, nezainteresovan a ni kao plej se nije posebno pokaz'o. Treba ga prodat'. Vjerujem da niko od ovih velikana i skorojevića (PSG, City) nije lud da ga dovede za neku ozbiljniju cifru. On je sad za nekih osrednjih klubova tipa Fiorentina, Valencia, Arsenal i co.
Ma hoće Paris uvijek svakoga, samo trebaš imati priču. Oni su kao polupijana ženska u klubu u 2 ujutro, pristaju na sve. A Braco stari šarmer, neće morati ni da progovori.
Centre forward je napisao/la:I ovaj Pavard je mačak u vreći. Ja sam poslije promašaja sa Renatom Sanchesom skeptik kada se dovode ova dječurlija. Ono, može on bit' novi Thuram, niko ne spori, a može bit' i novi Nastasic.
Nije toliko mlad, praktično znaš šta dovodiš. U svakom slučaju, sad da me pitaš da biram između Boatenga i Bogičevića, ne bih se mislio sekunde, eto dotle je došlo.
Centre forward je napisao/la:Dajte 100 miliona i dovedite Ronalda. Ako i on grohne i flopne nek' onda ide u Juve. Na posudbu, podrazumijeva se, a kasnije i otkup.

Samo nam fali još jedan prirodni egoista u ekipi, nemamo ih dovoljno. 'em ima godina, 'em košta, neka ga u Juvetu. Mada, svlačionica sa Ronom, Mullerom, Lewom, Robberyem... FC Hollywood u najboljem izdanju.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick