FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 04 jul 2018, 17:07

Zar je Bernat još uvijek kod nas ? Sramota.
Boa je gotov. Inertan, nezainteresovan a ni kao plej se nije posebno pokaz'o. Treba ga prodat'. Vjerujem da niko od ovih velikana i skorojevića (PSG, City) nije lud da ga dovede za neku ozbiljniju cifru. On je sad za nekih osrednjih klubova tipa Fiorentina, Valencia, Arsenal i co.

I ovaj Pavard je mačak u vreći. Ja sam poslije promašaja sa Renatom Sanchesom skeptik kada se dovode ova dječurlija. Ono, može on bit' novi Thuram, niko ne spori, a može bit' i novi Nastasic.

Dajte 100 miliona i dovedite Ronalda. Ako i on grohne i flopne nek' onda ide u Juve. Na posudbu, podrazumijeva se, a kasnije i otkup. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2018, 17:21

Centre forward je napisao/la:Zar je Bernat još uvijek kod nas ? Sramota.
Boa je gotov. Inertan, nezainteresovan a ni kao plej se nije posebno pokaz'o. Treba ga prodat'. Vjerujem da niko od ovih velikana i skorojevića (PSG, City) nije lud da ga dovede za neku ozbiljniju cifru. On je sad za nekih osrednjih klubova tipa Fiorentina, Valencia, Arsenal i co.
Ma hoće Paris uvijek svakoga, samo trebaš imati priču. Oni su kao polupijana ženska u klubu u 2 ujutro, pristaju na sve. A Braco stari šarmer, neće morati ni da progovori. :mrgreen:
Centre forward je napisao/la:I ovaj Pavard je mačak u vreći. Ja sam poslije promašaja sa Renatom Sanchesom skeptik kada se dovode ova dječurlija. Ono, može on bit' novi Thuram, niko ne spori, a može bit' i novi Nastasic.
Nije toliko mlad, praktično znaš šta dovodiš. U svakom slučaju, sad da me pitaš da biram između Boatenga i Bogičevića, ne bih se mislio sekunde, eto dotle je došlo.
Centre forward je napisao/la:Dajte 100 miliona i dovedite Ronalda. Ako i on grohne i flopne nek' onda ide u Juve. Na posudbu, podrazumijeva se, a kasnije i otkup. :D
Samo nam fali još jedan prirodni egoista u ekipi, nemamo ih dovoljno. 'em ima godina, 'em košta, neka ga u Juvetu. Mada, svlačionica sa Ronom, Mullerom, Lewom, Robberyem... FC Hollywood u najboljem izdanju. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2018, 17:23

Što da dovodimo kad je Haso napotpiso ove dječice, mozemo se komotno zvati FC Cvrčak.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jul 2018, 17:34

Pavard je logičan izbor..pozicija centralnog i desnog stopera bi se onda popunila.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 jul 2018, 17:39

Boatengu je kljucno zdravlje .on ima 29 godina i jos ima 3-4 godine igranja ispred sebe ,samo da ne bude ozljeda.Ne treba zaboraviti odlican odnos brata boateng s nikom .A i sam boateng je rekao dan ostaje,ta prica je zakljucena

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 jul 2018, 18:33

Oladite malo s tim Pavardom, lik odigra par dobrih utakmica i odmah bi ga dovodili. Bolje se brinite za penzionere u navali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 04 jul 2018, 18:41

Boateng, sigurno nije bio na svom izdanju ove sezone, ali toliko los koliko ga se predstavlja sigurno nije bio, ni blizu toga..ima puno vecih problema u ekipi od njega. Pavaeda sam iskreno gledao samo protiv Argentine, tako da ne bih se usudio reci treba li nam ili ne.. Sredina nam je pretrpana, tu moraju bar dvojica ici, ja sam za ostanak Thiaga pod svaku cijenu.. Martinez mislim da ce izvisit dolaskom Kovaca, ali vidjet cemo..

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 04 jul 2018, 18:45

S-Y-L-A-R je napisao/la: Oni su kao polupijana ženska u klubu u 2 ujutro, pristaju na sve.
Gdje se mogu naći ovakve i kako doći do njih? :mrgreen:

Jeb'o Boatenga xD

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 jul 2018, 19:12

nele-BHF je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la: Oni su kao polupijana ženska u klubu u 2 ujutro, pristaju na sve.

Jeb'o Boatenga xD
Pa u klubovima. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2018, 19:36

Bundesliga je napisao/la:Oladite malo s tim Pavardom, lik odigra par dobrih utakmica i odmah bi ga dovodili. Bolje se brinite za penzionere u navali.
Za takvo nešto je sad nakon ugovora malčice kasno, mada sam i to pomenuo. Što se tiče Pavarda, opet ponavljam, nije do njega, do Boatenga je. Stvarno mi je postalo teško gledati ga. Vrijeme je:
slika
Derdiyok je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la:

Jeb'o Boatenga xD
Pa u klubovima. :mrgreen:
Sve jasno, ne ostane mi ni da tačku stavim. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 05 jul 2018, 01:22

Nema sta, Kicker kaze Pavard done deal, sljedece ljeto aktivira se otkupna klauzula 35 mil.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 jul 2018, 07:15

Kako moze biti nesto done deal kad mu nije ni vrijeme da bude deal. A jos nek neko ponudi vise i klubu i njemu mozes ti dondilat do sutra.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2018, 10:31

BREAKING: Benjamin Pavard to FC Bayern is a done deal according to Kicker. The club will pay his €35m release clause next summer and the player will join on 1 July 2019. There was a meeting ahead of the last matchday of last season and an agreement has been reached.

S Francuzima smo obično svaki put uboli valjda ovaj momak bude naš novi Sagnol. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 jul 2018, 10:40

Saurman je napisao/la:
BREAKING: Benjamin Pavard to FC Bayern is a done deal according to Kicker. The club will pay his €35m release clause next summer and the player will join on 1 July 2019. There was a meeting ahead of the last matchday of last season and an agreement has been reached.

S Francuzima smo obično svaki put uboli valjda ovaj momak bude naš novi Sagnol. :)
decko je stoper , a mi svakako imamo kimicha za beka :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2018, 10:43

phily je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

decko je stoper , a mi svakako imamo kimicha za beka :kafa:
Kimmich je bio u vezi i nemam ništa protiv da se tamo i vrati a Pavarda pomjeriti na beka ionako je igrao tu poziciju.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 05 jul 2018, 15:39

Saurman je napisao/la: Kimmich je bio u vezi i nemam ništa protiv da se tamo i vrati a Pavarda pomjeriti na beka ionako je igrao tu poziciju.
Da se ogradim, drag si mi momak, da ne mislis da je prozivka :)

Ko bi rekao da ces ti da se složis sa potencijalnom idejom vracanja Kimmicha u vezu, a konstantno i tvrdokorno si statistikom Kimiha koja jeste impozantna, (teoretski ljubav lepo zvuci, malčice je drukcije u praksi) podupirao odluku da je on bek i nista vise? :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2018, 17:26

farinelli123 je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Kimmich je bio u vezi i nemam ništa protiv da se tamo i vrati a Pavarda pomjeriti na beka ionako je igrao tu poziciju.

Ko bi rekao da ces ti da se složis sa potencijalnom idejom vracanja Kimmicha u vezu, a konstantno i tvrdokorno si statistikom Kimiha koja jeste impozantna, (teoretski ljubav lepo zvuci, malčice je drukcije u praksi) podupirao odluku da je on bek i nista vise? :)
Uvidio sam da se njegov talenat ipak guši na bekovskoj poziciji zato bi tu gurnuo mladolikog Pavarda. :) Ne kažem da je momak wc igrač al' s potencijalom da to postane.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 05 jul 2018, 18:31

pavard je vise stoper nego bek ,sad u repki igra beka jer deschamp zeli osigurace za brutalne napadace prema naprijed.Tko je gledao france na wc primjetio je da pavard izuzev gola prakticki nije presao centar u 4 utakmice.On nam je izvrstan jer osigurava stopersku poziciju i popunjuje bocnu jer rafinha vjerovatno odlazi iduce godine zajedno sa robberiem.Ima tek 22 a hummels boateng su vec u 30tim tako da je perspektiva s njim i suleom sjajna za relativno mali novac

Imamo 7 veznih igraca .Ovisno budemo li igrali 4-3-3 ili 4-2-3-1 definitivno je jedan ili u drugom sistemu dvojica prekobrojni.Rudy je rekao da ce ostati a javi nam je koristan jer moze uskociti i na stopera.Vidal je najavio razovor s nikom dok je thiago po meni najupitniji .Goretzka i tolisso su iako slicni igraci buducnost kluba ,u nekakvom 4-3-3 sistemu bi mogli biti skupa medutim gdje ces onda sa jamesom i mullerom
Treba vidjeti kakvi ce renato biti na pripremama.Ako zadovolji n ek se proda vidal ionako ima 12 miliona a u 30im godinama je i ima jos godinu dana ugovor

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 jul 2018, 06:42

phily je napisao/la:
sekerbay je napisao/la:Kakav je ovaj pavard što je kupljen?
otkud to da je kupljen :hmmmmm:
Čito na bildu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 jul 2018, 07:56

farinelli123 je napisao/la:

Kimmich u vezi, možda, ali u vašim mokrim snovima. Ne bih ja tu ništa gurao u sredinu da smeta Jamesu, posebno ne Kimmicha.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []